És Krim Témbongkeun freezer

Gerbang produk

És Krim Témbongkeun freezer mangrupa sampurna refrigeration komérsial Unit pikeun nyimpen sareng merchandise koleksi és krim sareng rasa yoghurt dina suhu beku optimum pikeun waktos anu lami, sareng ngajamin ngajaga katuangan beku anjeun dina kaayaan anu sampurna sareng konsisten, ku kituna éta mangrupikeun solusi anu hadé pikeun toko konsési, toko genah. , réstoran, jeung usaha catering séjén. És Krim Freezernawiskeun cara anu pikaresepeun sareng profésional pikeun nampilkeun tuangeun anjeun ka konsumén anjeun, kalayan kaca anu jelas sareng katerangan LED, ngamungkinkeun para nasabah gampang maca barang anjeun dina freezer, ngabantosan anjeun ningkatkeun penjualan dorongan di toko anjeun. Urang boga rupa-rupa model dina rupa-rupa kapasitas jeung gaya pikeun minuhan sarat bisnis Anjeun, sababaraha di antarana datang jeung sapotong kaca hareup melengkung nu kasampak sleek jeung stunning, jeung anjeun oge bisa milih sababaraha model jeung kaca luhur datar, maranehna Dirancang sapertos lokét anu tiasa diaksés ku staf toko pikeun nyayogikeun tuangeun ti tukangeun. Salian model biasa urang, bespoke Anjeuntampilan freezer syarat oge sadia di dieu.


  • Commercial Ice Cream Dipping Display Cabinets And Freezers

    Komersial És Krim Dipping Kabinét Témbongkeun Jeung Freezers

    • Modél: NW-QD12.
    • Kapasitas gudang: 240-720 Liter.
    • Pikeun dagang és krim.
    • Posisi nangtung bébas.
    • 12 pcs panci stainless steel anu tiasa dirobih.
    • Suhu lingkungan maksimum: 35°C.
    • Kaca hareup tempered melengkung.
    • Rear panto kaca ngageser.
    • Kalayan konci sareng konci.
    • Pigura panto akrilik jeung handles.
    • Dual evaporators & condensers.
    • Cocog jeung R404a refrigerant.
    • Ngamuk hawa antara -18~-22°C.
    • Sistim kontrol éléktronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistim ditulungan kipas.
    • Cahya LED cemerlang.
    • Kinerja luhur sareng efisiensi énergi.
    • Seueur warna anu sayogi pikeun pilihan.
    • Castors pikeun panempatan gampang.
  • Countertop Ice Cream Deep Frozen Storage Display Freezer Cases

    Countertop És Krim Jero Beku Panyimpenan Témbongkeun Freezer Kasus

    • Modél: NW-G530A.
    • Kapasitas gudang: 141-190 Liter.
    • Pikeun merchandising és krim.
    • Posisi countertop.
    • 5 pcs panci stainless steel anu tiasa dirobih.
    • Kaca hareup tempered melengkung.
    • Suhu lingkungan maksimum: 35°C.
    • Rear panto kaca ngageser.
    • Kalayan konci sareng konci.
    • Kinérja panto akrilik sareng gagang.
    • Dual evaporators & condensers.
    • Cocog jeung R404a refrigerant.
    • Ngamuk hawa antara -18~-22°C.
    • Sistim kontrol éléktronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistim ditulungan kipas.
    • Cahya LED cemerlang.
    • Kinerja luhur sareng efisiensi énergi.
    • Seueur warna anu sayogi pikeun pilihan.
    • Castors pikeun panempatan gampang.
  • Commercial Curved Glass Counter Top Deep Frozen Storage Ice Cream Display Freezers And Fridges

    Komersial Kaca melengkung Counter Top Deep beku Panyimpenan És Krim Témbongkeun Freezers Jeung Fridges

    • Modél: NW-QV660A.
    • Kapasitas gudang: 160-235 Liter.
    • Pikeun dagang és krim.
    • Posisi countertop.
    • 6 pcs panci stainless steel anu tiasa dirobih.
    • Suhu lingkungan maksimum: 35°C.
    • Kaca hareup tempered melengkung.
    • Rear panto kaca ngageser.
    • Kalayan konci sareng konci.
    • Pigura panto akrilik jeung handles.
    • Dual evaporators & condensers.
    • Cocog jeung R404a refrigerant.
    • Kisaran suhu antara -18~-22°C.
    • Sistim kontrol éléktronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistim ditulungan kipas.
    • Cahya LED cemerlang.
    • Kinerja luhur sareng efisiensi énergi.
    • Seueur warna anu sayogi pikeun pilihan.
    • Castors pikeun panempatan gampang.
  • Commercial Ice Cream Shop Gelato Display Dipping Showcase Freezer Cabinets

    Komersial És Krim Toko Gelato Témbongkeun Dipping Showcase Freezer Cabinets

    • Modél: NW-QP16.
    • Kapasitas gudang: 255-735 Liter.
    • Pikeun merchandising gelato.
    • Posisi nangtung bébas.
    • 16 pcs panci stainless steel anu tiasa dirobih.
    • Suhu lingkungan maksimum: 35°C.
    • Kaca tempered awét.
    • Rear panto kaca ngageser.
    • Kalayan konci sareng konci.
    • Kinérja panto akrilik sareng gagang.
    • Dual evaporators & condensers.
    • Cocog jeung R404a refrigerant.
    • Ngamuk hawa antara -18~-22°C.
    • Sistim kontrol éléktronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistim ditulungan kipas.
    • Cahya LED cemerlang.
    • Kinerja luhur sareng efisiensi énergi.
    • Seueur warna anu sayogi pikeun pilihan.
    • Castors pikeun panempatan gampang.
  • Commercial Ice Cream Shop Glass Door And Top Gelato Storage Display Freezer Fridge

    Komersial És Krim Toko Kaca Panto Jeung Top Gelato Panyimpenan Témbongkeun Freezer Kulkas

    • Modél: NW-QV20.
    • Kapasitas gudang: 247-727 Liter.
    • Pikeun merchandising gelato.
    • Posisi nangtung bébas.
    • Ngamuk hawa antara -18~-22°C.
    • Suhu lingkungan maksimum: 35°C.
    • 20 PCS Panci stainless steel robah-robah.
    • Kaca hareup tempered melengkung.
    • Rear panto kaca ngageser.
    • Kalayan konci sareng konci.
    • Kinérja panto akrilik sareng gagang.
    • Dual evaporators & condensers.
    • Cocog jeung R404a refrigerant.
    • Sistim kontrol éléktronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistim ditulungan kipas.
    • Cahya LED cemerlang.
    • Kinerja luhur sareng efisiensi énergi.
    • Seueur warna anu sayogi pikeun pilihan.
    • Castors pikeun panempatan gampang.
  • Ice Cream Retail Shop Gelato Display Freezer Case And Refrigerator

    És Krim Toko Eceran Gelato Display Freezer Case Jeung Kulkas

    • Modél: NW-QW8.
    • Kapasitas gudang: 255-735 Liter
    • Pikeun dagang és krim.
    • Posisi nangtung bébas.
    • 8 pcs panci stainless steel anu tiasa dirobih.
    • Kaca hareup tempered melengkung.
    • Rear panto kaca ngageser.
    • Kalayan konci sareng konci.
    • Pigura panto akrilik jeung handles.
    • Dual evaporators & condensers.
    • Cocog jeung R404a refrigerant.
    • Kisaran suhu antara -18~-22°C.
    • Sistim kontrol éléktronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistim ditulungan kipas.
    • Cahya LED cemerlang.
    • Kinerja luhur sareng efisiensi énergi.
    • Seueur warna sayogi pikeun pilihan.
    • Castors pikeun panempatan gampang.
  • Commercial Soft Scoop Ice Cream Display Freezers And Refrigerations

    Komérsial Leuleus Scoop És Krim Témbongkeun Freezers Jeung Refrigerations

    • Modél: NW-IW10.
    • Kapasitas gudang: 340-760 Liter.
    • Pikeun dagang és krim.
    • Posisi nangtung bébas.
    • 10 pcs panci stainless steel anu tiasa dirobih.
    • Kaca hareup tempered melengkung.
    • Suhu lingkungan maksimum: 35°C.
    • Rear panto kaca ngageser.
    • Kalayan konci sareng konci.
    • Pigura panto akrilik jeung handles.
    • Dual evaporators & condensers.
    • Cocog jeung R404a refrigerant.
    • Kisaran suhu antara -18~-22°C.
    • Sistim kontrol éléktronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistim ditulungan kipas.
    • Cahya LED cemerlang.
    • Kinerja luhur sareng efisiensi énergi.
    • Seueur warna sayogi pikeun pilihan.
    • Castors pikeun panempatan gampang.
  • Commercial Italian Ice Cream Dipping Display Cabinet Freezer

    Komérsial Italia És Krim Dipping Témbongkeun Kabinet Freezer

    • Modél: NW-IF10.
    • Kapasitas gudang: 315-735 Liter.
    • Pikeun merchandising gelato.
    • Ngamuk hawa antara -18~-22°C.
    • 10 pcs panci stainless steel anu tiasa dirobih.
    • Suhu lingkungan maksimum: 35°C.
    • Posisi nangtung bébas.
    • Kaca tempered awét.
    • Rear panto kaca ngageser.
    • Kalayan konci sareng konci.
    • Kinérja panto akrilik sareng gagang.
    • Dual evaporators & condensers.
    • Cocog jeung R404a refrigerant.
    • Ngamuk hawa antara -18~-22°C.
    • Sistim kontrol éléktronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistim ditulungan kipas.
    • Cahya LED cemerlang.
    • Kinerja luhur sareng efisiensi énergi.
    • Seueur warna anu sayogi pikeun pilihan.
    • Castors pikeun panempatan gampang.
  • Commercial Curved Top Sliding Glass Door Ice Cream Chest Display Freezer

    Komérsial melengkung Top ngageser Kaca Door És Cream Dada Témbongkeun freezer

    • Modél: NW-SD420 / 520QIC.
    • Kapasitas gudang: 355/455 Liter.
    • 2 pilihan ukuran sadia.
    • Desain panto kaca ngageser luhur melengkung.
    • Pikeun ngajaga kadaharan beku sarta ditampilkeun.
    • Ngamuk hawa antara -18~-22°C.
    • Sistim cooling statik & defrost manual.
    • Cocog jeung R134a / R290 refrigerant.
    • Sistem kontrol digital & tampilan layar.
    • Kalayan unit kondensasi anu diwangun.
    • Kalayan kipas compressor.
    • Kotak lampu nyaéta pilihan.
    • Kinerja luhur sareng hemat energi.
    • Warna bodas standar stunning.
    • Roda handap pikeun gerakan fléksibel.