banner01
banner02
banner03

krijojnë vlerë të madhe më shumë se produktet

Nenwell ka një gamë të gjerë produktesh frigoriferike komerciale me performancë të lartë dhe që kursejnë energji për të përmbushur çdo kërkesë tuajën e veçantë.
Më shumë se 20 vjet eksperiencë në frigorifer. Nenwell u ofron të gjithë klientëve zgjidhje efikase dhe precize në fushën e ftohjes dhe hotelerisë. Ne e përmbushim gjithmonë premtimin tonë "Të krijojmë më shumë vlerë se dëshira e klientit".
më shumë

Për të qenë përpara Tregut

me të ndryshme

produkt ftohës

Si një prodhues profesionist komercial i frigoriferëve, Nenwell ka një vizion të gjerë dhe sens të ndjeshëm në industri, ne kemi aftësi të shkëlqyera inovative në kërkimin dhe zhvillimin për të ofruar zgjidhje të shkëlqyera ftohjeje për klientët tanë.
më shumë

Vizioni Ndërkombëtar, Prekni frymëzimin

Pjesëmarrja në lloje të ndryshme të ekspozitave ndërkombëtare të pajisjeve hoteliere dhe ftohjeje çdo vit. Kjo na bën të jemi më profesionistë dhe më të ndjeshëm ndaj tendencave të tregut.

më shumë
Aftësitë ndërkombëtare të prokurimit lejojnë Nenwell të rekomandojë dhe t'u tregojë klientëve tanë produkte globale me shitje të nxehtë në kohë, duke u dhënë atyre gamën më të madhe të informacionit të dorës së parë për frigoriferët komercialë. Ndihma e klientëve për të marrë mundësitë e para të biznesit.

Zgjidhje gjithëpërfshirëse frigoriferike

hotel dhe supermarket!

Me shumë vite praktikë dhe përvojë profesionale, një numër i madh opsionesh ftohjeje komerciale dhe analiza të sakta të industrisë i ofrojnë Nenwell zgjedhjen e shpejtë për të rekomanduar produktet më të përshtatshme të ftohjes së gjelbër që kursejnë energji. Për të përmirësuar komoditetin e produktit, kurseni fuqinë punëtore dhe hapësirën! Dizenjoni vizatime për klientët për të ofruar zgjidhjen më të mirë.
section09_img33
section09_img44
section09_img11 section09_img22

Zhvilloni një të ardhme të ndritur me

nenwell

  • section09_img5
  • section09_img6

10 herë shitje në tre vjet

Në vitet e kaluara, Nenwell ka ofruar vazhdimisht sugjerime efektive për zhvillimin e tregut për klientë të ndryshëm, duke kultivuar klientët përvojën e produkteve ftohëse, duke ndihmuar klientët të zënë shpejt pjesën e tregut! Disa nga klientët tanë kanë arritur rritje të shpejtë të shitjeve në afat të shkurtër nëpërmjet bashkëpunimit me Nenwell!

Si prodhues ftohës OEM & ODM, ne jemi krenarë për këtë dhe gjithashtu e marrim këtë për t'ia kthyer kujdesit të shoqërisë për Nenwell. Suksesi i biznesit tonë bazohet fort në besnikërinë, besueshmërinë, besimin reciprok dhe respektin ndërmjet të gjithë anëtarëve të kompanisë, klientëve tanë dhe partnerëve të biznesit. Nëpërmjet njohjes së rëndësisë së partneritetit, ne ndërtojmë lidhje të forta me klientët dhe furnitorët tanë, duke u fokusuar në rritjen dhe suksesin e ndërsjellë.

na kontaktoni