Замрзнувач за приказ на сладолед

Категорија на производи

Замрзнувач со дисплеи за сладолед од кинеската фабрика Ненвел, производител на замрзнувач со дисплеи за сладолед кој снабдува замрзнувач со екрани за сладолед со ниска евтина цена на големо.


 • Замрзнувач со дисплеј на маса со светло за жератор или сладолед (SC-70BT)

  Замрзнувач со дисплеј на маса со светло за жератор или сладолед (SC-70BT)

  • Производ: Замрзнувач со стаклена врата
  • Фабрички модел: SC-70BT
  • Дигитална контрола на температурата
  • Мазна, бела, претходно обоена челична внатрешност
  • Врата со шарки со двојно калено стакло
  • Прилагодливи тркала и лизгалки
  • LED осветлување
  • Идеален за сладолед и замрзнат
  • Внатрешна температура: -18°C до -24°C
  • Капацитет: 70 литри
  • Решетки: 2 отстранливи
  • Ладилно средство: R290
  • Напон: 220V-50Hz
  • Јачина на струја: 1,6 А
  • Потрошувачка: 352W
  • Тежина: 43 кг
  • Димензии: 600x520x845 mm
 • Комерцијални витрини и замрзнувачи за потопување сладолед

  Комерцијални витрини и замрзнувачи за потопување сладолед

  • Модел: NW-QD12.
  • Капацитет на складирање: 240-720 литри.
  • За продажба на сладолед.
  • Самостоечка положба.
  • 12 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилна рамка и рачки на вратите.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Куќишта за замрзнување со дисплеј за чување длабоко замрзнат сладолед

  Куќишта за замрзнување со дисплеј за чување длабоко замрзнат сладолед

  • Модел: NW-G530A.
  • Капацитет на складирање: 141-190 литри.
  • За трговија со сладолед.
  • Позиција на шанкот.
  • 5 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилни врати слава и рачки.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Комерцијален заоблен стаклен шалтер за замрзнување и фрижидери за складирање на сладолед

  Комерцијален заоблен стаклен шалтер за замрзнување и фрижидери за складирање на сладолед

  • Модел: NW-QV660A.
  • Капацитет на складирање: 160-235 литри.
  • За продажба на сладолед.
  • Позиција на шанкот.
  • 6 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилна рамка и рачки на вратите.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен опсег помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Комерцијални сладолед продавница Gelato Display Потопување витрина кабинети за замрзнување

  Комерцијални сладолед продавница Gelato Display Потопување витрина кабинети за замрзнување

  • Модел: NW-QP16.
  • Капацитет на складирање: 255-735 литри.
  • За трговија со желато.
  • Самостоечка положба.
  • 16 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Издржливо калено стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилни врати слава и рачки.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Комерцијална продавница за сладолед, стаклена врата и врвен џелато за складирање, фрижидер замрзнувач

  Комерцијална продавница за сладолед, стаклена врата и врвен џелато за складирање, фрижидер замрзнувач

  • Модел: NW-QV20.
  • Капацитет на складирање: 247-727 литри.
  • За трговија со желато.
  • Самостоечка положба.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • 20 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилни врати слава и рачки.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Продавница за малопродажба на сладолед Gelato Display футрола за замрзнувач и фрижидер

  Продавница за малопродажба на сладолед Gelato Display футрола за замрзнувач и фрижидер

  • Модел: NW-QW8.
  • Капацитет на складирање: 255-735 литри
  • За продажба на сладолед.
  • Самостоечка положба.
  • 8 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилна рамка и рачки на вратите.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен опсег помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Достапни се бројни бои за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Комерцијална мала изложба на фрижидер за сладолед

  Комерцијална мала изложба на фрижидер за сладолед

  • Модел: NW-IW10.
  • Капацитет на складирање: 340-760 литри
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • За трговија со сладолед.
  • Самостоечка положба.
  • 10 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилни врати слава и рачки.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Замрзнувач со приклучок за статички остров за ладење за складирање во самопослуга

  Замрзнувач со приклучок за статички остров за ладење за складирање во самопослуга

  • Модел: NW-WD18D/WD145/WD2100/WD2500.
  • Со вградена единица за кондензација.
  • Статички директно систем за ладење и автоматско одмрзнување.
  • Композитен дизајн за супермаркет.
  • За складирање и изложување на замрзната храна.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Калено стакло со топлинска изолација.
  • Компатибилен со R290 Еколошки ладилно средство.
  • Компресор со променлива фреквенција за опционален.
  • Осветлен со LED осветлување.
  • Високи перформанси и заштеда на енергија.
 • Фрижидери и замрзнувачи со врвен дисплеј на градите со врвни заоблени лизгачки стаклени врати

  Фрижидери и замрзнувачи со врвен дисплеј на градите со врвни заоблени лизгачки стаклени врати

  • Модел: NW-WD330Y/290Y/250Y.
  • Капацитет на складирање: 250/290/330 литри.
  • Достапни се 3 опции за големина.
  • Дизајн на заоблени горни лизгачки стаклени врати.
  • За чување на храната замрзната и изложена.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Статички систем за ладење и рачно одмрзнување.
  • Компатибилен со разладно средство R134a/R600a.
  • Механички контролен систем.
  • Дигиталниот екран се опционални.
  • Со вградена единица за кондензација.
  • Со вентилатор за компресор.
  • Лајт кутијата е опционална.
  • Високи перформанси и заштеда на енергија.
  • Стандардна бела боја е неверојатна.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Премиум комерцијален замрзнувач на градите со заоблени горни лизгачки стаклени врати во бело

  Премиум комерцијален замрзнувач на градите со заоблени горни лизгачки стаклени врати во бело

  • Модел: NW-WD500Y/700Y.
  • Капацитет на складирање: 500/700 литри.
  • Достапни се 2 опции за големина.
  • Дизајн на заоблени горни лизгачки стаклени врати.
  • За чување на храната замрзната и изложена.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Статички систем за ладење и рачно одмрзнување.
  • Компатибилен со разладно средство R134a/R600a.
  • Дигитален контролен систем и екран за прикажување.
  • Со вградена единица за кондензација.
  • Со вентилатор за компресор.
  • Лајт кутијата е опционална.
  • Високи перформанси и заштеда на енергија.
  • Стандардна бела боја е неверојатна.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Комерцијални екрани замрзнувачи на градите со рамна горна лизгачка стаклена врата

  Комерцијални екрани замрзнувачи на градите со рамна горна лизгачка стаклена врата

  • Модел: NW-WD150/200/300/400.
  • Капацитет на складирање: 150/200/300/400 литри.
  • Достапни се 4 опции за големина.
  • За чување на храната замрзната и изложена.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Статички систем за ладење и рачно одмрзнување.
  • Дизајн на рамни лизгачки стаклени врати.
  • Врати со брава и клуч.
  • Компатибилен со разладно средство R134a/R600a.
  • Дигитален контролен систем и екран за прикажување.
  • Со вградена единица за кондензација.
  • Со вентилатор за компресор.
  • Високи перформанси и заштеда на енергија.
  • Стандардна бела боја е неверојатна.
  • Долни тркала за флексибилно движење.


12Следно >>> Страница 1/2