Kulkas Apotek Kab

Product Gategory

Kabeh kulkas apotek, kulkas vaksin lan kulkas laboratoriumdirancang kanggo tujuan khusus sing tundhuk karo peraturan farmasi lan medis, amarga umume bahan kelas medis minangka jinis sing alus lan sensitif suhu, kulkas iki kudu bisa ngontrol suhu kanthi presisi lan kahanan konstan. Temperatur kulkas apotek sing akurat dikontrol dening mikroprosesor ing kisaran 2°C lan 8°C, lan dipantau dening sensor termistor kanggo mesthekake yen kabeh bahan sing sampeyan simpen tansah tetep ing suhu paling luweh lan ing kahanan konstan, mula iki kulkas minangka cara sing cocog kanggo nyimpen obat, vaksin, lan spesimen, ora mung nawakake umum lan profesional.solusi refrigerasikanggo rumah sakit lan pharmaceuticals, nanging uga nyedhiyani stabilitas lan linuwih kanggo ketemu syarat nyimpen lan kulkasan kanggo laboratorium lan bagean riset liyane. Ing Newell, ana macem-macem pilihan kanggo nyukupi macem-macem kapasitas lan syarat fungsi, saliyane model biasa, kita uga ngaturkulkas medis produk kanggo ngebaki kabutuhan khusus.


  • 2ºC~8ºC Small Undercounter Medical And Lab Grade Refrigerator With Lock

    2ºC~8ºC Kulkas Medis Undercounter Cilik lan Kelas Lab Kanthi Kunci

    • Item No.: NW-YC75L.
    • Kapasitas: 75 liter.
    • Nesu suhu: 2-8 ℃.
    • Gaya undercounter cilik.
    • Kontrol suhu presisi.
    • Pintu kaca tempered terisolasi.
    • Kunci lan kunci lawang kasedhiya.
    • Pintu kaca kanthi pemanasan listrik.
    • Desain operasi manungsa.
    • Kulkas kanthi kinerja dhuwur.
    • Sistem weker kanggo gagal lan pangecualian.
    • Sistem kontrol suhu cerdas.
    • Antarmuka USB sing dibangun kanggo panyimpenan data.
    • Rak-rak tugas abot kanthi lapisan PVC.
    • Interioré dipadhangi karo Lampu LED.
  • 2ºC~8ºC Small Biomedical And Medical Undercounter Refrigerator For Medicines And Vaccines

    2ºC~8ºC Kulkas Undercounter Biomedis lan Medis Cilik Kanggo Obat lan Vaksin

    • Nomer Barang: NW-YC130L.
    • Kapasitas: 130 liter.
    • Nesu suhu: 2-8 ℃.
    • Gaya undercounter cilik.
    • Kontrol suhu presisi.
    • Pintu kaca tempered terisolasi.
    • Kunci lan kunci lawang kasedhiya.
    • Pintu kaca kanthi pemanasan listrik.
    • Desain operasi manungsa.
    • Kulkas kanthi kinerja dhuwur.
    • Sistem weker kanggo gagal lan pangecualian.
    • Sistem kontrol suhu cerdas.
    • Antarmuka USB sing dibangun kanggo panyimpenan data.
    • Rak-rak tugas abot kanthi lapisan PVC.
    • Interioré dipadhangi karo Lampu LED.
  • 2ºC~8ºC Upright Medical Pharmacy And Laboratory Refrigeration Equipment

    2ºC~8ºC Farmasi Medis Tegak lan Peralatan Pendingin Laboratorium

    • nomer item: NW-YC315L.
    • Kapasitas: 315 liter.
    • Nesu suhu: 2-8 ℃.
    • Gaya ngadeg tegak.
    • Kontrol suhu presisi.
    • Pintu kaca tempered terisolasi.
    • Kunci lan kunci lawang kasedhiya.
    • Pintu kaca kanthi pemanasan listrik.
    • Desain operasi manungsa.
    • Kulkas kanthi kinerja dhuwur.
    • Sistem weker kanggo gagal lan pangecualian.
    • Sistem kontrol suhu cerdas.
    • Antarmuka USB sing dibangun kanggo panyimpenan data.
    • Rak-rak tugas abot kanthi lapisan PVC.
    • Interioré dipadhangi karo Lampu LED.
  • 2ºC~8ºC Upright Pharmaceutical And Medical Grade Vaccines Refrigerators

    2ºC~8ºC Kulkas Farmasi Tegak lan Vaksin Kelas Medis

    • nomer item: NW-YC525L.
    • Kapasitas: 525 liter.
    • Nesu suhu: 2-8 ℃.
    • Gaya ngadeg tegak.
    • Kontrol suhu presisi.
    • Pintu kaca tempered terisolasi.
    • Kunci lan kunci lawang kasedhiya.
    • Pintu kaca kanthi pemanasan listrik.
    • Desain operasi manungsa.
    • Kulkas kanthi kinerja dhuwur.
    • Sistem weker kanggo gagal lan pangecualian.
    • Sistem kontrol suhu cerdas.
    • Antarmuka USB sing dibangun kanggo panyimpenan data.
    • Rak-rak tugas abot kanthi lapisan PVC.
    • Interioré dipadhangi karo Lampu LED.
  • 2ºC~8ºC Upright Double Glass Door Medicine And Vaccine Storage Fridge

    2ºC~8ºC Tegak Dobel Pintu Kaca Obat lan Kulkas Panyimpenan Vaksin

    • nomer item: NW-YC725L.
    • Kapasitas: 725 liter.
    • Nesu suhu: 2-8 ℃.
    • Gaya ngadeg tegak & lawang pindho.
    • Kontrol suhu presisi.
    • Pintu kaca tempered terisolasi.
    • Kunci lan kunci lawang kasedhiya.
    • Pintu kaca kanthi pemanasan listrik.
    • Desain operasi manungsa.
    • Kulkas kanthi kinerja dhuwur.
    • Sistem weker kanggo gagal lan pangecualian.
    • Sistem kontrol suhu cerdas.
    • Antarmuka USB sing dibangun kanggo panyimpenan data.
    • Rak-rak tugas abot kanthi lapisan PVC.
    • Interioré dipadhangi karo Lampu LED.
  • 2ºC~8ºC Upright Double Door Medical And Pharmaceutical Grade Fridge

    2ºC~8ºC Tegak Pintu Dobel Kulkas Kelas Medis lan Farmasi

    • nomer item: NW-YC1015L.
    • Kapasitas: 1015 liter.
    • Nesu suhu: 2-8 ℃.
    • Gaya ngadeg tegak & lawang pindho.
    • Kontrol suhu presisi.
    • Pintu kaca tempered terisolasi.
    • Kunci lan kunci lawang kasedhiya.
    • Pintu kaca kanthi pemanasan listrik.
    • Desain operasi manungsa.
    • Kulkas kanthi kinerja dhuwur.
    • Sistem weker kanggo gagal lan pangecualian.
    • Sistem kontrol suhu cerdas.
    • Antarmuka USB sing dibangun kanggo panyimpenan data.
    • Rak-rak tugas abot kanthi lapisan PVC.
    • Interioré dipadhangi karo Lampu LED.
  • 2ºC~8ºC Upright Medical Pharmacy And Laboratory Use Refrigerator For Medicine And Vaccine Storage

    2ºC~8ºC Farmasi Medis Tegak lan Laboratorium Gunakake Kulkas Kanggo Panyimpenan Obat lan Vaksin

    • nomer item: NW-YC1505L.
    • Kapasitas: 1505 liter.
    • Nesu suhu: 2-8 ℃.
    • Gaya ngadeg tegak & telung lawang.
    • Kontrol suhu presisi.
    • Pintu kaca tempered terisolasi.
    • Kunci lan kunci lawang kasedhiya.
    • Pintu kaca kanthi pemanasan listrik.
    • Desain operasi manungsa.
    • Kulkas kanthi kinerja dhuwur.
    • Sistem weker kanggo gagal lan pangecualian.
    • Sistem kontrol suhu cerdas.
    • Antarmuka USB sing dibangun kanggo panyimpenan data.
    • Rak-rak tugas abot kanthi lapisan PVC.
    • Interioré dipadhangi karo Lampu LED.
  • 2ºC~8ºC Upright Medical And Parmacy Grade Vaccine Refrigerator

    Kulkas Vaksin Kelas Medis lan Parmacy Tegak 2ºC~8ºC

    • nomer item: NW-YC395L.
    • Kapasitas: 395 liter.
    • Nesu suhu: 2-8 ℃.
    • Gaya ngadeg tegak.
    • Kontrol suhu presisi.
    • Pintu kaca tempered terisolasi.
    • Kunci lan kunci lawang kasedhiya.
    • Pintu kaca kanthi pemanasan listrik.
    • Desain operasi manungsa.
    • Kulkas kanthi kinerja dhuwur.
    • Sistem weker kanggo gagal lan pangecualian.
    • Sistem kontrol suhu cerdas.
    • Antarmuka USB sing dibangun kanggo panyimpenan data.
    • Rak-rak tugas abot kanthi lapisan PVC.
    • Interioré dipadhangi karo Lampu LED.
  • 2º C~8º C Small Medical Pharmacy And Vaccine Refrigerator

    2º C~8º C Farmasi Medis Cilik lan Kulkas Vaksin

    • Nomer Barang: NW-YC55L.
    • Kapasitas: 55 liter.
    • Nesu suhu: 2-8 ℃.
    • Gaya undercounter.
    • Sistem kontrol presisi.
    • Pintu kaca tempered terisolasi.
    • Kunci lan kunci lawang kasedhiya.
    • Pintu kaca kanthi pemanasan listrik.
    • Desain operasi manungsa.
    • Kulkas kanthi kinerja dhuwur.
    • Sistem weker kanggo gagal lan pangecualian.
    • Sistem kontrol suhu cerdas.
    • Antarmuka USB sing dibangun kanggo panyimpenan data.
    • Rak-rak tugas abot kanthi lapisan PVC.
    • Interioré dipadhangi karo Lampu LED.