Производител на комерцијални фрижидери во Кина, фабрика за OEM фрижидер за пијалоци за прикажување.

Од отворената политика на Кина во 90-тите, Ненвел се обиде да стане добавувач на комерцијални фрижидери од прво ниво во Кина.Со 7+ поврзани фабрики кои стојат зад нас, ние сме посветени во работењето на масовно производство и брза испорака до клиентите ширум светот.Вашиот добавувач на едношалтерско ладење сме ние како квалитетни производи и ефикасната контрола на трошоците ни дава моќ да се совпаднеме.
повеќе

Фрижидер ОЕМ за прикажување на брендот

Промотивни брендирани фрижидери за живописно прикажување на вашиот бренд и веднаш ги привлекуваат очите на клиентите на маркетинг приказ или промотивни настани.Проѕирните стаклени врати и осветлените светлосни кутии ја зајакнуваат елегантна атмосфера!Направете вашиот пијалок, сок, сладолед, пиво, вино или друга специјална понуда да изгледа привлечно за сите очи, OEM со нас промотивниот брендиран фрижидер.
повеќе

Електричен ладилник за лименки

Ладилници во форма на лименки на тркала што се тркалаат со вграден електричен ладилник, е совршен начин да ги одржувате вашите омилени пијалоци ледени цел ден.Обновливите приспособени макети ја максимизираат изложеноста на брендот на места за малопродажба или маркетинг настани!Приматете ги жедните клиенти со вашите специјални пијалоци каде било со стил на грабање-н-го!
повеќе

Фрижидери со тетратен екран

Преносливи, практични и сигурни, мини фрижидерите можат да бидат вистински менувачи на играта на вашите предни шалтери или во хотелските соби.Чувајте ги вашите карактеристично брендирани пијалоци, пиво и вино разладени и прикажани на визуелно привлечен начин во овие предни проѕирни убави кутии во фрижидер, бидејќи фрижидерите на маса се одличен начин да ја одржувате храната разладена без да зафаќате многу простор.
повеќе

Ладилници за грб

Специфично дизајнирани да седат под шипката или шанкот, комерцијалните ладилници за задни шипки се висококвалитетни и практични, во кои се сместени сите неопходни работи во барот, вклучувајќи пијалоци, гарнитури и стаклени садови, без да зафаќаат скапоцен простор.Комерцијални бар-фрижидери, вклучувајќи ладилници за задна лента, ладилници за вино, ладилници за шишиња, кабинет под лента и стаклен чилер итн.
повеќе

Трговци со стаклена врата

Трговците со стаклена врата го олеснуваат бизнисот со малопродажба на храна.Ефикасниот исправен комерцијален фрижидер на Nenwell е поволен за прикажување на флаширани или конзервирани пијалоци, спакувана храна и грицки што може да се фатат.Чистите предни исправени ладилници и замрзнувачи јасно го прикажуваат вашето неодоливо и истакнато сервирање на брендот.
повеќе

Фрижидери со дофат

Фрижидерите со дофат го обезбедуваат секојдневното решение за комерцијални ресторани.Тие ги обезбедуваат вашите најважни прехранбени состојки безбедно складирани и лесни за пристап.И ладилниците и замрзнувачите со дофат се дизајнирани да се осигураат дека храната се чува на соодветна температура што е можно подолго.Достапноста овозможува кујната да служи свежи оброци со одличен вкус за кои ќе се вратат вашите клиенти.
повеќе

Кабинети за потопување сладолед

Трговците со витрини и шкафовите со џелато се неопходни за секоја продавница за сладолед и се одлични за штандови за концесии и продавници.Шкафовите за потопување се неопходни за секоја продавница за сладолед или ресторан со целосна услуга со шалтер за сладолед.Дизајнирани се со стаклени предни страни за да им овозможат на клиентите да ги видат вашите отворени кади со сладолед.Тие обезбедуваат максимална видливост и свежина на производот.
повеќе

Футрола за пекари и торти

Витрините за пекари и торти во фрижидер се направени за продавање предмети што мора да се чуваат на ладни температури, како што се колачи, пити и пудинзи.Ненвел обезбедува разновидни витрини за пециво, леб и торти.Витрините за пекари со атрактивно осветлување можат да ја претстават вашата храна во најдобра состојба, со што ќе го привлечат импулсот на купувачот за купување.
повеќе

Ладилници и замрзнувачи за супермаркети

Ненвел нуди одлична опрема за разладување за супермаркет.Нашиот опсег вклучува повеќекатен ладилник на отворено, повеќекатен кабинет со двојна температура, отворен фрижидер со кружен остров, футрола за сувомеснати производи за ладна храна, шалтер за изложување на свежо месо, маса за мраз за риби и морски плодови и островски замрзнувач.Ја тестираме нашата опрема според построги стандарди од повеќето наши конкуренти за да ви помогнеме да ја одржите максималната свежина и привлечност на храната што ја продавате, а истовремено да го намалите собирањето и отпадот.
повеќе