1c022983

Typer og formål med kommersielle skjermfrysere for detaljhandel

Hvis du driver eller administrerer en detaljhandel eller cateringvirksomhet, for eksempel nærbutikker, supermarkeder, spisesteder, barer osv., vil du kanskje legge merke til at det er viktig å ha en kommersiell utstillingsfryser for å hjelpe bedriften din, siden den kan holde maten og produsere kjølig og forhindre forringelse og ødeleggelse, ikke bare det, en utstillingsfryser med glassdører kan brukes som et utstillingsvindu for å vise produktene dine til kunder som enkelt kan kjøpe det de kan se.I tillegg til å bli brukt som et apparat for matkonservering, er en utstillingsfryser også et flott markedsføringsverktøy for bedrifter for å tiltrekke kjøpers oppmerksomhet og til slutt øke impulskjøp.

Typer og formål med kommersielle skjermfrysere for detaljhandel

Formål med å kjøpe en kommersiell skjermfryser

Det kan ikke nektes at kommersielle utstillingsfrysere er avgjørende for å bevare og servere maten din.Men for forskjellige gjenstander som må lagres riktig, er det mange forskjellige funksjoner som kreves for å gi spesifikke lagringsforhold, så du må velge den riktige modellen som kan matche forretningskravene dine.

Det er ingen tvil om at investeringen av tid og penger er nødvendig når du kjøper en skikkelig skjermfryser, dette vil faktisk føre til at du tar den riktige avgjørelsen for å være til stor hjelp for salget og virksomheten din.her er noen fordeler ved å ha en god utstillingsfryser for deg.

  • Gir maten dine en optimal lagringstilstand for å holde dem godt bevart.
  • En utstillingsfryser med flere lagringsplasser kan holde matvarer organisert godt slik at kundene raskt kan finne ut hva de trenger.
  • Salg av matvarer med en fantastisk utstillingsfryser kan fange kundenes oppmerksomhet og til slutt oppmuntre deres kjøpsintensjon.

Hvilke typer kommersielle frysere kan du ha for bedriften din?

Hos Nenwell har vi et omfattende utvalg av skjermfrysere for alternativene dine, når du planlegger å velge riktig modell for virksomheten din, er det primære du må vurdere plasseringsplassen du vil at skjermfryseren skal passe, derfor , nedenfor kan vi snakke om noen stiler i henhold til denne vurderingen.

Fryser med stående skjerm

  • De kommer med oppreist stil for frittstående plassering og tar bare ikke mye gulvplass.
  • De er høye og har flere dekk for å gi tilstrekkelig plass i flere etasjer.
  • Du kan ha enkle, doble, trippel eller flere dører i henhold til dine forretningsbehov.
  • Du kan tydelig bla gjennom interiøret uten å åpne glassdørene.

Benkeplate Display Fryser

  • De er designet med kompakt størrelse for plassering av benkeplate.
  • Deres laveffektskjølesystem er ideelt for et energieffektivt alternativ.
  • De kommer i ministørrelse og er en flott løsning for bedrifter med begrenset plass.
  • De kan plasseres i nærheten av kassen for å vise matvarer til kundene på en iøynefallende måte.

Kommode fryser

  • De er en horisontal type apparater som trenger å ta opp mer gulvplass.
  • De kommer med en lav høyde som lar folk raskt bla gjennom og ta matvarer.
  • De har oppdelte kurver som kan holde matvarer organisert godt.
  • Du kan tydelig bla gjennom interiøret uten å åpne glasslokkene.

Vanlige funksjoner for kommersielle frysere

Hver matvare eller virksomhet har sine egne krav til lagringsforhold, så det ville være bedre å lære flere funksjoner når du velger riktig kommersiell kjøleenhet for matlagring.Nedenfor er noen vanlige funksjoner du må vurdere når du kjøper en kommersiell skjermfryser.

Temperatur

Når det gjelder oppbevaringsforholdene nevnt ovenfor, er temperaturen det viktigste du må vurdere, spesielt for bedervelige matvarer som må oppbevares ved en nøyaktig temperatur som holder dem kalde og forhindrer tap av ferskhet.

LED lys

For kommersielle formål er LED-belysning det perfekte alternativet for å lyse opp innholdet i utstillingsvinduet med klar synlighet, slik at det kan lokke kjøperne til å ta hensyn til produktene dine, og til slutt forårsake kjøpsintensjon.

Energieffektivitet

For å drive en bedrift er energieffektivitet et av problemene som eiere må ta i betraktning, riktig bruk av strøm kan spare mye penger på strømregningene dine, så det er nødvendig å velge en skjermfryser med optimale energieffektive funksjoner.

Antall dører

Det er valgfritt å velge en fryser i henhold til hvor mange dører du trenger, frysere med flere dører er den ideelle løsningen for deg hvis du vil ha mer innvendig plass til maten din, den hjelper deg ikke bare med å holde et omfattende utvalg av produkter, men også beholde dem organisert godt.

Les andre innlegg

Slik maksimerer du plassen til ditt kommersielle kjøleskap

For detaljhandel og cateringtjenester er det ekstremt nyttig å ha et effektivt kommersielt kjøleskap, da det kan bidra til å beholde maten og drikken deres ...

Nyttige guider for å velge en riktig kommersiell fryser for detaljhandel ...

Å øke produktsalget er det viktigste man bør vurdere for dagligvarebutikker, nærbutikker og andre detaljhandelsbedrifter.I tillegg til effektiv markedsføring...

Høydepunkter og fordeler med minikjøleskap med drikkevarer (kjølere)

I tillegg til å bli brukt som et kommersielt kjøleskap, er minikjøleskap med drikke også mye brukt som husholdningsapparat.Det er spesielt populært blant urbane ...

Våre produkter

Produkter og løsninger for kjøleskap og frysere

Fantastiske skjermkjøleskap for Pepsi-Cola-kampanje

Som et verdifullt apparat for å holde drikken kjølig og opprettholde den optimale smaken, har bruk av et kjøleskap designet med merkevareimage blitt ...

Spesialtilpassede kjøleskap for Budweiser ølkampanje

Budweiser er et kjent amerikansk ølmerke, som først ble grunnlagt i 1876 av Anheuser-Busch.I dag har Budweiser sin virksomhet med en betydelig ...

Iskremfrysere for Haagen-Dazs og andre kjente merker

Iskrem er en favoritt og populær mat for folk i forskjellige aldersgrupper, så det blir ofte sett på som en av de viktigste lønnsomme varene for detaljhandel og ...


Innleggstid: 08. desember 2021 Visninger: