Поддржува за производи за ладење

Поддржува

Производство

Обезбедуваме сигурни решенија за производство на OEM за производи за фрижидери, кои не само што ги задоволуваат специфичните барања на нашите клиенти, туку и им помагаат да ја зголемат додадената вредност и да развијат успешен бизнис.

Приспособување и брендирање

Покрај нашата широка палета на редовни модели на комерцијални производи за ладење, Nenwell исто така има долгогодишно искуство во прилагодување и брендирање на различни зачудувачки и функционални фрижидери и замрзнувачи

испорачување

Ненвел има богато искуство во испораката на комерцијални производи за ладење до нашите клиенти низ целиот свет.Добро знаеме како да ги пакуваме производите со сигурност и најниска цена и оптимално да ги натоваруваме контејнерите.

Гаранција и сервис

Нашите клиенти секогаш имаат доверба и доверба во нас, бидејќи отсекогаш инсистиравме да понудиме квалитетни производи за ладење со комплетна политика за гаранција за квалитет и услуга после продажбата.

Најчесто поставувани прашања

Со нашето долгогодишно искуство во индустријата за ладење, постојат некои од најчесто поставуваните прашања како стручни решенија за решавање на проблемите со ладењето на нашите клиенти.

Преземи

Некои информации за преземање, вклучувајќи го и најновиот каталог, упатство за употреба, тест извештај, графички дизајн и шаблон, лист со спецификации, прирачник за решавање проблеми итн.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја