Aksesoris Kulkas

Product Gategory

Aksesoris Kulkas


  • Condenser

    Kondensor

    1. Dhuwur efisiensin dipeksa online digawe adhem jinis condenser, kapasitas exchange panas dhuwur, biaya daya kurang

    2. Cocog kanggo medium / suhu dhuwur, suhu kurang, suhu super kurang

    3. Cocog kanggo refrigerant R22, R134a, R404a, R507a

    4. Konfigurasi standar unit kondensasi berpendingin udara paksa standar: kompresor, katup relief tekanan lenga (kajaba seri resep semi hermetik), kondensor pendingin udara, piranti solusi saham, peralatan saringan pengering, panel instrumen, lenga pendingin b5.2, pelindung gas; mesin bipolar wis intercooler.

  • Wheel

    roda

    1. Tipe: Bagian Kulkas

    2. Bahan: ABS + Besi

    3. Dianggo: Freezer, kulkas

    4. diameteripun kawat baja: 3.0-4.0mm

    5. Ukuran: 2.5 inch

    6. Aplikasi: mesin pembeku dada, peralatan pawon, peralatan stainless steel, chiller tegak

  • Temperature controller(Themostat)

    Pengontrol suhu (Themostat)

    1. Kontrol cahya

    2. Manual / defrost otomatis kanthi mateni

    3. Wektu / suhu. setelan kanggo mungkasi defrost

    4. Wiwiti maneh wektu tundha

    5. Output relay: 1 HP (kompresor)

  • Compressor

    Kompresor

    1. Nggunakake R134a

    2. Struktur Compactness karo cilik lan cahya, amarga tanpa piranti reciprocating

    3. Kurang gangguan, efisiensi dhuwur kanthi kapasitas pendinginan gedhe lan konsumsi daya sing sithik

    4. Tembaga Aluminium bundy tabung

    5. Kanthi wiwitan miwiti kapasitor

    6. operasi stabil, luwih gampang kanggo njaga lan urip layanan maneh kang desain kanggo nggayuh ing 15 taun

  • Fan motor

    Kipas motor

    1. Suhu sekitar saka motor penggemar shaded-pole yaiku -25 ° C ~ + 50 ° C, kelas insulasi yaiku kelas B, kelas perlindungan IP42, lan wis akeh digunakake ing kondensor, evaporator lan peralatan liyane.

    2. Ana garis lemah ing saben motor.

    3. Motor duwe proteksi impedansi yen output jotosan 10W, lan kita nginstal proteksi termal (130 °C ~ 140 °C) kanggo nglindhungi motor yen output luwih saka 10W.

    4. Ana bolongan meneng ing tutup mburi; instalasi krenjang; instalasi kothak; instalasi flange; uga kita bisa ngatur miturut panyuwunan.