Es Krim Tampilan Freezer

Product Gategory

Es Krim Tampilan Freezer punika sampurna kulkas komersial unit kanggo nyimpen lan merchandise koleksi es krim lan roso yoghurt ing suhu beku paling luweh kanggo dangu, lan njamin supaya panganan beku ing kondisi sampurna lan konsisten, supaya iku solusi sing apik kanggo toko konsesi, toko. , restoran, lan bisnis katering liyane. Freezer Es Krimnawakake cara sing menarik lan profesional kanggo nampilake panganan menyang pelanggan, kanthi kaca bening lan katerangan LED, ngidini para pelanggan gampang maca barang sampeyan ing mesin pembeku, mbantu sampeyan nambah penjualan impuls ing toko sampeyan. Kita duwe macem-macem macem-macem model ing macem-macem kapasitas lan gaya kanggo nyukupi kabutuhan bisnis, sawetara wong teka karo Piece saka kaca ngarep sudhut mlengkung kang katon ramping lan nggumunke, lan sampeyan uga bisa milih sawetara model karo kaca ndhuwur flat, padha dirancang kaya counter sing bisa diakses dening staf toko kanggo nyedhiyakake panganan saka mburi. Saliyane model reguler, sampeyan bisa milihfreezer tampilan syarat uga kasedhiya kene.


  • Commercial Ice Cream Dipping Display Cabinets And Freezers

    Komersial Es Krim Dipping Kabinet Tampilan Lan Freezer

    • Model: NW-QD12.
    • Kapasitas panyimpenan: 240-720 Liter.
    • Kanggo dagangan es krim.
    • Posisi freestanding.
    • 12 pcs panci stainless steel sing bisa diganti.
    • Suhu sekitar maksimal: 35°C.
    • Kaca depan tempered melengkung.
    • Pintu kaca sliding mburi.
    • Kanthi kunci lan kunci.
    • Rangka lawang akrilik lan gagang.
    • Dual evaporator & kondensor.
    • Kompatibel karo refrigerant R404a.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • Sistem kontrol elektronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistem dibantu penggemar.
    • Cahya LED sing padhang.
    • Kinerja dhuwur lan efisiensi energi.
    • Akeh warna sing kasedhiya kanggo pilihan.
    • Castors kanggo panggonan gampang.
  • Countertop Ice Cream Deep Frozen Storage Display Freezer Cases

    Countertop Es Krim Deep Frozen Panyimpenan Tampilan Freezer Cases

    • Model: NW-G530A
    • Kapasitas panyimpenan: 141-190 Liter.
    • Kanggo merchandising es krim.
    • Posisi countertop.
    • 5 pcs panci stainless steel sing bisa diganti.
    • Kaca depan tempered melengkung.
    • Suhu sekitar maksimal: 35°C.
    • Pintu kaca sliding mburi.
    • Kanthi kunci lan kunci.
    • Acrylic lawang kawentar lan Ngalahake.
    • Dual evaporator & kondensor.
    • Kompatibel karo refrigerant R404a.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • Sistem kontrol elektronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistem dibantu penggemar.
    • Cahya LED sing padhang.
    • Kinerja dhuwur lan efisiensi energi.
    • Akeh warna sing kasedhiya kanggo pilihan.
    • Castors kanggo panggonan gampang.
  • Commercial Curved Glass Counter Top Deep Frozen Storage Ice Cream Display Freezers And Fridges

    Komersial Kaca Mlengkung Counter Top Deep Frozen Storage Es Krim Tampilan Freezer lan Kulkas

    • Model: NW-QV660A
    • Kapasitas panyimpenan: 160-235 Liter.
    • Kanggo dagangan es krim.
    • Posisi countertop.
    • 6 pcs panci stainless steel sing bisa diganti.
    • Suhu sekitar maksimal: 35°C.
    • Kaca depan tempered melengkung.
    • Pintu kaca sliding mburi.
    • Kanthi kunci lan kunci.
    • Rangka lawang akrilik lan gagang.
    • Dual evaporator & kondensor.
    • Kompatibel karo refrigerant R404a.
    • Kisaran suhu antarane -18~-22°C.
    • Sistem kontrol elektronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistem dibantu penggemar.
    • Cahya LED sing padhang.
    • Kinerja dhuwur lan efisiensi energi.
    • Akeh warna sing kasedhiya kanggo pilihan.
    • Castors kanggo panggonan gampang.
  • Commercial Ice Cream Shop Gelato Display Dipping Showcase Freezer Cabinets

    Komersial Es Krim Tampilan Gelato Dipping Showcase Freezer Kabinet

    • Model: NW-QP16.
    • Kapasitas panyimpenan: 255-735 Liter.
    • Kanggo merchandizing gelato.
    • Posisi freestanding.
    • 16 pcs panci stainless steel sing bisa diganti.
    • Suhu sekitar maksimal: 35°C.
    • Kaca tempered awet.
    • Pintu kaca sliding mburi.
    • Kanthi kunci lan kunci.
    • Acrylic lawang kawentar lan Ngalahake.
    • Dual evaporator & kondensor.
    • Kompatibel karo refrigerant R404a.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • Sistem kontrol elektronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistem dibantu penggemar.
    • Cahya LED sing padhang.
    • Kinerja dhuwur lan efisiensi energi.
    • Akeh warna sing kasedhiya kanggo pilihan.
    • Castors kanggo panggonan gampang.
  • Commercial Ice Cream Shop Glass Door And Top Gelato Storage Display Freezer Fridge

    Komersial Es Krim Pintu Kaca Lan Top Gelato Storage Tampilan Freezer Kulkas

    • Model: NW-QV20
    • Kapasitas panyimpenan: 247-727 Liter.
    • Kanggo merchandizing gelato.
    • Posisi freestanding.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • Suhu sekitar maksimal: 35°C.
    • 20 pcs panci stainless steel sing bisa diganti.
    • Kaca depan tempered melengkung.
    • Pintu kaca sliding mburi.
    • Kanthi kunci lan kunci.
    • Acrylic lawang kawentar lan Ngalahake.
    • Dual evaporator & kondensor.
    • Kompatibel karo refrigerant R404a.
    • Sistem kontrol elektronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistem dibantu penggemar.
    • Cahya LED sing padhang.
    • Kinerja dhuwur lan efisiensi energi.
    • Akeh warna sing kasedhiya kanggo pilihan.
    • Castors kanggo panggonan gampang.
  • Ice Cream Retail Shop Gelato Display Freezer Case And Refrigerator

    Toko Eceran Es Krim Gelato Display Freezer Case Lan Kulkas

    • Model: NW-QW8
    • Kapasitas panyimpenan: 255-735 Liter
    • Kanggo dagangan es krim.
    • Posisi freestanding.
    • 8 pcs panci stainless steel sing bisa diganti.
    • Kaca depan tempered melengkung.
    • Pintu kaca sliding mburi.
    • Kanthi kunci lan kunci.
    • Rangka lawang akrilik lan gagang.
    • Dual evaporator & kondensor.
    • Kompatibel karo refrigerant R404a.
    • Kisaran suhu antarane -18~-22°C.
    • Sistem kontrol elektronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistem dibantu penggemar.
    • Cahya LED sing padhang.
    • Kinerja dhuwur lan efisiensi energi.
    • Akeh warna kasedhiya kanggo pilihan.
    • Castors kanggo panggonan gampang.
  • Commercial Soft Scoop Ice Cream Display Freezers And Refrigerations

    Komersial Soft Scoop Es Krim Tampilan Freezer lan Kulkas

    • Model: NW-IW10.
    • Kapasitas panyimpenan: 340-760 Liter.
    • Kanggo dagangan es krim.
    • Posisi freestanding.
    • 10 pcs panci stainless steel sing bisa diganti.
    • Kaca depan tempered melengkung.
    • Suhu sekitar maksimal: 35°C.
    • Pintu kaca sliding mburi.
    • Kanthi kunci lan kunci.
    • Rangka lawang akrilik lan gagang.
    • Dual evaporator & kondensor.
    • Kompatibel karo refrigerant R404a.
    • Kisaran suhu antarane -18~-22°C.
    • Sistem kontrol elektronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistem dibantu penggemar.
    • Cahya LED sing padhang.
    • Kinerja dhuwur lan efisiensi energi.
    • Akeh warna kasedhiya kanggo pilihan.
    • Castors kanggo panggonan gampang.
  • Commercial Italian Ice Cream Dipping Display Cabinet Freezer

    Komersial Italia Es Krim Dipping Tampilan Kabinet Freezer

    • Model: NW-IF10
    • Kapasitas panyimpenan: 315-735 Liter.
    • Kanggo merchandizing gelato.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • 10 pcs panci stainless steel sing bisa diganti.
    • Suhu sekitar maksimal: 35°C.
    • Posisi freestanding.
    • Kaca tempered awet.
    • Pintu kaca sliding mburi.
    • Kanthi kunci lan kunci.
    • Acrylic lawang kawentar lan Ngalahake.
    • Dual evaporator & kondensor.
    • Kompatibel karo refrigerant R404a.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • Sistem kontrol elektronik.
    • Layar tampilan digital.
    • Sistem dibantu penggemar.
    • Cahya LED sing padhang.
    • Kinerja dhuwur lan efisiensi energi.
    • Akeh warna sing kasedhiya kanggo pilihan.
    • Castors kanggo panggonan gampang.
  • Commercial Curved Top Sliding Glass Door Ice Cream Chest Display Freezer

    Commercial mlengkung ndhuwur ngusapake lawang kaca es krim Chest Tampilan Freezer

    • Model: NW-SD420/520QIC.
    • Kapasitas panyimpenan: 355/455 Liter.
    • 2 pilihan ukuran kasedhiya.
    • Desain lawang kaca geser ndhuwur mlengkung.
    • Kanggo njaga panganan beku lan ditampilake.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • Sistem pendingin statis & defrost manual.
    • Kompatibel karo refrigeran R134a / R290.
    • Sistem kontrol digital & layar tampilan.
    • Kanthi unit kondensasi sing dibangun.
    • Kanthi penggemar kompresor.
    • Kothak cahya iku opsional.
    • Kinerja dhuwur lan hemat energi.
    • Warna putih standar nggumunke.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.