banner01
banner02
banner03

nyieun nilai hébat leuwih ti produk

Nenwell boga rupa-rupa produk refrigeration komérsial-kinerja tinggi jeung hemat energi pikeun minuhan sagala requests husus Anjeun.
Leuwih ti 20 taun pangalaman dina refrigeration Filed. Nenwell nyayogikeun sadaya palanggan solusi anu épisién sareng tepat dina kulkas sareng médan hotél. Urang salawasna minuhan jangji urang "Pikeun nyieun nilai leuwih ti kahayang customer urang".
Tambih deui

Janten payuneun Pasar

kalawan béda

produk refrigeration

Salaku produsén kulkas komérsial profésional, Nenwell boga visi lega jeung rasa sénsitip di industri, urang boga pangabisa inovasi hébat dina panalungtikan sarta pamekaran pikeun nawarkeun solusi refrigeration alus teuing pikeun konsumén urang.
Tambih deui

Visi Internasional, Toél Inspirasi

Ilubiung dina rupa-rupa parabot hotél internasional jeung paméran refrigeration unggal taun. Ieu ngajantenkeun urang langkung profésional sareng sénsitip kana tren pasar.

Tambih deui
Kamampuhan ngayakeun internasional ngamungkinkeun Nenwell nyarankeun sareng nunjukkeun produk laris global ka konsumén urang dina waktosna, masihan aranjeunna langkung ageung inpormasi panangan munggaran pikeun kulkas komérsial. Ngabantosan para nasabah nyandak kasempetan bisnis munggaran.

Leyuran refrigerate komprehensif

hotél & supermarket!

Kalawan taun prakték profésional sarta pangalaman, angka nu gede ngarupakeun pilihan refrigeration komérsial sarta analisis industri akurat nyadiakeun Nenwell pilihan gancang mun nyarankeun produk refrigeration hemat energi héjo paling merenah. Pikeun ningkatkeun genah produk, ngahémat tenaga kerja sareng rohangan! Desain gambar gambar pikeun konsumén nyadiakeun solusi pangalusna.
section09_img33
section09_img44
section09_img11 section09_img22

Ngembangkeun masa depan anu cerah sareng

nenwell

  • section09_img5
  • section09_img6

10 kali jualan dina tilu taun

Dina taun katukang, Nenwell geus terus disadiakeun bongbolongan ngembangkeun pasar mujarab pikeun konsumén béda, konsumén dibudidayakan pangalaman produk refrigeration, nulungan konsumén gancang nempatan pangsa pasar! Sababaraha konsumén urang geus kahontal tumuwuhna jualan gancang dina jangka pondok ngaliwatan gawé babarengan jeung Nenwell!

Salaku produsén refrigeration OEM & ODM, kami reueus ieu sareng ogé nyandak ieu pikeun masihan deui perawatan masarakat pikeun Nenwell. Kasuksésan bisnis urang pageuh diadegkeun dina kasatiaan, dipercaya, silih percaya jeung hormat antara sakabéh anggota pausahaan, konsumén urang jeung mitra bisnis. Ngaliwatan ngakuan pentingna partnership, urang ngawangun beungkeut kuat kalawan konsumén jeung suppliers urang, fokus kana tumuwuhna silih tur sukses.

taros Kami