Приказ на пекари и колачи

Категорија на производи


 • Преден заоблен стакло со ладилен екран за торта и пекара

  Преден заоблен стакло со ладилен екран за торта и пекара

  • Модел: NW-XCW120L/160L.
  • Внатрешно LED светло.
  • Дигитален термостат и дисплеј.
  • Прилагодливи полици.
  • Калено стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Автоматско одмрзнување
  • Заоблено предно стакло.
 • Професионален фрижидер за приказ на торта и изложба во фрижидер за пекарници

  Професионален фрижидер за приказ на торта и изложба во фрижидер за пекарници

  • Модел: NW-CVF90/120/150/180/210.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Заоблена стаклена лизгачка влезна врата.
  • Прекрасно внатрешно LED осветлување на врвот.
  • 3 слоја жичени полици со хромирана завршница.
  • Прилагодлив контролер со дисплеј за температура.
  • Внатрешноста е завршена со нерѓосувачки челик.
  • Надворешноста обработена со нерѓосувачки челик и мермер.
  • Стаклените полици се осветлени поединечно.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Кондензатор со помош на вентилатор.
 • Комерцијална исправена изложба на фрижидер со стакло за торта

  Комерцијална исправена изложба на фрижидер со стакло за торта

  • Модел: NW-ARC300L/400L /500L.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Внатрешно LED осветлување на секоја палуба.
  • Изграден со калено стакло.
  • 3 опции за различни димензии.
  • 4 прилагодливи тркалца, 2 со сопирачки.
  • 3 слоја прилагодливи стаклени полици.
  • Дизајниран за самостојно поставување.
  • Дигитална контрола на температурата и дисплеј.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • Надворешноста и внатрешноста се обработени со нерѓосувачки челик.
 • Комерцијален шалтер за десерт и стаклен дисплеј за ладење фрижидер за пекара

  Комерцијален шалтер за десерт и стаклен дисплеј за ладење фрижидер за пекара

  • Модел: NW-RTW100L/105L.
  • Дизајниран за поставување на маса.
  • Заобленото предно стакло е направено од калено стакло.
  • Прилагодлив контролер на температурата.
  • Кондензатор без одржување.
  • Внатрешно врвно T4 осветлување.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • 2 слоја жичени полици завршени со ПВЦ облога.
  • Надворешноста и внатрешноста се обработени со нерѓосувачки челик.

   

  Опции

  • Прилагодливи хромирани полици.
  • Дигитален контролер и дисплеј за температура.
  • Прекрасно внатрешно LED осветлување на 2 страни.
 • Комерцијални пекарски тетратки за торти и пити во фрижидер

  Комерцијални пекарски тетратки за торти и пити во фрижидер

  • Модел: NW-RTW125L.
  • Дизајниран за поставување на маса.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Кондензатор без одржување.
  • Дигитален контролер и дисплеј за температура.
  • Заменливи предни и задни лизгачки врати.
  • Прекрасно внатрешно LED осветлување на 2 страни.
  • 2 слоја жичени полици со хромирана завршница.
  • Надворешноста и внатрешноста се обработени со нерѓосувачки челик.
 • Комерцијални пекарски шалтери за ладење за пециво и десерт за храна

  Комерцијални пекарски шалтери за ладење за пециво и десерт за храна

  • Модел: NW-RTW118L/140L.
  • За поставување на маса.
  • Прилагодливи стапала.
  • Дизајн на заоблено предно стакло.
  • Цело калено стакло.
  • Автоматски тип на одмрзнување.
  • Статички систем за ладење.
  • Внатрешно LED осветлување на секоја палуба.
  • Дигитален контролер и дисплеј за температура.
  • Надворешноста и внатрешноста се обработени со нерѓосувачки челик.
 • Фрижидер за ладилник за торти и пецива за пекарница

  Фрижидер за ладилник за торти и пецива за пекарница

  • Модел: NW-RTW185L.
  • Дизајниран за поставување на маса.
  • Заобленото предно стакло е направено од калено стакло.
  • Дигитален контролер и дисплеј за температура.
  • Кондензатор без одржување.
  • Прекрасно внатрешно LED осветлување на врвот.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • 1 слој неприлагодлива стаклена полица.
  • Надворешноста и внатрешноста се обработени со нерѓосувачки челик.
 • Комерцијални пекарски стаклени кутии за ладна торта за прикажување

  Комерцијални пекарски стаклени кутии за ладна торта за прикажување

  • Модел: NW-RTW130L-2 / 201L.
  • 2 опции за различни димензии.
  • Дизајниран за поставување на маса.
  • Заобленото предно стакло е направено од калено стакло.
  • Дигитален контролер и дисплеј за температура.
  • Кондензатор без одржување.
  • Прекрасно внатрешно LED осветлување на врвот.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • 2 слоја жичени полици со хромирана завршница.
  • Надворешноста и внатрешноста се обработени со нерѓосувачки челик.
 • Комерцијални пекари за ладење торта Стакло дисплеј Фрижидер Витрини

  Комерцијални пекари за ладење торта Стакло дисплеј Фрижидер Витрини

  • Модел: NW-ARC271Z/371Z/471Z/571Z.
  • 4 опции за различни димензии.
  • Дизајниран за самостојно поставување.
  • Предното стакло е направено од калено стакло.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Внатрешно LED осветлување на секоја палуба.
  • 4 прилагодливи тркалца, 2 со сопирачки.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • 3 слоја стаклени полици се осветлени поединечно.
  • Надворешноста и внатрешноста се обработени со нерѓосувачки челик.
 • Мала изложба за торти и пецива за ладење фрижидер

  Мала изложба за торти и пецива за ладење фрижидер

  • Модел: NW-RTW100L-2/100L-3.
  • 2 опции за различни димензии.
  • Дизајниран за поставување на маса.
  • Заобленото предно стакло е направено од калено стакло.
  • Прилагодлив контролер на температурата.
  • Кондензатор без одржување.
  • Прекрасно внатрешно LED осветлување на 2 страни.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • 2 слоја жичени полици со хромирана завршница.
  • Надворешноста и внатрешноста се обработени со нерѓосувачки челик.
 • Комерцијални пекари шалтер ладилник торта стакло дисплеј кабинети

  Комерцијални пекари шалтер ладилник торта стакло дисплеј кабинети

  • Модел: NW-RTW120L-5/160L-5/202L-5.
  • 3 опции за различни димензии.
  • Дизајниран за поставување на маса.
  • Предното стакло е направено од калено стакло.
  • Дигитален контролер и дисплеј за температура.
  • Кондензатор без одржување.
  • Прекрасно внатрешно LED осветлување на 2 страни.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • 2 слоја жичени полици со хромирана завршница.
  • Надворешноста и внатрешноста се обработени со нерѓосувачки челик.
 • Комерцијална пекарска продавница за торти и колачи за ладење шалтери за фрижидери

  Комерцијална пекарска продавница за торти и колачи за ладење шалтери за фрижидери

  • Модел: NW-ARC270Z/370Z/470Z/570Z.
  • 4 опции за различни димензии.
  • Дизајниран за самостојно поставување.
  • Предното стакло е направено од калено стакло.
  • Вентилиран систем за ладење.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Внатрешно LED осветлување на секоја палуба.
  • 4 прилагодливи тркалца, 2 со сопирачки.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • 2 слоја стаклени полици се осветлени поединечно.
  • Надворешноста и внатрешноста се обработени со нерѓосувачки челик.


123456Следно >>> Страница 1/7