Produk

Product Gategory

Nenwell tansah nawakake solusi OEM lan ODM kanggo mbantu pelanggan ing industri katering & ritel tuku lan nggunakakeKulkas Kelas Komersialkanthi bener.Ing dhaptar produk, kira-kira kita nggolongake produk dadi Kulkas Komersial & Freezer Komersial, nanging bisa uga angel kanggo sampeyan milih sing bener, ora masalah, ana katrangan liyane ing ngisor iki kanggo referensi sampeyan.

Kulkas komersialdifined minangka unit adhem kang sistem cooling saged ngontrol suhu antarane 1-10 ° C, iku sudhut digunakake kanggo chilling panganan lan ombenan ndhuwur 0 ° C supaya seger.Kulkas komersial biasane dikategorikake dadi Kulkas Tampilan lan Kulkas Panyimpenan.Freezer komersialtegese unit pembekuan kang sistem refrigerasi saged ngontrol suhu ngisor 0 ° C, iku biasane Applied kanggo pembekuan pangan kanggo tetep ing status beku supaya seger.Mesin pembeku komersial biasane dikategorikake dadi Display Freezer lan Storage Freezer.


  • Commercial Single Swing Glass Door Beer & Coke Drink Bottle Back Bar Cooler Fridge

    Komersial Single Swing Kaca Pintu Bir & Coke Botol Drink Mbalik Bar Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG138B.
    • Kapasitas panyimpenan: 138 Liter.
    • Kulkas cooler bar mburi lawang siji.
    • karo sistem cooling dibantu penggemar.
    • Kanggo njaga ombenan kadhemen lan ditampilake
    • Lumahing kanthi werna perak rampung kanthi dhuwur.
    • Sawetara ukuran kasedhiya kanggo pilihan.
    • Eksterior stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak interior tugas abot lan bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Performs apik ing insulasi termal.
    • Pintu ayun kaca tempered tahan lama.
    • Kanthi kunci lawang lan panel lawang minangka jinis nutup otomatis.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Commercial Double Glass Door Cold Drink And Beer Display Back Bar Cooler Fridge

    Komersial Double Kaca Door Cold Drink lan Bir Tampilan Mbalik Bar Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG208H.
    • Kapasitas panyimpenan: 208 Liter.
    • Kulkas adhem bar mburi kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo tetep ngombe lan bear kadhemen disimpen lan ditampilake.
    • Eksterior stainless steel ireng & interior aluminium.
    • Sawetara ukuran opsional.
    • Pengontrol suhu digital.
    • Rak-rak abot bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Sampurna ing insulasi termal.
    • Pintu ayun kaca tempered tahan lama.
    • Auto nutup jinis lawang.
    • Kunci lawang opsional minangka panyuwunan.
    • Rampung karo lapisan bubuk.
    • Ireng minangka warna standar, warna liyane bisa disesuaikan.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Commercial Double Sliding Glass Door Beverage And Wine Bottle Back Bar Display Cooler Fridge

    Komersial Dobel Ngusapake Kaca Door Wedang Lan Anggur Botol Back Bar Tampilan Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG208S
    • Kapasitas panyimpenan: 208 Liter.
    • Cooler botol bar mburi kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo tetep ngombe lan bear kadhemen disimpen lan ditampilake.
    • Eksterior stainless steel ireng & interior aluminium.
    • Sawetara ukuran opsional.
    • Pengontrol suhu digital.
    • Rak-rak abot bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Panel pintu geser digawe saka kaca tempered sing tahan lama.
    • Auto nutup lawang kanthi kunci lawang.
    • Rampung karo lapisan bubuk.
    • Ireng minangka warna standar, warna liyane bisa disesuaikan.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Under Counter Single Swing Solid Door Cold Drinks & Bear Back Bar Storage Cooler Fridge

    Ing Counter Single Swing Solid Door Cold Drinks & Bear Back Bar Storage Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG138M.
    • Kapasitas panyimpenan: 138 Liter.
    • Kulkas cooler bar mburi lawang solid tunggal.
    • karo sistem cooling dibantu penggemar.
    • Kanggo njaga minuman kadhemen disimpen lan ditampilake
    • Lumahing karo lapisan wêdakakêna dhuwur-bahan.
    • Sawetara ukuran kasedhiya kanggo pilihan.
    • Eksterior stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak interior tugas abot lan bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Panel lawang stainless steel karo busa ing njero.
    • Kanthi kunci lawang lan gasket magnetik.
    • Performs apik ing insulasi termal.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Small Double Solid Door Cold Drinks And Beverage Back Bar Cooler Fridge

    Cilik Dobel Solid Door Cold Drinks lan Wedang Back Bar Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG208B.
    • Kapasitas panyimpenan: 208 Liter.
    • Kulkas cooler bar mburi padhet dobel.
    • karo sistem cooling dibantu penggemar.
    • Kanggo panyimpenan lan tampilan ngombe kadhemen.
    • Lumahing karo lapisan wêdakakêna dhuwur-bahan.
    • Sawetara ukuran kasedhiya kanggo pilihan.
    • Eksterior stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak interior tugas abot lan bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Panel lawang stainless steel karo busa ing njero.
    • Performs apik ing insulasi termal.
    • Kanthi kunci lawang lan gasket magnetik.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Undercounter Triple Swing Or Sliding Glass Door Drinks & Beverage Back Bar Cooler Fridge

    Undercounter Triple Swing Utawa Ngusapake Pintu Kaca Drinks & Wedang Back Bar Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG330B
    • Kapasitas panyimpenan: 330 Liter.
    • Kulkas pendingin bar mburi kaca triple.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo ngombe cooling panyimpenan lan tampilan.
    • Lumahing wis rampung karo galvanis.
    • Sawetara ukuran kasedhiya kanggo pilihan.
    • Eksterior stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak interior tugas abot lan bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Performs apik ing insulasi termal.
    • Pintu swing kaca tempered triple kanthi kunci lawang.
    • Panel lawang kanthi gesket magnetik kanggo nutup otomatis.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Under Counter Black 3 Glass Door Beverage & Beer Drinks Bottle Display Back Bar Cooler Fridge

    Ing Counter Black 3 Kaca Door Wedang & Beer Drinks Botol Tampilan Mbalik Bar Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG330H
    • Kapasitas panyimpenan: 330 Liter.
    • Ing ngisor counter tampilan bar mburi kulkas cooler.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo tetep ngombe lan bear kadhemen disimpen lan ditampilake.
    • Eksterior stainless steel ireng & interior aluminium.
    • Single, pindho lan triple-lawang opsional.
    • Pengontrol suhu digital.
    • Rak-rak abot bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Banget ing insulasi termal.
    • Pintu ayun kaca tempered tahan lama.
    • Tipe nutup otomatis kanthi kunci.
    • Rampung karo lapisan bubuk.
    • Ireng minangka warna standar, warna liyane bisa disesuaikan.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Small Triple Solid Door Beer Beverage And Cool Drinks Back Bar Refrigerator

    Ombenan Bir Pintu Solid Triple Cilik lan Kulkas Bar Minuman Kelangan

    • Model: NW-LG330B
    • Kapasitas panyimpenan: 330 Liter.
    • Kulkas pendingin bar mburi kaca triple.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo ngombe cooling panyimpenan lan tampilan.
    • Lumahing wis rampung karo galvanis.
    • Sawetara ukuran kasedhiya kanggo pilihan.
    • Eksterior stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak interior tugas abot lan bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Performs apik ing insulasi termal.
    • Pintu swing kaca tempered triple kanthi kunci lawang.
    • Panel lawang kanthi gesket magnetik kanggo nutup otomatis.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Commercial Undercounter Black 3 Sliding Glass Door Coke Beverage & Cold Drink Back Bar Display Refrigerator

    Undercounter Komersial Black 3 Pintu Kaca Geser Minuman Coke & Minuman Dingin Mbalik Bar Tampilan Kulkas

    • Model: NW-LG330S
    • Kapasitas panyimpenan: 330 Liter.
    • Undercounter bali bar tampilan kulkas.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo tetep ngombe lan bear kadhemen disimpen lan ditampilake.
    • Eksterior stainless steel ireng & interior aluminium.
    • Single, pindho lan triple-lawang opsional.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak-rak abot bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Banget ing insulasi termal.
    • Panel pintu geser digawe saka kaca tempered.
    • Tipe nutup otomatis kanthi kunci.
    • Rampung karo lapisan bubuk.
    • Ireng minangka warna standar, warna liyane bisa disesuaikan.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Grocery Store Plug-In Multideck Display And Storage Chiller Fridge With Glass Doors For Vegetables

    Tampilan Multideck Plug-In Toko Grosir lan Kulkas Chiller Panyimpenan Kanthi Pintu Kaca Kanggo Sayuran

    • Model: NW-BLF1080GA/1380GA/1580GA/2080GA.
    • Desain tirai udara terbuka.
    • Kaca kanthi insulasi termal.
    • Unit kondensasi sing dibangun
    • Kanthi sistem pendinginan kipas.
    • Kapasitas panyimpenan gedhe.
    • Kanggo panyimpenan lan tampilan woh-wohan lan sayuran.
    • Kompatibel karo refrigeran R404a.
    • Sistem kontrol digital lan layar tampilan.
    • Pilihan ukuran sing beda kasedhiya.
    • 5 dek saka rak-rak interior sing bisa diatur.
    • Kinerja dhuwur lan umur dawa.
    • Premium stainless steel karo dhuwur-bahan finish.
    • Putih lan werna liyane kasedhiya.
    • Kompresor swara lan energi sing sithik.
    • Evaporator tabung tembaga.
    • Kothak lampu ndhuwur kanggo iklan.spanduk.
  • Supermarket Plug-In Multideck Open Air Drink Display Cooler Fridge

    Supermarket Plug-In Multideck Open Air Drink Display Kulkas Cooler

    • Model: NW-HG12A/15A/20A/25A.
    • Desain tirai udara terbuka.
    • Kaca sisih karo insulasi termal.
    • Unit kondensasi sing dibangun.
    • Kanthi sistem pendinginan kipas.
    • Kapasitas panyimpenan gedhe.
    • Kanggo panyimpenan lan tampilan wedang.
    • Kompatibel karo refrigerant R404a.
    • Sistem kontrol digital lan layar tampilan.
    • Pilihan ukuran sing beda kasedhiya.
    • 6 dek saka rak-rak interior sing bisa diatur.
    • Kinerja dhuwur lan umur dawa.
    • Premium stainless steel karo dhuwur-bahan finish.
    • Putih lan werna liyane kasedhiya.
    • Kompresor swara lan energi sing sithik.
    • Evaporator tabung tembaga.
    • Kothak lampu ndhuwur kanggo iklan.spanduk.
  • Plug-In-Multideck Open Air Curtain Drink Merchandiser Refrigerator For Supermarket Display

    Plug-In-Multideck Open Air Curtain Drink Merchandiser Kulkas Kanggo Supermarket Tampilan

    • Model: NW-HG12A/15A/20A/25A/30A.
    • Desain tirai udara terbuka.
    • Kaca sisih karo insulasi termal.
    • Unit kondensasi sing dibangun.
    • Kanthi sistem pendinginan kipas.
    • Kapasitas panyimpenan gedhe.
    • Kanggo nyimpen ngombe supermarket lan tampilan.
    • Kompatibel karo refrigerant R404a.
    • Sistem kontrol digital lan layar tampilan.
    • Pilihan ukuran sing beda kasedhiya.
    • 6 dek saka rak-rak interior sing bisa diatur.
    • Kinerja dhuwur lan umur dawa.
    • Premium stainless steel karo dhuwur-bahan finish.
    • Putih lan werna liyane kasedhiya.
    • Kompresor swara lan energi sing sithik.
    • Evaporator tabung tembaga.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
    • Kothak lampu ndhuwur kanggo iklan.spanduk.