Електронски термостат

Категорија на производи


 • Контролор на температура (темостат)

  Контролор на температура (темостат)

  1. Контрола на светлината

  2. Рачно/автоматско одмрзнување со исклучување

  3. Време/температура.поставување за крај на одмрзнувањето

  4. Одложување на повторно стартување

  5. Излез на реле: 1 HP (компресор)