1c022983

Fordeler med å ha en kakekjølt utstillingsmonter til bakeriet

Kaker er hovedmaten for bakerier, kafeteriaer eller dagligvarebutikker å servere til kundene sine.Ettersom de trenger å lage mange kaker for forsyninger hver dag, så enkake kjølt utstillingsvinduer nødvendig for at de skal lagre kakene sine.Noen ganger kan vi kalle et slikt apparat som enutstillingskjøleskap for kaker, som kan hjelpe deg med å holde kakene eller bakverkene friske og lengre.Med en kjølt utstillingsmonter kan kakene dine oppbevares i optimal tilstand ved den mest passende temperatur og fuktighetsnivå for å sikre at kundene dine nyter kakene dine med den beste smaken og konsistensen.

Temperaturområdet som opprettholdes av kjøleskapet med kakevisning er litt forskjellig fra andre typerkommersiell kjølingutstyr, siden kaker trenger en tilstand på det spesifikke nivået av temperatur og fuktighet for å beholde sin optimale smak, så hvis utstyret ditt ikke er riktig innstilt i henhold til disse to faktorene, kan det føre til en negativ innvirkning på kaken din.

Fordeler med å ha en kakekjølt utstillingsmonter til bakeriet

Hoveddelene av kakekjølte utstillingsmontrer er laget av rustfritt stål med en skinnende finish, da en slik type materiale kommer med høy styrke og noen andre funksjoner som er utmerket for kommersiell bruk.I tillegg kan du enkelt rengjøre overflaten uten å kreve mye innsats, og den kommer med et fantastisk utseende for å forbedre butikkinnredningen din.

I tillegg til kjøle- og oppbevaringsformål, kan kjøleskap med kakeutstilling også brukes som et utstillingsvindu for å vise frem kake- og bakverksgjenstandene dine med attraktiv synlighet, ettersom oppbevaringsrommene deres er omsluttet av glassdørene foran, sideglass og bakre glassdører, som gjør at kundene dine kan enkelt bla gjennom alle varene uten å åpne dørene.Frontglasset på disse kakemontrene kan enten komme med en flat design eller en buet design.Glassdørene og -sidene bygges regelmessig med enkeltlagsglass for generelle behov, men for spesielle behov er dobbeltlags eller Low-E herdet glass valgfritt for å forbedre deres holdbarhet og energieffektivitet.

Kakedisplaykjøleskap er vanligvis utformet med horisontal stil, da de fleste bakerier og butikker ønsker en betydelig kapasitet for mer oppbevaring og forsyninger, i tillegg har de et stort og bredt frontglass for å gi kundene en bred og klar sikt.

Hvis bedriftsbedriften din har begrenset plass, er en kakemonter på benken eller et oppreist kakekjøleskap den perfekte løsningen for å servere kakene dine uten å ta for mye plass.Du kan sette opp et utstillingsvindu på toppen av et eksisterende bord eller benke, eller et oppreist kjøleskap med vertikal design og slank kropp, selv om det har små fotavtrykk, kan dets flere hyller tilby en plass på flere dekk for oppbevaring av nok forsyninger.Både horisontale og vertikale utformede kakemontre har sine egne fordeler.

Oppreist kakekjølt utstillingsvindu for bakeriet ditt med begrenset plass

Med de utmerkede egenskapene og enestående ytelsene er kakevisningskjøleskapene den ideelle løsningen for å vise frem kakesamlingen.Alle gjenstandene dine kan bli jevnt opplyst av den førsteklasses LED-interiørbelysningen, som alltid er en ideell måte å trekke oppmerksomheten til kundene på, så med LED-belysningen kan du få en nydelig visuell effekt.Kakemontre klarer seg godt ved varmeisolering og bidrar i stor grad til å redusere energiforbruket for virksomheten din.

Les andre innlegg

Hvordan bevare kaker i lang tid ved å bruke vitriner for bakerier

Hvis du er eier av en bakeributikk, er det viktig å vite hvordan du konserverer kaker i lang tid, siden kaker er en lett bedervelig type mat.Den rette måten å...

Fordeler med å bruke minikjøleskap for drikkevarer i barer og spisesteder

Utstillingskjøleskap for minidrinker er mye brukt i barer, da de har en liten størrelse for å passe spisestedene deres med begrenset plass.Dessuten er det noen gunstige høydepunkter ...

Arbeidsprinsipp for kjølesystem – hvordan fungerer det?

Kjøleskap er mye brukt til boliger og kommersielle applikasjoner for å hjelpe til med å lagre og holde maten fersk lenger, og forhindre at ødeleggelse forårsaker ...

Våre produkter

Tilpasning og merkevarebygging

Nenwell gir deg tilpassede og merkevareløsninger for å lage de perfekte kjøleskapene for ulike kommersielle bruksområder og krav.


Innleggstid: 17. november 2021 Visninger: