Panyimpenan Chest Freezer

Product Gategory

Panyimpenan Chest Freezerkompatibel ing fitur kapasitas gedhe lan efisiensi energi, dadi pilihan apik kanggo akeh toko lan katering lingkungan karo bisnis sibuk. Penyimpanan beku dada uga dijenengi minangkaDeep Chest Freezer, sing nduweni sawetara suhu interior sing sithik kanggo nyimpen panganan sing akeh sajrone wektu sing suwe, saengga luwih cocog kanggo pawon restoran utawa hotel kanggo nyedhiyakake panganan beku sing akeh, kayata daging seger, panganan sing dimasak, sayuran, es krim, lan blok es. kisaran kita sakaFreezer Dada Komersialkalebu akeh model karo macem-macem kapasitas lan gaya ketemu syarat tartamtu, apa toko nerangake karo papan winates utawa wilayah luwih gedhe, sampeyan bisa nemokake siji sing cocog karo kabutuhan bisnis lan nyedhiyani kapasitas panyimpenan cukup. Ingfreezer panyimpenan ing ngisor iki duwe lawang sing padhet ing sisih ndhuwur, panel lawang digawe saka bahan busa sing minangka insulasi termal sing apik, yen sampeyan pengin barang sing disimpen ditampilake lan narik kawigaten para pelanggan, ana sawetara model tampilan freezer dada kanggo syarat sampeyan.


  • Commercial Deep Chest Freezer For Frozen Food And Meat Storage

    Komersial Deep Chest Freezer Kanggo Panganan Beku lan Panyimpenan Daging

    • Model: NW-BD100/150/200.
    • Kapasitas panyimpenan: 100/150/200 liter.
    • 8 pilihan ukuran kasedhiya.
    • Kanggo nyimpen panganan beku.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • Sistem pendingin statis & defrost manual.
    • Desain lawang busa padhet ndhuwur datar.
    • Lawang karo kunci lan kunci.
    • Kompatibel karo refrigeran R134a / R600a.
    • Kontrol digital lan layar tampilan opsional.
    • Kanthi unit kondensasi sing dibangun.
    • Kanthi penggemar kompresor.
    • Kinerja dhuwur lan hemat energi.
    • Warna putih standar nggumunke.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.
  • Commercial Food Deep Storage Chest Freezer With Fridge

    Panganan Komersial Penyimpanan Dhewe Chest Freezer Kanthi Kulkas

    • Model: NW-BD193/243/283/313.
    • 4 pilihan ukuran kasedhiya.
    • Kanggo nyimpen panganan beku.
    • Nesu suhu: ≤-18°C / 0~10°C.
    • Sistem pendingin statis & defrost manual.
    • Desain lawang busa padhet ndhuwur datar.
    • Lawang karo kunci lan kunci.
    • Kompatibel karo refrigeran R134a / R600a.
    • Kontrol digital lan layar tampilan opsional.
    • Kanthi unit kondensasi sing dibangun.
    • Kanthi penggemar kompresor.
    • Kinerja dhuwur lan hemat energi.
    • Warna putih standar nggumunke.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.
  • Ice Cream Storage Deep Chest Type Freezer And Refrigerator

    Es Krim Panyimpenan Jero Chest Tipe Freezer Lan Kulkas

    • Model: NW-BD420/520/620/720.
    • 4 pilihan ukuran kasedhiya.
    • Kanggo nyimpen panganan beku.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • Sistem pendingin statis & defrost manual.
    • Desain lawang busa padhet ndhuwur datar.
    • Lawang karo kunci lan kunci.
    • Kompatibel karo refrigeran R134a / R600a.
    • Kontrol digital lan layar tampilan opsional.
    • Kanthi unit kondensasi sing dibangun.
    • Kanthi penggemar kompresor.
    • Kinerja dhuwur lan hemat energi.
    • Warna putih standar nggumunke.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.
  • Ice Cream And Food Storage Chest Style Deep Box Freezer And Fridge

    Es Krim Lan Panyimpenan Pangan Gaya Dada Pembeku Kothak Jero lan Kulkas

    • Model: NW-BD850/1000/1200.
    • 5 pilihan ukuran kasedhiya.
    • Kanggo nyimpen panganan beku.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • Sistem pendingin statis & defrost manual.
    • Desain lawang umpluk padhet ndhuwur mlengkung.
    • Lawang karo kunci lan kunci.
    • Kompatibel karo refrigeran R134a / R600a.
    • Kontrol digital lan layar tampilan opsional.
    • Kanthi unit kondensasi sing dibangun.
    • Kanthi penggemar kompresor.
    • Kinerja dhuwur lan hemat energi.
    • Warna putih standar nggumunke.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.
  • Frozen Food And Ice Cream Deep Storage Chest Style Freezer With Refrigerator

    Panganan Beku lan Es Krim Penyimpanan Dalam Gaya Dada Freezer Kanthi Kulkas

    • Model: NW-BD192/226/276/316.
    • 4 pilihan ukuran kasedhiya.
    • Kanggo nyimpen panganan beku.
    • Nesu suhu: ≤-18°C / 0~10°C.
    • Sistem pendingin statis & defrost manual.
    • Desain lawang busa padhet ndhuwur datar.
    • Lawang karo kunci lan kunci.
    • Kompatibel karo refrigeran R134a / R600a.
    • Kontrol digital lan layar tampilan opsional.
    • Kanthi unit kondensasi sing dibangun.
    • Kanthi penggemar kompresor.
    • Kinerja dhuwur lan hemat energi.
    • Warna putih standar nggumunke.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.
  • Best Catering Small Deep Frozen Meat Storage Chest Freezer Fridge

    Best Catering Cilik Deep Frozen Daging Panyimpenan Chest Freezer Kulkas

    • Model: NW-BD420/520/620/720.
    • 4 pilihan ukuran kasedhiya.
    • Kanggo nyimpen panganan beku.
    • Suhu nesu antarane -18~-22°C.
    • Sistem pendingin statis & defrost manual.
    • Desain lawang busa padhet ndhuwur datar.
    • Lawang karo kunci lan kunci.
    • Kompatibel karo refrigeran R134a / R600a.
    • Kontrol digital lan layar tampilan opsional.
    • Kanthi unit kondensasi sing dibangun.
    • Kanthi penggemar kompresor.
    • Kinerja dhuwur lan hemat energi.
    • Warna putih standar nggumunke.
    • Roda ngisor kanggo gerakan fleksibel.