Kulkas Tampilan Daging

Product Gategory

Kulkas Tampilan Daging iku gedhe solusi refrigerasi kanggo tukang daging, mula biasane dijenengi minangka Kulkas Tampilan Jagal, kang èfèktif nyimpen daging lan tetep seger, saliyane kanggo panyimpenan chilling, iki nampilake kulkasuga kanthi optimal nampilake daging lan narik kawigaten para pelanggan, mbantu tukang daging utawa supermarket kanggo nambah dodolan impuls ing toko. Kanggo njaga kualitas daging maksimal, kulkas tampilan daging dirancang kanggo nahan sawetara suhu sing luwih murah tinimbang kulkas tampilan liyane, amarga kahanan ing suhu sing tepat antarane -2 ~ 8 ° C bisa nyegah pertumbuhan bakteri. menehi karesikan lan safety kanggo pelanggan. Kulkas tampilan jagal kita kalebu macem-macem ukuran lan model kanggo bisnis sampeyan kanthi syarat ruang sing luwih gedhe utawa wilayah sing winates, umume dilengkapi kaca ngarep lan sisih tempered sing bisa menehi umur dawa, finish interior kanthi baja tahan karat kanggo ngresiki lan perawatan sing gampang.  


  • Supermarket Plug-In Fresh Meat Serve Over Counter Insulating Glass Display Fridge

    Supermarket Plug-In Daging Seger Sajikan Over Counter Insulating Glass Display Kulkas

    • Model: NW-RG15/20/25/30A.
    • 4 pilihan model & ukuran kasedhiya.
    • Kanggo meat refrigerated & display.
    • Unit kondensasi internal & sistem pendingin kipas.
    • Jinis defrost kanthi otomatis kanggo ngirit energi.
    • njaba piring baja karo finish galvanis.
    • Ireng, abu-abu, putih, ijo, lan abu-abu kasedhiya.
    • Interior rampung karo stainless steel & dipadhangi lampu LED.
    • Potongan kaca sisih yaiku jinis tempered lan insulating.
    • lemari panyimpenan serep iku opsional.
    • Smart controller lan layar tampilan digital.
    • Kanthi tirai sing cetha kanthi insulasi termal sing apik
    • Evaporator tabung tembaga & kondensor dibantu kipas.
  • Butchery Plug-In Raw Meat Tempered Glass Display Freezers And Fridges

    Daging Mentah Plug-In Daging Mentah Kaca Tempered Kaca Freezer lan Kulkas

    • Model: NW-RG15/20/25/30A.
    • 4 pilihan model & ukuran kasedhiya.
    • Kanggo butchery didinginkan & tampilan.
    • Unit kondensasi internal & sistem pendingin kipas.
    • Jinis defrost kanthi otomatis kanggo ngirit energi.
    • njaba piring baja karo finish galvanis.
    • Ireng, abu-abu, putih, ijo, lan abu-abu kasedhiya.
    • Interior rampung karo stainless steel & dipadhangi lampu LED.
    • Potongan kaca sisih minangka jinis tempered.
    • lemari panyimpenan serep iku opsional.
    • Smart controller lan layar tampilan digital.
    • Kanthi tirai sing cetha kanthi insulasi termal sing apik
    • Evaporator tabung tembaga & kondensor dibantu kipas.
  • Commercial Remote Butcher Meat And Beef Display Coolers And Fridge Units

    Pendingin Tampilan Daging Lan Daging Sapi Komersial lan Unit Kulkas

    • Model: NW-RG20/25/30AF.
    • 3 pilihan model & ukuran kasedhiya.
    • Kanggo daging & daging sapi didinginkan & tampilan.
    • Unit kondensasi jarak jauh & sistem pendingin kipas.
    • Jinis defrost kanthi otomatis kanggo ngirit energi.
    • njaba piring baja karo finish galvanis.
    • Ireng, abu-abu, putih, ijo, lan abu-abu kasedhiya.
    • Interior rampung karo stainless steel & dipadhangi lampu LED.
    • Potongan kaca sisih yaiku jinis tempered lan insulating.
    • lemari panyimpenan serep iku opsional.
    • Smart controller lan layar tampilan digital.
    • Kanthi tirai sing cetha kanthi insulasi termal sing apik
    • Evaporator tabung tembaga & kondensor dibantu kipas.
  • Butcher Shop And Meat Store Display Freezers And Fridges

    Toko Daging Lan Toko Daging Nampilake Freezer lan Kulkas

    • Model: NW-RG15/20/25/30B.
    • 4 pilihan model & ukuran kasedhiya.
    • Kanggo meat refrigerated & display.
    • Unit kondensasi internal & sistem pendingin kipas.
    • Jinis defrost kanthi otomatis kanggo ngirit energi.
    • njaba piring baja karo finish galvanis.
    • Ireng, abu-abu, putih, ijo, lan abu-abu kasedhiya.
    • Interior rampung karo stainless steel & dipadhangi lampu LED.
    • Potongan kaca sisih minangka jinis tempered.
    • lemari panyimpenan serep iku opsional.
    • Smart controller lan layar tampilan digital.
    • Kanthi tirai sing cetha kanthi insulasi termal sing apik
    • Evaporator tabung tembaga & kondensor dibantu kipas.
  • Commercial Plug-In Butcher And Grocery Store Meat Display Showcase Refriderator

    Komersial Plug-In Jagal Lan Toko Grosir Daging Showcase Kulkas

    • Model: NW-RG15/20/25/30C.
    • 4 pilihan model & ukuran kasedhiya.
    • Kanggo jagal didinginkan & tampilan.
    • Unit kondensasi internal & sistem pendingin kipas.
    • Jinis defrost kanthi otomatis kanggo ngirit energi.
    • njaba piring baja karo finish galvanis.
    • Ireng, abu-abu, putih, ijo, lan abu-abu kasedhiya.
    • Interior rampung karo stainless steel & dipadhangi lampu LED.
    • Potongan kaca sisih minangka jinis tempered.
    • lemari panyimpenan serep iku opsional.
    • Smart controller lan layar tampilan digital.
    • Kanthi tirai sing cetha kanthi insulasi termal sing apik
    • Evaporator tabung tembaga & kondensor dibantu kipas.
  • Meat Shop And Deli Remote Storage Display Freezer Fridge

    Toko Daging Lan Deli Panyimpenan Remot Tampilan Freezer Kulkas

    • Model: NW-RG20/25/30BF.
    • 3 pilihan model & ukuran kasedhiya.
    • Kanggo daging & daging sapi didinginkan & tampilan.
    • Unit kondensasi jarak jauh & sistem pendingin kipas.
    • Jinis defrost kanthi otomatis kanggo ngirit energi.
    • njaba piring baja karo finish galvanis.
    • Ireng, abu-abu, putih, ijo, lan abu-abu kasedhiya.
    • Interior rampung karo stainless steel & dipadhangi lampu LED.
    • Potongan kaca sisih yaiku jinis tempered lan insulating.
    • lemari panyimpenan serep iku opsional.
    • Smart controller lan layar tampilan digital.
    • Kanthi tirai sing cetha kanthi insulasi termal sing apik
    • Evaporator tabung tembaga & kondensor dibantu kipas.
  • Butcher Shop Plug-In Fresh Meat Display Showcase Chiller

    Toko Butcher Plug-In Tampilan Daging Seger Showcase Chiller

    • Model: NW-RG20/22/30BF.
    • 3 pilihan model & ukuran kasedhiya.
    • Kanggo daging & daging sapi didinginkan & tampilan.
    • Unit kondensasi jarak jauh & sistem pendingin kipas.
    • Jinis defrost kanthi otomatis kanggo ngirit energi.
    • njaba piring baja karo finish galvanis.
    • Ireng, abu-abu, putih, ijo, lan abu-abu kasedhiya.
    • Interior rampung karo stainless steel & dipadhangi lampu LED.
    • Potongan kaca sisih yaiku jinis tempered lan insulating.
    • lemari panyimpenan serep iku opsional.
    • Smart controller lan layar tampilan digital.
    • Kanthi tirai sing cetha kanthi insulasi termal sing apik
    • Evaporator tabung tembaga & kondensor dibantu kipas.