banner01
banner02
banner03

nggawe nilai gedhe luwih saka produk

Nenwell duwe macem-macem produk kulkas komersial kanthi kinerja dhuwur lan hemat energi kanggo nyukupi panjaluk khusus sampeyan.
Luwih saka 20 taun pengalaman ing kulkasan diajukake. Nenwell nyedhiyakake kabeh pelanggan kanthi solusi sing efisien lan tepat ing kulkas lan lapangan hotel. Kita tansah netepi janji kita "Kanggo nggawe nilai luwih saka kepinginan customer".
liyane

Dadi ahead saka Pasar

kanthi beda

produk refrigerasi

Minangka Produsèn kulkas komersial profesional, Nenwell wis sesanti amba lan pangertèn sensitif ing industri, kita duwe kemampuan inovasi gedhe ing riset lan pangembangan kanggo kurban solusi kulkasan banget kanggo pelanggan.
liyane

Visi Internasional, Tutul Inspirasi

Melu macem-macem jinis peralatan hotel internasional lan pameran kulkas saben taun. Iki nggawe kita luwih profesional lan sensitif babagan tren pasar.

liyane
Kapabilitas pengadaan internasional ngidini Nenwell nyaranake lan nuduhake produk laris global menyang pelanggan kanthi tepat, menehi informasi tangan pertama sing luwih gedhe kanggo kulkas komersial. Ngewangi pelanggan kanggo njupuk kesempatan bisnis pisanan.

Solusi refrigerasi sing komprehensif

hotel & supermarket!

Kanthi pirang-pirang taun praktik lan pengalaman profesional, akeh pilihan kulkas komersial lan analisis industri sing akurat nyedhiyakake Nenwell kanthi cepet kanggo menehi rekomendasi produk kulkas hemat energi ijo sing paling cocog. Kanggo nambah penak produk, ngirit tenaga kerja lan papan! Desain gambar gambar kanggo pelanggan kanggo menehi solusi sing paling apik.
section09_img33
section09_img44
section09_img11 section09_img22

Mbangun masa depan padhang karo

nenwell

  • section09_img5
  • section09_img6

10 kaping dodolan ing telung taun

Ing taun-taun kepungkur, Nenwell terus-terusan nyedhiyakake saran pangembangan pasar sing efektif kanggo para pelanggan sing beda-beda, ngolah pelanggan pengalaman produk kulkas, ngewangi para pelanggan kanthi cepet ngenggoni pangsa pasar! Sawetara pelanggan wis entuk wutah dodolan kanthi cepet sajrone kerja sama karo Nenwell!

Minangka produsen kulkas OEM & ODM, kita bangga iki lan uga njupuk iki kanggo menehi bali menyang care masyarakat kanggo Nenwell. Sukses bisnis kita didegake kanthi kasetyan, dipercaya, saling percaya lan ngormati antarane kabeh anggota perusahaan, pelanggan lan mitra bisnis. Kanthi ngerteni pentinge kemitraan, kita mbangun ikatan sing kuat karo para pelanggan lan pemasok, fokus ing pertumbuhan lan sukses.

hubungi kita