1c022983

Retningslinjer for anskaffelse - hva bør vurderes når du kjøper en benkekjøler

Med utviklingen av moderne detaljhandel, har hvordan å gjøre det mulig for forbrukere å få en bedre handleopplevelse blitt et stadig mer grunnleggende forretningskrav for detaljhandelseiere.Spesielt om sommeren vil den kjølige og friske luften i butikken og en flaske avkjølt vann eller en avkjølt brus få forbrukerne til å føle seg veldig komfortable, og de vil bli i butikken lenger enn noen gang, selgeren i butikken kan også få mer muligheter til å selge og øke sjansene for å avslutte en avtale.

I denne situasjonen er det utviklet et lite minikjøleskap som kan plasseres på en bordplate, også kaltkommersielle benkekjøleskapog minikjølere.I dag har det blitt en av de vanligste apparatene for dagligvarebutikker, restauranter, kafeer, snackbarer, til og med også sett i luksussmykkebutikker og klesbutikker.

NW-SC21 Best Commercial Small Glass Door Benkeplate Drikke Display Kjøleskap Pris Til salgs |fabrikker og produsenter

Mange drikke- og ølmerkeeiere begynner å bestilleSpesialtilpassede kjøleskap, som brukes på forskjellige salgsfremmende steder.De kan lage ulike klistremerker for å vise merkelogoen og slagordet på utsiden av kjøleskapsskapet, noe som i stor grad kan forbedre merkevarens omdømme og utdype forbrukernes bevissthet om merkevaren.Påvirket av disse industrilederne begynner flere og flere mennesker å kjøpe denne typen kostnadseffektive produkter.

Det finnes en rekke kommersielle kjøleskap når du velger det rette for din butikk eller bedrift, det er noen ting du bør ta i betraktning, for eksempel dimensjoner, lagringskapasitet, materialer osv. Vi har utarbeidet noen kjøpsguider for referansene dine.

Dørtype og materiale

Svingdører

Svingdører er også kjent som hengslede dører, som kan åpnes helt for å gjøre plassering og uttak enklere, sørg for at du har nok plass til å betjene når dørene åpnes.Retningen for å åpne døren er også tatt i betraktning.

Solide dører

Kommersielt oppbevaringskjøleskap med liten solid dørkan ikke vise de lagrede tingene til kundene, men den har bedre varmeisolasjonsytelse enn glassdører, samt energibesparende effektivitet.

Glassdører

De kommersielle små benkeplatene med glassdører viser kjøleskapenekan tillate kundene å se de lagrede drikkene og ølene tydelig når dørene er lukket, kan det fange øynene til kundene dine med et blikk.Du kan også tilpasse noen personlige mønstre på glassdøren.

NW-SC21B Kommersiell drikke og mat Benkeplate Prep Display Kjøleskap Kjøleskap Pris til salgs |produsenter og fabrikker

Dimensjon og lagringskapasitet

Det er ekstremt viktig å velge riktig dimensjon og lagringskapasitet når grossisten kjøper kommersielt benkekjøleskap til sine kunder.En riktig plassering kan få kjøleskapet til å bli en fin dekorasjon i butikken, få butikken til å se vakrere ut.Breddeområdet er mellom 20-30 tommer, og lagringskapasitet er tilgjengelig fra 20L til 75L.Nøkkelen og låsen kan også monteres på dørkarmen etter behov for å møte en rekke bruksområder.

Når grossister hjelper kundene med å velge riktig kjøleskap, er den første faktoren lagringskravet, du bør vite hvor mange bokser eller flasker de vanligvis trenger å lagre.Og plasseringsplassen må også vurderes, de fleste av minikjølerne er ikke innebygde, derfor anbefaler vi at du ber kundene dine om å måle dimensjonene for posisjonen der kjøleskapene skal bosettes i deres virksomhet eller arbeidsområde og sørg for at det er nok plass til plassering.

Våre produkter

Produkter og løsninger for kjøleskap og frysere

Kjøleskap med glassdør i retrostil for markedsføring av drikke og øl

Displaykjøleskap i glassdør kan gi deg noe litt annerledes, siden de er designet med et estetisk utseende og inspirert av ...

Spesialtilpassede kjøleskap for Budweiser ølkampanje

Budweiser er et kjent amerikansk ølmerke, som først ble grunnlagt i 1876 av Anheuser-Busch.I dag har Budweiser sin virksomhet med en ...

Fantastiske skjermkjøleskap for Pepsi-Cola-kampanje

Som et verdifullt apparat for å holde drikken kjølig og opprettholde den optimale smaken, har bruk av et kjøleskap designet med merkevareimage blitt ...


Innleggstid: 17. april 2022 Visninger: