background-img

Нашето претпријатие

NENWELL е основан во 2007 година. Низ годините напорна работа и напори, сега се развивме како професионален, сигурен производител и снабдувач на комерцијални производи за ладење како што се исправена витрина, витрина за торти, витрина за сладолед, замрзнувач, мини бар фрижидер итн. Клиентите можат да изберат од нашата листа на производи или ние можеме да произведуваме според дизајните и барањата на клиентите. Имаме тим од технички инженери и работници со 10-годишно искуство во дизајнирање и производство. Имаме и строг систем за контрола на квалитетот за да се осигураме дека секое парче од нашите производи може да ги исполни барањата за квалитет од клиентите. Исто така, обезбедуваме одлична услуга по продажбата за да ги задоволиме нашите клиенти во случај да имаат какво било прашање или проблем. Ние се фокусираме на тестирање на квалитетот, логистички прашања и обезбедуваме нови извори на добавувачи/фабрика во Кина за вас и вашата компанија. Со еден збор, можеме да се справиме со целата извозна услуга за нашите клиенти. Нашата компанија има за цел да му обезбеди на нашиот партнер за соработка најоптимизирана услуга која се состои од производ, квалитет, цена и услуга. Врз основа на „Луѓето ориентирани, обезбедување вредна услуга“, основниот оперативен концепт и меѓусебно поддржани, зависни и долгорочни стабилни кооперативни односи, како и концептот на постојана иновативна услуга, ќе обезбедиме повредна услуга за пазарот и општеството. Преку континуираните напори и практиката на целиот персонал, сега имаме сет на релативно недопрени методи на работа и систем на работа за да обезбедиме подобра услуга за нашите партнери за соработка и клиенти.

Нашите предности:

 • Комплетна линија на производи и сигурен квалитет
 • Напредни производствени капацитети
 • Професионален тим за КК
 • Техничка поддршка и снабдување со резервни делови
 • Внимание на деталите и брза услуга
 • повеќе од
  500

  фабрики за соработка

 • погоре
  10.000

  додатоци за производи за ладење

· Учество на различни видови меѓународни професионални изложби секоја година. Ова не прави да бидеме попрофесионални и почувствителни на трендовите на пазарот. · Обезбедете и препорачајте им на клиентите повеќе информации за пазарот и развој на производи. ·Имаат способност да развиваат нови производи со клиентите или самостојно да се развиваат. ·Запознаен со странски и домашни фабрики и синџир на снабдување.. ·Соработка со производители на сорти повеќе од 20 години. · Прецизна способност за сметководство на трошоците. Бидете во тек со промените на материјалниот пазар. Управувајте со најдобриот тајминг за купување Помогнете им на клиентите да заштедат трошоци.

подобра услуга

Преку континуираните напори и пракса на целиот персонал, сега имаме сет на релативно недопрени работни методи и работен систем за да обезбедиме подобра услуга за нашите партнери за соработка и клиенти.

 • Одделот за продажба

  Имаат широка меѓународна визија и чувствително чувство за пазар, може да развијат нови или прилагодени производи со клиентите. Да се ​​биде пред пазарот, да се освои поголем удел на пазарот и да се профитира заедно со клиентите. Секогаш дававме ефективни предлози за развој на пазарот за различни клиенти, култивирани клиенти искуство со производите за ладење, помагајќи им на клиентите брзо да го заземат уделот на пазарот!

 • Оддел за услуги на клиентите

  Одлично работно искуство и професионална тимска работа за да се обезбеди најдоброто решение за клиентите. Може да ја обезбеди најдобрата цена на поморски и воздушен товар, план за испорака и предлог за трошоци за купување. Најбрз одговор:Брз одговор на сите прашања за време на производството на нарачката. Непосреден и професионален одговор по прашањата за квалитетот!

 • Оддел за управување со квалитет

  Ненвел има професионален тим за контрола на квалитетот. Добро проверете го секое производство на нарачка. Ние ќе го направиме извештајот за инспекција за клиентите по производството. Непосреден и професионален одговор по прашањата за квалитетот! Може да биде претставник на клиенти од странство. Соработка со фабриката за развој на производи и подобрување на квалитетот.

трговска филијала во источна Африка

Во брзиот развој на последната деценија, Foshan Nenwell Trading Co., Ltd. има успешно воспоставено зрел бизнис модел и стекнување на способности да обезбеди долгорочни услуги за нашите клиенти. Со цел да бараме нови поени за раст за дополнително да го подобриме пазарниот удел на брендот, нашата компанија сега активно ги истражува странските пазари, неодамна успешно изгради филијали во Кенија, Источна Африка, со цел да ги снабдува најдобрите производи со конкурентни цени за локалните клиенти .