Ngrirës me ekran të akullores

Kategoria e produkteve

Ngrirësi i ekranit të akullores nga fabrika kineze Nenwell, një prodhues i ngrirësit të ekranit të akullores që furnizon stokun e ngrirësit të ekranit të akullores me çmim të ulët të shitjes me shumicë.


 • Ngrirës me ekran të banakut me dritë për Gerator ose Akullore (SC-70BT)

  Ngrirës me ekran të banakut me dritë për Gerator ose Akullore (SC-70BT)

  • Produkt: Ngrirës me ekran me dyer xhami
  • Modeli i fabrikës: SC-70BT
  • Kontrolli dixhital i temperaturës
  • Brendësia e lëmuar, e bardhë, prej çeliku e lyer paraprakisht
  • Derë me mentesha me xham të dyfishtë
  • Rrotat dhe rrëshqitjet e rregullueshme
  • Ndriçim LED
  • Ideale për akullore dhe të ngrirë
  • Temperatura e brendshme: -18°C deri -24°C
  • Kapaciteti: 70 Litra
  • Grila: 2 të lëvizshme
  • Ftohësi: R290
  • Tensioni: 220V-50Hz
  • Amperazhi: 1.6A
  • Konsumi: 352 W
  • Pesha: 43 kg
  • Përmasat: 600x520x845 mm
 • Dollapët dhe ngrirësit komercialë për zhytje të akullores

  Dollapët dhe ngrirësit komercialë për zhytje të akullores

  • Modeli: NW-QD12.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 240-720 Litra.
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i lirë.
  • 12 copë tepsi inox të ndryshueshëm.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Korniza dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyeshëm LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Kutia ngrirëse me ekran të ngrirjes së thellë të akullores me tavolinë

  Kutia ngrirëse me ekran të ngrirjes së thellë të akullores me tavolinë

  • Modeli: NW-G530A.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 141-190 Litra.
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i banakut.
  • 5 copë tava inox të ndryshueshme.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Fama dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyeshëm LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Ekran i ngrirësve dhe frigoriferëve me banak qelqi të lakuar komercial për magazinim të ngrirë të thellë të akullores

  Ekran i ngrirësve dhe frigoriferëve me banak qelqi të lakuar komercial për magazinim të ngrirë të thellë të akullores

  • Modeli: NW-QV660A.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 160-235 Litra.
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i banakut.
  • 6 copë tava inox të ndryshueshme.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Korniza dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Gama e temperaturës midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyeshëm LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Dyqan akulloresh komerciale Kabinete ngrirëse me vitrinë me zhytje me xhel

  Dyqan akulloresh komerciale Kabinete ngrirëse me vitrinë me zhytje me xhel

  • Modeli: NW-QP16.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 255-735 Litra.
  • Për tregtimin e gelatos.
  • Pozicioni i lirë.
  • 16 copë tigane inox të ndryshueshme.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Xhami i kalbur i qëndrueshëm.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Fama dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyeshëm LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Dyqani komercial i akulloreve me dyer xhami dhe akullore me ekran frigoriferik

  Dyqani komercial i akulloreve me dyer xhami dhe akullore me ekran frigoriferik

  • Modeli: NW-QV20.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 247-727 Litra.
  • Për tregtimin e gelatos.
  • Pozicioni i lirë.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • 20 copë tigane inox të ndryshueshme.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Fama dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyeshëm LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Dyqani me pakicë i akulloreve

  Dyqani me pakicë i akulloreve

  • Modeli: NW-QW8.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 255-735 Litra
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i lirë.
  • 8 copë tepsi inox të ndryshueshëm.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Korniza dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Gama e temperaturës midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyeshëm LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta janë në dispozicion për opsionet.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Vitrinë e frigoriferit me ekran të vogël komercial për akullore

  Vitrinë e frigoriferit me ekran të vogël komercial për akullore

  • Modeli: NW-IW10.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 340-760 Litra
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i lirë.
  • 10 copë tigane inox të ndryshueshme.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Fama dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyeshëm LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Ngrirës me ekran statik të ishullit ftohës me prizë për ruajtjen e dyqaneve ushqimore

  Ngrirës me ekran statik të ishullit ftohës me prizë për ruajtjen e dyqaneve ushqimore

  • Modeli: NW-WD18D/WD145/WD2100/WD2500.
  • Me njësi kondensimi të integruar.
  • Sistemi statik i ftohjes direkte dhe shkrirja automatike.
  • Dizajn i përbërë për supermarket.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e ushqimeve të ngrira.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Xham i temperuar me termoizolim.
  • E përputhshme me ftohësin miqësor ndaj mjedisit R290.
  • Kompresor me frekuencë të ndryshueshme për opsional.
  • Ndriçohet me ndriçim LED.
  • Performancë e lartë dhe kursim energjie.
 • Frigoriferë dhe ngrirës me ekran premium të kraharorit me dyer rrëshqitëse të lakuar në krye

  Frigoriferë dhe ngrirës me ekran premium të kraharorit me dyer rrëshqitëse të lakuar në krye

  • Modeli: NW-WD330Y/290Y/250Y.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 250/290/330 Litra.
  • 3 opsione madhësie janë në dispozicion.
  • Dizajni i dyerve të xhamit me rrëshqitje të sipërme të lakuar.
  • Për mbajtjen e ushqimeve të ngrira dhe të ekspozuara.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi statik i ftohjes dhe shkrirja manuale.
  • E përputhshme me ftohësin R134a/R600a.
  • Sistemi i kontrollit mekanik.
  • Ekrani i ekranit dixhital është opsional.
  • Me një njësi kondensimi të integruar.
  • Me ventilator kompresor.
  • Kutia e dritës është opsionale.
  • Performancë e lartë dhe kursim energjie.
  • Ngjyra standarde e bardhë është mahnitëse.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Frigorifer komercial premium me dyer rrëshqitëse xhami të lakuar në të bardhë

  Frigorifer komercial premium me dyer rrëshqitëse xhami të lakuar në të bardhë

  • Modeli: NW-WD500Y/700Y.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 500/700 Litra.
  • Ekzistojnë 2 opsione përmasash.
  • Dizajni i dyerve të xhamit me rrëshqitje të sipërme të lakuar.
  • Për mbajtjen e ushqimeve të ngrira dhe të ekspozuara.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi statik i ftohjes dhe shkrirja manuale.
  • E përputhshme me ftohësin R134a/R600a.
  • Sistemi i kontrollit dixhital dhe ekrani.
  • Me një njësi kondensimi të integruar.
  • Me ventilator kompresor.
  • Kutia e dritës është opsionale.
  • Performancë e lartë dhe kursim energjie.
  • Ngjyra standarde e bardhë është mahnitëse.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Ngrirës komercial me ekran komercial me derë xhami me rrëshqitje të sheshtë

  Ngrirës komercial me ekran komercial me derë xhami me rrëshqitje të sheshtë

  • Modeli: NW-WD150/200/300/400.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 150/200/300/400 Litra.
  • Ekzistojnë 4 opsione përmasash.
  • Për mbajtjen e ushqimeve të ngrira dhe të ekspozuara.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi statik i ftohjes dhe shkrirja manuale.
  • Dizajni i dyerve prej xhami me rrëshqitje të sheshtë.
  • Dyer me bravë dhe çelës.
  • E përputhshme me ftohësin R134a/R600a.
  • Sistemi i kontrollit dixhital dhe ekrani.
  • Me një njësi kondensimi të integruar.
  • Me ventilator kompresor.
  • Performancë e lartë dhe kursim energjie.
  • Ngjyra standarde e bardhë është mahnitëse.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.


12Tjetra >>> Faqe 1/2