1c022983

De optimale temperaturene for oppbevaring av øl og drikke i kjøleskap

I kjølemarkedet kan vi se at det finnes en rekkekommersielle kjøleskapfor oppbevaring av drikke og drikke.De har alle forskjellige funksjoner og funksjoner for forskjellige lagringsformål, spesielt for temperaturen de opprettholder.Faktisk er smaken og teksturen til øl forskjellig i forskjellige temperaturområder.Hvis du holder en bar for virksomheten, er det nødvendig å være sikker på hvilken temperatur som er ideell for å lagre øl for å betjene kundene dine perfekt, så du må ha et ølkjøleskap med et riktig temperaturområde.Vanligvis vil den perfekte temperaturen for servering av øl være den samme som når ølene er i gjæringsprosessene.

De optimale temperaturene for oppbevaring av øl og drikke i kjøleskap

Bare husk at temperatur er en av de viktige faktorene for å opprettholde smaken til forskjellige øl.Nedenfor er det noen tips som hjelper deg å velge en ølkjøler som er nyttig for å sikre kundene dine en god opplevelse når de nyter ølene.

Fatøl og lettøl

For å holde disse ølene avkjølt, må vi lagre dem i ølkjøleren med et optimalt temperaturområde mellom 0℃ og 4℃.Du har kanskje prøvd å smake på drinker som er lagret i det angitte temperaturområdet, og du kan synes det er vanskelig å smake, på grunn av at øl ved høye temperaturer kan få smakssansen til å svimle ganske mye.Ikke bare disse typer øl, men det er også bedre å lagre alkoholfrie drikker nær nullpunktene.Hvis det ikke er krav om smaking i det hele tatt, kan du ha øl iskaldt.

Håndverksøl og Applejack

Det ideelle temperaturområdet for servering av disse ølene og drinkene i drikkekjøleskapet ditt er fra 4til 7℃, den perfekte smaken kan sikres hvis disse drikkene har den anbefalte temperaturen.Håndverksbryggeri applejack anbefales å lagres ved lavere temperatur enn tradisjonell applejack, da vi vet at om sommeren er disse kalde drikkene bedre å nyte direkte fra et drikkekjøleskap.

Rød eller mørk øl

Fargen på disse øltypene vil endre seg når temperaturen er høyere, de er vanligvis røde eller mørke og er bedre å servere i drikkekjøleskap med et passende område mellom 7og 11℃.Essensen deres vil bli redusert når de er lagret under for kalde forhold.Smaken deres ville bli lettere når de ble lagret varmt.Så den foreslåtte temperaturen er perfekt for deres beste smak.

Blek, brun øl og engelsk bitter

Det ideelle temperaturområdet for servering av bleke, brune øl og engelsk bitter er omtrent 12 ℃-14 ℃, de anbefales ikke å oppbevares i kjøleskapet med drikkevarer, men i vintry, som er den beste betingelsen for å smake dem.Fargene på disse ølene vil bli mørkere når temperaturen er høyere.

Svart øl

Denne typen øl inkluderer imperial stout, mørkt øl eller byggtråd.Det anbefales å oppbevares i vintry eller skap i stedet for drikkekjøleskap.Et høyere temperaturområde mellom 14℃ og 16℃ er perfekt for å nyte disse ølene med en sterkere smak og forbedre drikkeopplevelsen.Deres smak og teksturer er i samsvar med smaker som kaffe, sjokolade og så videre.

For å sikre at du har drinkene dine med den beste smaken og opplevelsen som mulig, anbefales det på det sterkeste at du følger veiledningene ovenfor for å lagre ølene og drinkene dine med deres ideelle temperaturer, eller du kan også lage dine egne måter du synes er morsommere.

Drikkekjøleskap hos NENWELL

NENWELL produserer en rekkedrikke display kjøleskapogkjøleskap i glassdørmed forskjellige modeller og lagringskapasitet for å møte dine cateringbehov.Hver av dem har en enestående kjøleytelse for å gi høy effektivitet og lavt strømforbruk.NENWELL drikkekjøleskap er tilgjengelig i mange stiler, inkludert matt.svart, rustfritt stål og andre tilpassede utførelser.Det er enkle, doble, trippeldører og svingdører, skyvedører er tilgjengelige for forskjellige plassbehov.Kjøleskap med glassdører kan tydelig vise varene for enkel surfing, eller du kan ha en solid dørtype for å skjule interiøret.

De optimale temperaturene for oppbevaring av øl og drikke i kjøleskap

Les andre innlegg

Fordeler med å bruke minikjøleskap for drikkevarer i barer og spisesteder

Utstillingskjøleskap for minidrinker er mye brukt i barer, da de har en liten størrelse for å passe spisestedene deres med begrenset plass.Dessuten er det noen gunstige ...

La oss lære om noen funksjoner til minibar kjøleskap

Mini bar kjøleskap kalles noen ganger bak bar kjøleskap som kommer med kortfattet og elegant stil.Med ministørrelsen er de bærbare og praktiske å ...

Hva er forskjellen mellom statisk kjøling og dynamisk kjølesystem

Kommersielle kjøleskap er de essensielle apparatene og verktøyene i mange butikker og restauranter, for en rekke forskjellige lagrede produkter som vanligvis selges...

Våre produkter

Produkter og løsninger for kjøleskap og frysere

Iskremfrysere for Haagen-Dazs og andre kjente merker

Displaykjøleskap i glassdør kan gi deg noe litt annerledes, siden de er designet med et estetisk utseende og inspirert av ...

Kommersiell dispensermaskin for kjøledrikke

Med et fantastisk design og noen enestående funksjoner, er det en flott løsning for spisesteder, nærbutikker, kafeer og konsesjon ...

Skreddersydde og merkede løsninger for kjøleskap og frysere

Nenwell har lang erfaring med å tilpasse og merke en rekke fantastiske og funksjonelle kjøleskap og frysere for forskjellige ...


Innleggstid: august 08-2021 Visninger: