1c022983

Tre grunner til at du bør ha fryser hjemme og hvordan du velger

"Bekymret over lange nedstengninger investerer kinesiske forbrukere i økende grad i frysere for å lagre mat, i frykt for at slike tiltak for å begrense spredningen av COVID-19 kan gjøre det vanskelig å kjøpe dagligvarer.Mens kjøleskapssalget i Shanghai begynte å vise "åpenbar" vekst i den fjerde uken i mars, registrerte fryseordrene en dobling den siste uken sammenlignet med samme periode i fjor."

COVID-19 har feid verden, og mange mennesker må være isolert hjemme.Nødvendige tiltak for isolasjon hjemme er å hamstre grønnsaker, og det vil forårsake få problemer som:

  • Det er ikke i stand til å hamstre flere grønnsaker med kjøleskap for husholdningsapparater.
  • Er det noen frysere som kan anbefales for frysing?

A dyp lagringsboksblir nødvendig.Denne artikkelen vil diskuteretre grunner til at du bør ha fryser hjemme og hvordan du velger modell.

hushold kummefryser

1. Det kan løse frysebehovet for å hamstre flere grønnsaker i tillegg til kjøleskapet for husholdningsapparater

Du kan tenke på kummefryseren som en utvidelsespakke til kjøleskapet.Det kan først løse frysebehovet til husholdninger med flere innbyggere eller storskala husholdninger som kjøper mat.

Hvis du går på grønnsaksmarkedet og kjøper mye mat på en gang.Når du tar den med hjem, vil du oppdage at det er vanskelig å oppbevare den, selv om det er et dobbeltdørs kjøleskap.Under festivalene liker noen familier å lage mange dampede boller, dumplings og spekepølser osv., og det er urealistisk å legge dem alle i kjøleskapet.

Hvis det er ensuveren oppbevaringsboks, vil det være mye mer praktisk - legg det i kjøleskapet for umiddelbar spising, og legg det i fryseren for langvarig frysing.

nenwell kummefryser BD420

2. Det er nyttig for unge mennesker som liker frossen mat.

Unge mennesker som liker å kjøpe is, kald mat og drikke hver dag, kan legge dem iiskrem oppbevaring dyp frysebokshvis de ikke kan oppbevares i kjøleskapet.Hvis du trenger å oppbevare frossen hurtigmat, kan fryseren også hjelpe deg med å lagre mer.

nenwell kummefryser BD282

3. Det er også egnet for noen spesielle tilfeller.

Hvis det er et problem med kjøleskapet eller noe trenger et spesielt miljø for å lagre, kan fryseren brukes som backup-alternativ.

Mens kjøleskapet lukter og ikke kan oppbevares eller det er nødvendig å fryse/kjøle morsmelk, eller det er pasienter hjemme som skal fryse ned medisiner o.l.

Hvordan velge den passende frysemodellen for hjemmet ditt?

Det er ikke vanskelig å velge frysermodell, vi må fokusere på disse tre aspektene.

1.Bekreft volumet og utvendige mål på fryseren

Hvor mange liter du skal velge avhenger av lagringsbehovet ditt.Har du lite oppbevaringsbehov, en 100-200 literliten dypfryst fryserer i grunn nok;men har du store oppbevaringsbehov anbefales det å velge en 200-300 literstor fryser med dyp kiste.

nenwell kummefryser BD200

2. Bekreft temperaturområdet

Fryserne på markedet er hovedsakelig delt inn i to typer: enkel temperatursone og dobbel temperatursone.

Den mest forskjellige mellom disse to typene temperatursoner er:

Enkel temperatursone har bare ett rom for kjøling eller frysing, bare én modus kan velges om gangen; dobbel temperatursone har to rom, kombinerer kjøling og frysing, kan kjøle og fryse samtidig.

3. Bekreft kjølemetoden

Det er to vanlige kjølemetoder for frysere - direkte kjøling og viftekjøling.

Direkte kjøling kan spare energi og holde maten fuktig, men krever manuell avriming regelmessig;Viftekjøling ingen frosting men mat fuktighetstap og dyrt.

 

Etter å ha vurdert de tre aspektene ovenfor, kan du velge passendebest catering dypfryst kummefryseri henhold til dine faktiske behov.Neste vil anbefale noen frysere.

Våre produkter

Produkter og løsninger for kjøleskap og frysere

Skreddersydde og merkede løsninger for kjøleskap og frysere

Nenwell har lang erfaring med å tilpasse og merke en rekke flotte og funksjonelle kjøleskap og frysere for ulike forretningsbehov....

Iskremfrysere for Haagen-Dazs og andre kjente merker

Iskrem er en favoritt og populær mat for folk i forskjellige aldersgrupper, så det blir ofte sett på som en av de viktigste lønnsomme varene for detaljhandel og ...


Innleggstid: juni-06-2022 Visninger: