Фрижидер со дисплеј за месо

Категорија на производи

Фрижидери со дисплеј за месо се одлични раствор за ладење за месар, па затоа најчесто се именува како Фрижидери за месар, кои ефикасно го складираат месото и го одржуваат свежо, покрај тоа што го лади складирањето, овие приказ на фрижидериисто така оптимално прикажување на месото и привлекување на очите на клиентите, помагање на месарниците или супермаркетите да ја подобрат импулсната продажба во нивните продавници. Со цел да се одржи месото во максимален квалитет, фрижидерите со изложување на месо се дизајнирани да држат соодветен опсег на температура што е понизок од другите типови на дисплеј фрижидери, бидејќи состојба на вистинска температура помеѓу -2-8 °C може да спречи каков било бактериски раст на нудат хигиена и безбедност на клиентите. Нашите месарски фрижидери вклучуваат различни големини и модели за вашиот бизнис со барања за поголеми простори или ограничени површини, повеќето од нив доаѓаат со калено предно и странично стакло кое може да понуди долг животен век, внатрешна завршница со нерѓосувачки челик за лесно чистење и одржување.  


 • Supermarket Plug-In Fresh Meat Serve Over Counter Insulating Glass Display Fridge

  Приклучок за супермаркет Свежо месо Се сервира преку шалтер изолационен стаклен дисплеј фрижидер

  • Модел: NW-RG15/20/25/30A.
  • Достапни се 4 опции за модел и големина.
  • За месо во фрижидер и изложба.
  • Вградена единица за кондензација и систем за ладење со вентилатор.
  • Целосно автоматско одмрзнување за заштеда на енергија.
  • Надворешна челична плоча со поцинкувана завршница.
  • Достапни се црна, сива, бела, зелена и сива боја.
  • Внатрешноста е завршена со нерѓосувачки челик и осветлена со LED.
  • Страничните стаклени парчиња се од калено и изолационен тип.
  • резервниот кабинет за складирање е опционален.
  • Паметен контролер и дигитален екран.
  • Со проѕирна завеса со одлична топлинска изолација
  • Испарувач од бакарни цевки и кондензатор со помош на вентилатор.
 • Butchery Plug-In Raw Meat Tempered Glass Display Freezers And Fridges

  Приклучок за месарство Замрзнувачи и фрижидери со калено стакло од сурово месо

  • Модел: NW-RG15/20/25/30A.
  • Достапни се 4 опции за модел и големина.
  • За месарница во фрижидер и изложба.
  • Вградена единица за кондензација и систем за ладење со вентилатор.
  • Целосно автоматско одмрзнување за заштеда на енергија.
  • Надворешна челична плоча со поцинкувана завршница.
  • Достапни се црна, сива, бела, зелена и сива боја.
  • Внатрешноста е завршена со нерѓосувачки челик и осветлена со LED.
  • Страничните стаклени парчиња се од калено тип.
  • резервниот кабинет за складирање е опционален.
  • Паметен контролер и дигитален екран.
  • Со проѕирна завеса со одлична топлинска изолација
  • Испарувач од бакарни цевки и кондензатор со помош на вентилатор.
 • Commercial Remote Butcher Meat And Beef Display Coolers And Fridge Units

  Комерцијални далечински ладилници и фрижидери за месар за месо и говедско месо

  • Модел: NW-RG20/25/30AF.
  • Достапни се 3 опции за модел и големина.
  • За месо и говедско месо во фрижидер и изложба.
  • Далечинска единица за кондензација и систем за ладење со вентилатор.
  • Целосно автоматско одмрзнување за заштеда на енергија.
  • Надворешна челична плоча со поцинкувана завршница.
  • Достапни се црна, сива, бела, зелена и сива боја.
  • Внатрешноста е завршена со нерѓосувачки челик и осветлена со LED.
  • Страничните стаклени парчиња се од калено и изолационен тип.
  • резервниот кабинет за складирање е опционален.
  • Паметен контролер и дигитален екран.
  • Со проѕирна завеса со одлична топлинска изолација
  • Испарувач од бакарни цевки и кондензатор со помош на вентилатор.
 • Butcher Shop And Meat Store Display Freezers And Fridges

  Месарница и продавница за месо прикажува замрзнувачи и фрижидери

  • Модел: NW-RG15/20/25/30B.
  • Достапни се 4 опции за модел и големина.
  • За месо во фрижидер и изложба.
  • Вградена единица за кондензација и систем за ладење со вентилатор.
  • Целосно автоматско одмрзнување за заштеда на енергија.
  • Надворешна челична плоча со поцинкувана завршница.
  • Достапни се црна, сива, бела, зелена и сива боја.
  • Внатрешноста е завршена со нерѓосувачки челик и осветлена со LED.
  • Страничните стаклени парчиња се од калено тип.
  • резервниот кабинет за складирање е опционален.
  • Паметен контролер и дигитален екран.
  • Со проѕирна завеса со одлична топлинска изолација
  • Испарувач од бакарни цевки и кондензатор со помош на вентилатор.
 • Commercial Plug-In Butcher And Grocery Store Meat Display Showcase Refriderator

  Комерцијален приклучок за месар и самопослуга за изложбен фрижидер за месо

  • Модел: NW-RG15/20/25/30C.
  • Достапни се 4 опции за модел и големина.
  • За месар во фрижидер и изложба.
  • Вградена единица за кондензација и систем за ладење со вентилатор.
  • Целосно автоматско одмрзнување за заштеда на енергија.
  • Надворешна челична плоча со поцинкувана завршница.
  • Достапни се црна, сива, бела, зелена и сива боја.
  • Внатрешноста е завршена со нерѓосувачки челик и осветлена со LED.
  • Страничните стаклени парчиња се од калено тип.
  • резервниот кабинет за складирање е опционален.
  • Паметен контролер и дигитален екран.
  • Со проѕирна завеса со одлична топлинска изолација
  • Испарувач од бакарни цевки и кондензатор со помош на вентилатор.
 • Meat Shop And Deli Remote Storage Display Freezer Fridge

  Продавница за месо и Deli Фрижидер за далечинско складирање, замрзнувач

  • Модел: NW-RG20/25/30BF.
  • Достапни се 3 опции за модел и големина.
  • За месо и говедско месо во фрижидер и изложба.
  • Далечинска единица за кондензација и систем за ладење со вентилатор.
  • Целосно автоматско одмрзнување за заштеда на енергија.
  • Надворешна челична плоча со поцинкувана завршница.
  • Достапни се црна, сива, бела, зелена и сива боја.
  • Внатрешноста е завршена со нерѓосувачки челик и осветлена со LED.
  • Страничните стаклени парчиња се од калено и изолационен тип.
  • резервниот кабинет за складирање е опционален.
  • Паметен контролер и дигитален екран.
  • Со проѕирна завеса со одлична топлинска изолација
  • Испарувач од бакарни цевки и кондензатор со помош на вентилатор.
 • Butcher Shop Plug-In Fresh Meat Display Showcase Chiller

  Чилер за изложба на свежо месо со приклучок за месарница

  • Модел: NW-RG20/22/30BF.
  • Достапни се 3 опции за модел и големина.
  • За месо и говедско месо во фрижидер и изложба.
  • Далечинска единица за кондензација и систем за ладење со вентилатор.
  • Целосно автоматско одмрзнување за заштеда на енергија.
  • Надворешна челична плоча со поцинкувана завршница.
  • Достапни се црна, сива, бела, зелена и сива боја.
  • Внатрешноста е завршена со нерѓосувачки челик и осветлена со LED.
  • Страничните стаклени парчиња се од калено и изолационен тип.
  • резервниот кабинет за складирање е опционален.
  • Паметен контролер и дигитален екран.
  • Со проѕирна завеса со одлична топлинска изолација
  • Испарувач од бакарни цевки и кондензатор со помош на вентилатор.