1c022983

Top 15 leverandører af kølemiddelkompressorer på det kinesiske køleskabsmarked

Top 15 leverandører af kølemiddelkompressorer i Kina

 

 Kinas topmærke kølemiddelkompressorer til køleskabe og frysere

 

 

Jiaxipera kompressor logo

 

 

 

 

Mærke: Jiaxipera

 

Firmanavn i Kina:Jiaxipera Compressor Co.,Ltd
Placering i Kina: Zhejiang, Kina
Detaljeret adresse: 588 Yazhong Road, Nanhu District, Daqiao Town Jiaxing City, Zhejiang 314006. Kina
Kort profil:
Jiaxipera Compressor Co Ltd blev grundlagt i december 1988 og er den største producent af miljøvenlige, energibesparende og højeffektive køleskabskompressorer i verden.Det er beliggende i Jiaxing, fødestedet for Kinas kommunistiske parti, Zhejiang-provinsen.Jiaxiperas aktiver overstiger 4,5 milliarder yuan ($644,11 millioner).Virksomheden har 4.000 ansatte, hvoraf mere end 1.100 er fagligt og teknisk personale.Virksomheden har også et nationalt anerkendt virksomhedsteknologicenter, to oversøiske teknologimarketingcentre, to datterselskaber og tre produktionsbaser.Jiaxipera har en årlig kompressorproduktion på 30 millioner, og er den største produktion af køleskabskompressorforskning og -udvikling (F&U) i en enkelt region i verden.

 

 

Zanussi Compressor Kina top 10 top 15 mærker

 

 

 

Mærke: Zanussi

 

Firmanavn i Kina:Zanussi Elettromeccanica Tianjin Compressor Co., Ltd
Placering i Kina: Tianjin Kina
Detaljeret adresse: Tianjin City Airport Logistics Processing Zone Dongli bundet vej nr. 3
Kort profil:
Zanussi Elettromeccanica Tianjin Compressor Co., Ltd (ZEL) var pioner inden for fremstilling af hermetiske kompressorer i Kina.Det begyndte at producere husholdningskølekompressorer i 1960'erne, som licenshaver af Zanussi Elettremeccanica – Italien i 1987, og blev det første joint venture-selskab i indenlandsk kompressorindustri i 1993. Det strategiske partnerskab med ACC har forsynet ZELT med avanceret teknologi, produkter og produktionssystemer, som i mange år var benchmark for alle andre kinesiske producenter.I mange år blev ZEL anerkendt som pålidelig producent af produkter af høj kvalitet og er som sådan blevet tildelt af mange indenlandske og udenlandske kunder.I 2013 blev Beijing Zhenbang Aerospace Precision Machinery Co., Ltd. ZELs hovedaktionær ved at erhverve aktieandele fra ACC Italy.Zhenbangs teknologiske lederskab inden for områderne præcisionsmaskiner, rumfart, militær og kompressorprodukter sammen med solid finansiel baggrund har muliggjort stærke ZELs omstruktureringsprogram med betydelige kapitaludgifter i kvalitetsforbedring, kapacitetsforøgelse og lancering af nye højtydende produkter.

 

Embraco Compressor mærke Kina top 15

 

 

 

Mærke: Embraco

 

Firmanavn i Kina:Beijing Embraco Snowflake Compressor Co Ltd
Placering i Kina: Beijing
Detaljeret adresse: 29 Yuhua Road Area B i Beijing Tianzhu Airport Industrial Zone, 101312 – Beijing – Kina
Kort profil:
Siden 1971 har Embraco været en global reference inden for teknologi for den komplette husholdnings- og kommercielle kølekæde, og har regnet med en bred, effektiv og konkurrencedygtig portefølje til husholdninger, madservice, fødevaredetailhandel, merchandisers og specielle applikationer.
Embraco er en pioner inden for at fremme den tidlige udvikling af variabel hastighed og brugen af ​​naturlige kølemidler i køleløsninger, og Embraco fortsætter med at levere innovation, der overgår markedets mest udfordrende krav, og foregriber fremtidige tendenser med dybt fokus på kundernes forventninger.

 

Huayi Compressor Cubigel Kina fabriksmærke

 

 

 

Mærke: Huayi

Firmanavn i Kina: Huayi Compressor (Jingzhou) Co Ltd
Steder i Kina: Jiangxi og Hubei
Detaljeret adresse: No. 66 Dongfang Road, Jingzhou Development Zone, Hubei, Kina
Kort profil:
Huayi Compressor Co., Ltd., der blev grundlagt i 1990, er beliggende i Jingdezhen, Kina og er den førende verdensomspændende hermetiske kompressorproducent med et årligt salg på mere end 30 millioner enheder.Det er specialiseret i produktion af hermetiske kompressorer med et komplet sortiment fra 40W til 400W til blandt andet køleskabe, vanddispensere og affugtere til husholdningsapparater.Huayi Compressor Co., Ltd. ejes af Sichuan Changhong Electric Co., Ltd., og er et børsnoteret selskab på Shenzhen-børsen.Huayi Compressor Co., Ltd. har med sine to lokale datterselskaber Jiaxipera Compressor Co. Ltd. og Huayi Compressor (Jingzhou) Co., Ltd. en stærk finansiel position, beskæftiger mere end seks tusinde ansatte og når mere end 23,53 % af det lokale marked del.

 

 Secop køleskabskompressor Kinas topmærker fra Kina-fabrikken

 

 

Mærke: Secop

 

Firmanavn i Kina:Secop Compressor (Tianjing) Co Ltd
Placering i Kina: Tianjing
Detaljeret adresse: Kaiyuan Road, Wuqing Development Zone, New Technology Industrial District, Tianjing
Kort profil:
Secop Group designer og fremstiller hermetiske kompressorer og elektroniske styringer til køleløsninger i segmenterne Stationær Køling og Mobil Køling.Vores Stationary Cooling-forretningssegment (AC-forsyningskompressorer til statiske applikationer) omfatter kompressorer til lette kommercielle applikationer i fødevaredetailhandel, foodservice, merchandisers, medicinske og specielle applikationer, herunder udvalgte boligapplikationer.Vi har en lang track record i energieffektive og grønne kølemiddelprojekter med innovative løsninger til både kompressorer og styreelektronik.Koncernen har 1.350 ansatte på verdensplan med produktionssteder i Slovakiet og Kina samt forskningscentre i Tyskland, Østrig, Slovakiet, Kina og USA.Secop har tilhørt ESSVP IV-fonden siden september 2019.

 

copeland kølekompressor topmærke Kina fabrik af køleskabskompressor

 

 

Mærke: Copeland

Firmanavn i Kina:Emerson Climate Technologies Shenyang Refrigeration Co. Ltd
Sted: Shenyang, Kina
Kort profil:
Emerson Climate Technologies Shenyang Refrigeration Co. Ltd. fremstiller og distribuerer udstyr til opvarmningsventilation.Virksomheden producerer køleudstyr, kompressorer, kondenseringsenheder og andet udstyr.Emerson Climate Technologies Shenyang Refrigeration markedsfører sine produkter i hele Kina.

Firmanavn i Kina:Emerson Climate Technologies (Suzhou) Co. Ltd
Sted: Suzhou Kina
Detaljeret adresse: No. 35 Longtan Road, Suzhou Industrial Park, Suzhou, Jiangsu-provinsen 215024, Kina
Kort profil:
Emerson Climate Technologies Suzhou Co. Ltd. udvikler og fremstiller køle- og varmeudstyr.Virksomheden producerer centralt klimaanlæg, kompressorer, kondenseringsenheder og vekselstrømsomformere.Emerson Climate Technologies Suzhou leverer også relaterede løsninger.Emerson (NYSE: EMR), en førende international teknologi- og ingeniørvirksomhed, åbnede i dag et nyt, udvidet forsknings- og løsningscenter i Suzhou, Jiangsu-provinsen for yderligere at styrke sine innovationsevner og tekniske support til kunder med aircondition, varme og køleanlæg i Kina og på tværs af Asien og Stillehavsområdet og Mellemøsten.Det nye center, som repræsenterer en investering på RMB 115 millioner, er det seneste eksempel på Emersons engagement i sin forretningslokalisering og udviklingsstrategi i regionen.

 

Kina top mærke kompressor Wanbao Huaguang køleskab og køleskab kompressor fabrik

 

 

Mærke: Wanbao

firmanavn i Kina:Guangzhou Wanbao Group Co., Ltd
Sted: Guangzhou Kina
Detaljeret adresse: No.111 Jiangnan Mid Avenue, Guangzhou 510220, PRChina
Kort profil:
Guangzhou Wanbao Group Co., Ltd. er en af ​​de store moderne virksomheder i Kina og det tidligste og største forsknings- og udviklings- samt produktionscenter for husholdningsapparater og køleudstyr i Kinas husholdningsapparatindustri.Virksomheden har ejet seks produktionsbaser, som er placeret i henholdsvis Guangzhou Renhe, Conghua, Panyu, Qingdao, Hefei og Haining.Wanbao har etableret Enterprise Technology Center på statsniveau.I kraft af næsten tyve års rig produktionserfaring inden for husholdningsapparater og køleudstyr omfatter vores produkter køleskab, fryser, klimaanlæg (husholdning, kommerciel og central), solenergi og varmepumpe vandvarmer (husholdning og kommerciel), små husstande elektriske apparater, kompressor, hjælpeprodukter etc. Vi ejer to private mærker, nemligWanbaokøleskab ogHuaguangkøleskabskompressor.Guangzhou Wanbao har etableret ni storstilede kinesisk-udenlandske joint ventures og er den fremtrædende samarbejdspartner for mange transnationale selskaber som Japan Panasonic Corporation, Panasonic Electric Works, Hitachi, Mitsui, American GE Corporation osv.

 

Kinas topkompressormærke Panasonic kølekompressor Kina fabrik, der fremstiller køleskabskompressorer

 

 

 

Mærke: Panasonic

Firmanavn i Kina:Panasonic Refrigeration Devices (Wuxi) Co. Ltd
Sted: Wuxi, Kina
Detaljeret adresse: 1 Xixin 1st Road Wuxi City, Jiangsu 214028
Kort profil:
Virksomheden er en køleskabsproducent, der er fuldt investeret af Panasonic Group.Virksomheden blev etableret i juli 1995 med en registreret kapital på 14.833 millioner yen (ca. 894 millioner yuan).
Siden 1996 har virksomheden produceret og solgt indirekte kølemodeller som hovedprodukter og har løbende lanceret produkter i serier med direkte køling, produkter i indirekte køling og europæiske projektprodukter.
Med de diversificerede krav fra hjemmemarkedet til køleskabsindustrien har vi siden 2014 selvstændigt udviklet og produceret en kreativ køleteknologi overheadkompressor, der leder den overordnede innovation af køleskabsindustrien, og samtidig lanceret intelligent udstyret multidørs med stor kapacitet modeller, Nye intercooler modeller, store franske, medium cross modeller og andre varer.

 

TOP køleskabskompressor mærke Kina LG en fabrik, der fremstiller kølemiddelkompressorer

Mærkenavn: LG

Firmanavn i Kina:LG Electronics Refrigeration Co.,Ltd
Placering i Kina: Taizhou, Jiangsu
Detaljeret adresse: 2 Yingbin Road Eco & Tech Development Zone Taizhou, 225300 Kina
Kort profil:
Taizhou LG Electronics Refrigeration Co. Ltd. fremstiller og distribuerer husholdningsapparater.LG Kompressor og motor giver meningsfulde og differentierede værdier til kunderne på en bæredygtig måde ved at opnå verdensklasses miljøvenlige og energibesparende teknologier.Faktisk udvikler LG konstant en gruppe af højpræcisionsbearbejdnings- og montageteknologier fra akkumulerede teknikker til at generere bæredygtige verdens bedste komponenter og levere inverter-totalløsninger optimeret til bolig- og kommercielle miljøer for at levere et tilfredshedsniveau for alle vores partnere.LG Kompressor og motor giver meningsfulde og differentierede værdier til kunderne på en bæredygtig måde ved at bruge teknologier i verdensklasse.LG vil revolutionere den måde, du driver forretning på.

 

TOP kølemiddelkompressor mærke Kina Donper en fabrik, der fremstiller køleskabskompressorer.jpg

 

 

 

Mærkenavn: Donper

Firmanavn i Kina:Huangshi Dongbei Electrical Appliance Co., Ltd
Placering i Kina: Huangshi, Hubei
Detaljeret adresse: Huangshi økonomisk og teknologisk udviklingszone, Jinshan Road No. 6 East, Hubei
Kort profil:
Huangshi Dongbei Electrical Appliance Co, Ltd er en stor statsejede aktier i børsnoterede virksomheder, Kinas største professionelle forskning, produktion og salg af kølekompressorer af statslige højteknologiske virksomheder, med verdens avancerede niveau af produktionslinjer, produktion af 12 serier mere end 200 sorter af kompressoren, den årlige produktionskapacitet nåede 28 millioner enheder.Er en fremragende leverandør af SIEMENS, Whirlpool, Haier, Hisense, GREE, Midea, Mei Ling og andre kendte virksomheder i køleskabet.Produkt markedsandel for otte år i træk landets første, verdens top fire i tre på hinanden følgende år.

 

top køleskab kompressor mærke Qianjiang Kina fabrik, der fremstiller kølemiddel kompressorer

 

 

Mærke: Qianjiang

Firmanavn i Kina:Hanzhou Qianjiang Compressor Co. Ltd
Placering i Kina: Hangzhou, Jiangsu
Detaljeret adresse: 808, Gudun Road, Xihu District, Hangzhou City, Zhejiang-provinsen, Kina
Kort profil:
Hangzhou Qianjiang Refrigeration Group Co., Ltd. blev etableret i 1994, tidligere kendt som Hangzhou Qianjiang Compressor Factory, grundlagt i 1985. Hun dækker et areal på 150.000 kvadratmeter, opførelsen af ​​en ny produktionsbase med en årlig produktion på 35 millioner intelligente miljøbeskyttelse og grønne energibesparende kølekompressorer er i fuld gang, og gruppen er fuldt ud forpligtet til at bygge den op til en industri 4.0 demonstrationsbase for Hangzhou Future Science and Technology City.

 

Danfu fryser kompressor top mærke i Kina fabrik fremstiller køleskab kompressorer

 

 

 

Mærke: Danfu

Firmanavn i Kina:Sichuan Danfu Environment Technology Co., Ltd
Placering i Kina: Sichuan Kina
Detaljeret adresse: Danfu Industrial Park, Qingshen County, Sichuan-provinsen, Kina
Kort profil:
Som den vigtigste indenlandske producent af kølekompressoren i Kina, er Sichuan Danfu Environment Technology Co., Ltd specialiseret i design, forskning og fremstilling af små hermetiske kølekompressorer og miljøtestudstyr.Danfu introducerede avanceret høj præcision og høj intelligens produktions- og testudstyr fra Italien, Tyskland, Japan og USA, den årlige produktionskapacitet er op til 10 millioner enheder.Danfu producerer hovedsageligt 10 serier, mere end 100 specifikationers kølekompressorer med en kølekapacitet på 37-1050W og COP på 1,23-1,95W/W i øjeblikket.Vores produkter har stærk konkurrenceevne på markedet og har bestået adskillige nationale og internationale certifikater, såsom CCC, CB, VDE, UL, CE, CUL og etc., i overensstemmelse med EU ROHS-direktivet.Med etableringen af ​​et komplet sæt kvalitetskontrolsystem blev DANFU godkendt og registreret af ISO9001&ISO14000, hvilket blev hovedbasen for kompressorproduktion og -eksport.Danfu Compressor har fordelene ved høj effektivitet, pålidelig ydeevne, høj stabilitet, omkostningseffektivitet, lav støj, lav volumen, letvægt og så videre, som kan bruges i vid udstrækning i køleskab, fryser, vanddispenser, affugtere, ismaskine og andre køleapparater.

 

Top køleskabskompressormærke Danfoss køleskabsfabrik i Kina, der fremstiller kølemiddelkompressorer

 

 

Mærke: Danfoss


Firmanavn i Kina:Danfoss (Tianjin) Limited
Placering i Kina: Tianjing, Kina
Detaljeret adresse: No 5, Fu Yuan Road, Wuqing Development Area, Tianjing 301700, Kina
Kort profil:
Danfoss i Wuqing er kommet på World Economic Forums liste over 16 af verdens smarteste fabrikker.Forummet identificerer en smart fabrik som en, der ikke kun er god til at tage smarte teknologier i brug, men også til at omsætte investeringen til operationelle og økonomiske fordele.Wuqing-fabrikken har 600 ansatte og er en af ​​flere Danfoss-fabrikker, der systematisk investerer i og bruger smart teknologi.Besøg vores fabrikker og se andre eksempler på vores smarte løsninger i denne digitale historie.Ud over Danfoss omfatter gruppen på 16 fabrikker virksomheder som BMW, Procter & Gamble, Siemens Industrial Automation Products og Schneider Electric.

 

Top kølemiddelkompressormærke Highly China fabrik, der fremstiller køleskabskompressorer

 

 

 

Mærke: Meget


Firmanavn i Kina:Shanghai Highly (Group) Co., Ltd
Placering i Kina: Shanghai, Kina
Detaljeret adresse: 888 Ningqiao Road, Kina (Shanghai) Pilotfrihandelszone
Kort profil:
Shanghai Highly (Group) Co., Ltd blev grundlagt i januar 1993.Det er et joint venture investeret af Shanghai Highly Group (børsnoteret selskab, A-aktiekode:600619;B-aktiekode: 900910) med 75 % aktier og Johnson Controls Hitachi klimaanlæg med 25 % aktier.Med en kapacitet på 26 millioner sæt om året er virksomheden en global førende AC-kompressorvirksomhed
beskæftiger sig med forskning og udvikling, fremstilling og salg, når de globale markedsandele 15%, og rangerer på tredjepladsen i verden.Virksomheden insisterer på specialisering udvikling og implementerer.Med hovedkvarteret i Shanghai, har virksomheden bygget fire grønne anlæg i verdensklasse i Shanghai, Nanchang, Mianyang og Indien og otte tekniske servicecentre i Kina, Europa, Indien, Japan, USA.Ved at overholde servicekonceptet med høj kompressor, køling og opvarmning gennem hele dit liv, leverer virksomheden lokale tjenester og teknisk support til globale kunder og forfølger deres tilfredshed.Virksomheden har et teknisk center på nationalt niveau, et nationalt anerkendt testlaboratorium, en post-doktoral arbejdsstation, et moderne produktionsteknisk center, teknisk udstyr på internationalt niveau og et intelligent fremstillingssystem.Virksomheden har udviklet over 1.000 typer af kompressorer i ni serier, der dækker omfanget af indenlandske klimaanlæg køling, disse produkter af forskellige kølemidler, forskellige spændinger og frekvenser er i stand til at opfylde kravene fra de globale markeder og kunder.

 

top køleskabskompressor mærke Kina Meizhi GMCC fabrik, der fremstiller frysekompressorer

 

 

 

Mærke: GMCC / Meizhi


Firmanavn i Kina:Anhui Meizhi refrigeration Equipment Co
Placering i Kina: Wuhu Anhui
Detaljeret adresse: 418 Rainbow Road, High Tech Zone Hefei City, Anhui
Kort profil:
Guangdong Meizhi Compressor Co., Ltd. (herefter benævnt "GMCC") blev grundlagt i 1995 med en registreret kapital på $55,27 millioner.Produkterne anvendes i vid udstrækning til klimaanlæg, køleskabe, køleskabe, varmepumpevandvarmere, affugtere, tørretumblere, kølebiler, vanddispenseringsudstyr osv. I øjeblikket har GMCC fire produktionsbaser i Kina, som er Guangdong Meizhi Compressor Co. ., Ltd. og Guangdong Meizhi Precision Manufacturing Co., Ltd. beliggende i Shunde, Guangdong, Anhui Meizhi Compressor Co., Ltd. beliggende i Hefei, Anhui, og Anhui Meizhi Precision Manufacturing Co., Ltd. beliggende i Wuhu, Anhui.


Indlægstid: 30. september 2022 Visninger: