Додатоци за фрижидер

Категорија на производи

Додатоци за фрижидер


 • Condenser

  Кондензатор

  1. Високоефикасен тип кондензатор со ладен со присилен воздух, висок капацитет за размена на топлина, ниска цена на енергија

  2. Погоден за средна/висока температура, ниска температура, супер ниска температура

  3. Погоден за ладилно средство R22, R134a, R404a, R507a

  4. Стандардна конфигурација на стандардна единица за кондензација со принудно ладење со воздушно ладење: компресор, вентил за ослободување на притисокот на маслото (освен сериите полухерметички рецепти), кондензатор за ладење на воздухот, уред за складирање раствор, опрема за филтер за сушење, табла со инструменти, b5.2 масло за ладење, заштитна гас; биполарна машина има интеркулер.

 • Wheel

  Тркало

  1. Тип: Делови за фрижидер

  2. Материјал: ABS + Железо

  3. Употреба: Замрзнувач, фрижидер

  4. Дијаметар од челична жица: 3,0-4,0мм

  5. Големина: 2,5 инчи

  6. Примена: замрзнувач на гради, опрема за кујна, опрема од нерѓосувачки челик, исправен чилер

 • Temperature controller(Themostat)

  Контролор на температура (темостат)

  1. Контрола на светлината

  2. Рачно/автоматско одмрзнување со исклучување

  3. Време/температура. поставување за крај на одмрзнувањето

  4. Одложување на повторно стартување

  5. Излез на реле: 1 HP (компресор)

 • Compressor

  Компресор

  1. Користење на R134a

  2. Структура на компактност со мала и лесна, бидејќи без клипно уред

  3. Низок шум, висока ефикасност со голем капацитет за ладење и мала потрошувачка на енергија

  4. Бакарна алуминиумска туба

  5. Со стартување кондензатор

  6. Стабилно работење, полесно за одржување и подолг работен век кој дизајн ќе го достигне на 15 години

 • Fan motor

  Мотор на вентилатор

  1. Температурата на околината на моторот на вентилаторот со засенчени пол е -25°C~+50°C, класата на изолација е класа Б, степенот на заштита е IP42 и широко се користи во кондензатори, испарувачи и друга опрема.

  2. Во секој мотор има линија за заземјување.

  3. Моторот има импедеансна заштита ако излезот е удар од 10W, а ние инсталираме термичка заштита (130 °C ~ 140 °C) за да го заштитиме моторот ако излезот е повеќе од 10W.

  4. На крајниот капак има отвори за завртки; инсталација на заградата; инсталација на мрежа; инсталација на прирабница; исто така можеме да прилагодиме според вашето барање.