Решенија за банер-фрижидер

Решенија

Нарачани и брендирани решенија за фрижидери и замрзнувачи

Ненвел има долгогодишно искуство во приспособување и брендирање на различни зачудувачки и функционални фрижидери и замрзнувачи за различни деловни потреби.

Повеќе детали

Фрижидери со стаклена врата во ретро стил за промоција на пијалоци и пиво

Фрижидерите со стаклена врата може да ви донесат нешто малку поинакво, бидејќи се дизајнирани со естетски изглед и инспирирани од ретро трендот.

Повеќе детали

Прилагодено брендирани фрижидери за промоција на пивото Budweiser

Budweiser е познат американски бренд на пиво, кој за прв пат е основан во 1876 година од Anheuser-Busch.Бадвајзер денес има свој бизнис со значителен ...

Повеќе детали

Комерцијална машина за точење пијалоци во фрижидер

Со неверојатен дизајн и некои извонредни карактеристики, тоа е одлично решение за ресторани, продавници, кафулиња и концесиски ...

Повеќе детали

Замрзнувачи за сладолед за Haagen-Dazs и други познати брендови

Сладоледот е омилена и популарна храна за луѓе од различни возрасни групи, па затоа најчесто се смета за една од главните профитабилни артикли за малопродажба и ...

Повеќе детали

Фрижидери со зачудувачки екран за промоција на Пепси-Кола

Како вреден уред за одржување на ладен пијалок и за одржување на нивниот оптимален вкус, користењето фрижидер дизајниран со имиџ на брендот стана ...

Повеќе детали

Брендирани дисплеј фрижидери за промоција на Coca-Cola

Кока-Кола (кока кола) е познат газиран пијалок во светот, пронајден е во Атланта, Џорџија, САД и има историја од повеќе од ...

Повеќе детали