Freezer Tampilan Mujur

Product Gategory

Mesin pembeku tampilan tegak asring dijenengi minangka mesin pembeku lawang kaca, sing minangka jinis unit kulkas komersial. Kanthi bagean lan komponen premium, mesin pembeku lawang kaca tegak dilengkapi pembekuan cepet lan hemat energi, iku sampurnasolusi refrigerasikanggo katering utawa bisnis eceran kanggo nyimpen panganan beku, kayata es krim, dhaharan seger, sayuran, lan mesthekake yen disimpen ing suhu sing tepat kanggo kualitas tahan suwe. Tampilan freezre kanthi desain tegak lan lawang kaca kanthi apik bisa nampilake panganan sampeyan menyang pelanggan, iku pilihan sing cocog kanggo para pemilik toko kanggo nambah promosi adol, lan uga cocog kanggo pawon katering kanggo nyimpen lan cepet njupuk panganan sing ana ing bahan kasebut. Mesin pembeku tampilan tegak duwe ukuran lan model sing beda-beda kanggo kabutuhan ruangan sing luwih gedhe utawa wilayah sing winates, umume dilengkapi lawang ngarep sing tempered lan njaba & interior stainless steel sing bisa menehi umur dawa.


  • Commercial Upright Single Glass Door Display Freezer With Fan Cooling System

    Freezer Tampilan Pintu Kaca Tunggal Komersial Kanthi Sistem Pendingin Kipas

    • Model: NW-UF610.
    • Kapasitas panyimpenan: 610 liter.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Pintu kaca engsel tunggal.
    • Pilihan ukuran sing beda kasedhiya.
    • Kanggo ngombe lan panganan cooling panyimpenan lan tampilan.
    • Kinerja dhuwur lan umur dawa.
    • Multiple rak bisa diatur.
    • Panel lawang digawe saka kaca tempered.
    • Lawang kanthi otomatis ditutup yen isih mbukak.
    • Lawang tetep mbukak yen nganti 100 °.
    • Werna putih, ireng lan adat kasedhiya.
    • Kurang gangguan lan konsumsi energi.
    • Evaporator sirip tembaga.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.
    • Kothak lampu ndhuwur bisa disesuaikan kanggo pariwara.
  • Commercial Upright Double Glass Door Freezer With Digital Temperature Display

    Freezer Pintu Kaca Ganda Tegak Komersial Kanthi Tampilan Suhu Digital

    • Model: NW-UF1320.
    • Kapasitas panyimpenan: 1320 liter.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Pintu kaca berengsel ganda.
    • Pilihan ukuran sing beda kasedhiya.
    • Kanggo ngombe lan panganan cooling panyimpenan lan tampilan.
    • Kinerja dhuwur lan umur dawa.
    • Multiple rak bisa diatur.
    • Panel lawang digawe saka kaca tempered.
    • Lawang kanthi otomatis ditutup yen ditinggal mbukak.
    • Lawang tetep mbukak yen nganti 100 °.
    • Werna putih, ireng lan adat kasedhiya.
    • Kurang gangguan lan konsumsi energi.
    • Evaporator sirip tembaga.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.
    • Kothak lampu ndhuwur bisa disesuaikan kanggo pariwara.
  • Commercial Vertical Triple Glass Door Display Freezer With Fan Cooling System

    Komersial Vertikal Triple Kaca Door Tampilan Freezer Kanthi Fan Cooling System

    • Model: NW-UF2110.
    • Kapasitas panyimpenan: 2110 liter.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Pintu kaca tiga engsel.
    • Pilihan ukuran sing beda kasedhiya.
    • Kanggo ngombe lan panganan cooling panyimpenan lan tampilan.
    • Kinerja dhuwur lan umur dawa.
    • Multiple rak bisa diatur.
    • Panel lawang digawe saka kaca tempered.
    • Lawang kanthi otomatis ditutup yen ditinggal mbukak.
    • Lawang tetep mbukak yen nganti 100 °.
    • Werna putih, ireng lan adat kasedhiya.
    • Kurang gangguan lan konsumsi energi.
    • Evaporator sirip tembaga.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.
    • Kothak lampu ndhuwur bisa disesuaikan kanggo pariwara.
  • Commercial Kitchen And Butcher Stand Up Meat Display Freezer With Single Glass Door

    Pawon Komersial lan Tukang Daging Stand Up Tampilan Daging Freezer Kanthi Pintu Kaca Tunggal

    • Model: NW-ST23BFG
    • Freezer tegak utawa adhem gaya Amerika.
    • Kanggo njaga panganan beku lan ditampilake.
    • Kompatibel karo refrigeran R404A / R290
    • Sawetara pilihan ukuran kasedhiya.
    • Layar suhu digital.
    • Rak interior bisa diatur.
    • Interioré dipadhangi lampu LED.
    • Kinerja dhuwur lan hemat energi.
    • Pintu ayun kaca tempered reversibel.
    • Lawang ditutup kanthi otomatis nalika kurang saka 90 °
    • Kanthi kunci lawang lan kunci.
    • Strip sealing magnetik bisa diganti.
    • Rampung njaba & interior kanthi stainless steel.
    • Warna perak standar nggumunke.
    • Kothak njero sudhut mlengkung kanggo ngresiki gampang.
    • Kanthi unit kondensasi sing dibangun.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.
  • Commercial Kitchen And Butchery Shop 2 Glass Door Meat Display Merchandiser Freezer

    Pawon Komersial lan Toko Jagal 2 Pintu Kaca Daging Display Merchandiser Freezer

    • Model: NW-ST23BFG
    • Freezer tegak utawa adhem gaya Amerika.
    • Kanggo njaga panganan beku lan ditampilake.
    • Kompatibel karo refrigeran R404A / R290
    • Sawetara pilihan ukuran kasedhiya.
    • Layar suhu digital.
    • Rak interior bisa diatur.
    • Interioré dipadhangi lampu LED.
    • Kinerja dhuwur lan hemat energi.
    • Pintu ayun kaca tempered reversibel.
    • Lawang ditutup kanthi otomatis nalika kurang saka 90 °
    • Kanthi kunci lawang lan kunci.
    • Strip sealing magnetik bisa diganti.
    • Rampung njaba & interior kanthi stainless steel.
    • Warna perak standar nggumunke.
    • Kothak njero sudhut mlengkung kanggo ngresiki gampang.
    • Kanthi unit kondensasi sing dibangun.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.
  • Commercial Upright 3 Glass Front Door Merchandising Display Fridges And Freezers

    Komersial Upright 3 Kaca Ngarep Kaca Merchandising Tampilan Kulkas Lan Freezer

    • Model: NW-ST72BFG
    • Kulkas & kulkas tegak gaya Amerika.
    • Kanggo njaga panganan beku lan ditampilake.
    • Kompatibel karo refrigeran R404A / R290
    • Sawetara pilihan ukuran kasedhiya.
    • Layar suhu digital.
    • Rak interior bisa diatur.
    • Interioré dipadhangi lampu LED.
    • Kinerja dhuwur lan hemat energi.
    • Pintu ayun kaca tempered sing bisa dibalik.
    • Lawang ditutup kanthi otomatis nalika kurang saka 90 °
    • Kanthi kunci lawang lan kunci.
    • Strip sealing magnetik bisa diganti.
    • Rampung njaba & interior kanthi stainless steel.
    • Warna perak standar nggumunke.
    • Kothak njero sudhut mlengkung kanggo ngresiki gampang.
    • Kanthi unit kondensasi sing dibangun.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.

Tujuan & Jinis Freezer Tampilan Tegak (Freezer Pintu Kaca Tegak)
Freezer tampilan tegakminangka jinis mesin pembeku sing serbaguna kanthi lawang kaca, lan dilengkapi desain vertikal lan multi-deck sing cocog kanggo area bisnis kanthi ruang lantai sing winates. Ing Nenwell, sampeyan bisa nemokake lawang siji, lawang pindho, lan telung lawang kanggo kapasitas panyimpenan lan ruang lantai sing beda. Lan macem-macem seri kasedhiya kanggo aplikasi ritel lan katering.

Freezer Tampilan Mujur VS Freezer Komersial Liyane
Macem-macem freezer komersial kasedhiya kanggo macem-macem kapasitas, fungsionalitas, lan syarat bisnis liyane, nanging kabeh nyedhiyakake kahanan panyimpenan lan kulkas sing apik kanggo es krim, kue beku, daging, utawa sayuran. Kita biasane nimbangfreezer jejeg karo lawang kaca minangka mujur freezer tampilan, lan mesin pembeku tegak kanthi lawang sing padhet diarani mesin pembeku panyimpenan tegak, mesin pembeku kanthi lawang kaca menehi cara sing cocog kanggo nampilake isi kulkas, nanging mesin pembeku lawang sing padhet ndhelikake barang-barang interior, sampeyan ora ngerti apa sing ana ing jero kulkas yen ora. mbukak lawang. Lan mbandhingaké karofreezer dada sing kanthi desain horisontal, mesin pembeku tampilan tegak mbutuhake papan sing luwih sithik kanggo diselehake, sing ngidini wilayah bisnis sampeyan duwe ruang luwih akeh kanggo lalu lintas panganan, lan para pelanggan bisa kanthi gampang browsing lan langsung njupuk produk sampeyan ing tingkat mripat.

Freezer Pintu Kaca
Kaya sing kasebut ing ndhuwur, biasane diarani mesin pembeku kanthi lawang kaca freezer lawang kaca tegak, sing cara sampurna kanggo merchandising lan mromosiaken dikemas beku panganan utawa es krim. Mesin pembeku lawang kaca dilengkapi fitur sing bisa dipercaya lan stabil kanggo nahan barang sing didinginkan kanthi suhu sing tetep, lan njamin produk sampeyan ditampilake kanthi jelas menyang pelanggan supaya bisa adol. Ora kabeh toko utawa restoran duwe akeh ruangan kanggo tujuan bisnis, mesin pembeku lawang kaca tegak minangka solusi sing sampurna kanggo papan sing diwatesi, priksa manawa sampeyan nggunakake kanthi optimal apa sing kasedhiya kanggo sampeyan. Kita ngerti manawa mesin pembeku komersial kanthi fitur sing luar biasa lan fungsi khusus penting kanggo bisnis, mula kita milih mesin pembeku lawang kaca sing cocog kanggo nyukupi syarat aplikasi komersial.

Maintenance Kanggo Freezer Tampilan Mujur
Kanthi freezer sing apik banget, sampeyan diijini ngreksa sawetara nutrisi lan panganan sing gampang rusak kanggo wektu sing suwe. Mesin pembeku tampilan Uright saka Nenwell duwe sawetara fitur lan fungsi unik supaya bisnis sampeyan bisa mlaku kanthi efisien lan ngirit wektu lan dhuwit. Kanthi fitur bebas frost, mesin pembeku kita bisa kanthi rutin lan kanthi otomatis mbantu nyepetake lan mbusak es ing koil kondensor. Sampeyan ora kudu ngresiki banyu sing ilang, amarga unit kasebut dilengkapi piranti kanggo penguapan otomatis. Piranti defrost otomatis sing dibangun ing kulkas utawa mesin pembeku yaiku kanggo mbusak frost kanthi otomatis lan ajeg kanggo nyegah akumulasi minangka es ing lemari. Wis unsur dadi panas lan penggemar ing kompresor, Iku wiwit bisa kanggo anget munggah suhu periodik kanggo nyawiji Frost dibangun-munggah lan es ing unit, lan saluran banyu ing wadhah disetel ing ndhuwur unit compressing. , lan pungkasane nguap dening panas kompresor.

Bali menyang Investasi Tengen Ing Nenwell Kulkas
Nenwell tansah nganggep kabutuhan lan syarat pelanggan minangka prioritas. Kita terus-terusan nggarap para pelanggan kanggo ngadhepi akeh masalah babagan aplikasi kulkas. Saliyane produk kulkas kanthi kualitas premium, kita tansah nyoba sing paling apik kanggo menehi rega sing cukup lan layanan tambah nilai sing apik. Minangka Produsèn kulkas komersial profesional, Nenwell wis sesanti sudhut lan pangertèn sensitif ing industri, kita duwe kemampuan inovasi gedhe ing riset lan pangembangan kanggo kurban solusi kulkasan banget kanggo pelanggan.

Hubungi Kita
Nenwell duwe pengalaman kulkasan ekstensif kanggo akèh taun, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo pedoman profesional. Kanthi mesin pembeku tampilan tegak, sampeyan bisa duwe cara sing menarik kanggo nambah dodolan impuls toko.Kontak departemen sales kita kanggo solusi sing tepat saka freezers lawang kaca komersial kanggo wholesalers utawa pungkasan-kedhaftar.