Прикажи фрижидер

Категорија на производи

Комерцијални дисплеј фрижидери почесто се нарекуваат како Комерцијални стаклени фрижидери, кои се одлична опција за намирници, пекари, барови, кафулиња кои треба да ги чуваат пијалоците и храната складирани и свежи на соодветна температура, а исто така може очигледно да им се прикаже на клиентите за брз пристап до она што сакаат да го подигнат. Во Nenwell, можете да најдете широк спектар на Прикажи фрижидери тука, како што се исправен дисплеј фрижидер, задна лента фрижидер, фрижидер со дисплеј за торти и други видови фрижидер од комерцијална класа. тоа е целосно до вашите апликации и специфични барања. Како водечка реклама производител на ладилници, покрај нашите редовни модели на Стаклени фрижидери, Nenwell исто така обезбедува нарачано решение за исполнување на посебните барања на клиентите, она што можете да го добиете од нас вклучува висина, ширина и длабочина, сите барања за димензии и дизајн се достапни за вашето складирање и уникатни опции.  


 • Commercial Single Swing Glass Door Beer & Coke Drink Bottle Back Bar Cooler Fridge

  Комерцијална стаклена врата со единечна нишалка Задна шише за пиво и кока-кола за пијалок Кулер фрижидер

  • Модел: NW-LG138B.
  • Капацитет на складирање: 138 литри.
  • Ладилник за ладилник со една задна врата.
  • со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За одржување на пијалоците ладни и изложени
  • Површина со висококвалитетна завршена сребрена боја.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Со брава и табла на вратата е тип на автоматско затворање.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Commercial Double Glass Door Cold Drink And Beer Display Back Bar Cooler Fridge

  Комерцијална двојна стаклена врата Приказ за ладен пијалок и пиво Задна шипка Кулер фрижидер

  • Модел: NW-LG208H.
  • Капацитет на складирање: 208 литри.
  • Ладилник за задна лента со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Неколку големини се оптонски.
  • Дигитален регулатор на температурата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Совршен за топлинска изолација.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Автоматско затворање тип на врата.
  • Заклучувањето на вратата е опционално по барање.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Commercial Double Sliding Glass Door Beverage And Wine Bottle Back Bar Display Cooler Fridge

  Комерцијална двојна лизгачка стаклена врата за пијалок и шише за вино задна шипка Приказ на ладилник фрижидер

  • Модел: NW-LG208S.
  • Капацитет на складирање: 208 литри.
  • Ладилник за шишиња од задната лента со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Неколку големини се опционални.
  • Дигитален регулатор на температурата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Панелите на лизгачките врати се направени од издржливо калено стакло.
  • Автоматско затворање врати со брава на вратата.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Under Counter Single Swing Solid Door Cold Drinks & Bear Back Bar Storage Cooler Fridge

  Ладни пијалоци со цврста врата под шалтер Складирање Кулер фрижидер

  • Модел: NW-LG138M.
  • Капацитет на складирање: 138 литри.
  • Ладилник за ладилник со една цврста врата.
  • со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок
  • Површина со висококвалитетна прашкаста обвивка.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Панели на врати од нерѓосувачки челик со пена внатре.
  • Со брава на вратата и магнетни дихтунзи.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Small Double Solid Door Cold Drinks And Beverage Back Bar Cooler Fridge

  Мала двојна солидна врата Ладни пијалоци и пијалоци задна шипка Кулер фрижидер

  • Модел: NW-LG208B.
  • Капацитет на складирање: 208 литри.
  • Ладилник за фрижидер со двојна цврста врата.
  • со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За складирање и прикажување на ладни пијалоци.
  • Површина со висококвалитетна прашкаста обвивка.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Панели на врати од нерѓосувачки челик со пена внатре.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Со брава на вратата и магнетни дихтунзи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Undercounter Triple Swing Or Sliding Glass Door Drinks & Beverage Back Bar Cooler Fridge

  Пијалоци и пијалоци со тројна нишалка или лизгачка стаклена врата

  • Модел: NW-LG330B.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Ладилник за ладилник со тројна стаклена врата.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За складирање и прикажување за ладење на пијалоци.
  • Површината е завршена со поцинкувана.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Тројни врати од калено стакло со брава на вратата.
  • Панели на врати со магнетни шипки за автоматско затворање.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Under Counter Black 3 Glass Door Beverage & Beer Drinks Bottle Display Back Bar Cooler Fridge

  Под шалтер црна 3 стаклена врата Екран за шишиња за пијалоци и пиво пијалоци Задна шипка Кулер фрижидер

  • Модел: NW-LG330H.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Под шалтер, задна лента за ладење фрижидер.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Единечна, двојна и тројна врата се опционални.
  • Дигитален регулатор на температурата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Одлично за топлинска изолација.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Тип на автоматско затворање со брава.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Small Triple Solid Door Beer Beverage And Cool Drinks Back Bar Refrigerator

  Мали трокреветни солидна врата Пиво пијалок и кул пијалоци Задна бар Фрижидер

  • Модел: NW-LG330B.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Ладилник за ладилник со тројна стаклена врата.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За складирање и прикажување за ладење на пијалоци.
  • Површината е завршена со поцинкувана.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Тројни врати од калено стакло со брава на вратата.
  • Панели на врати со магнетни шипки за автоматско затворање.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Commercial Undercounter Black 3 Sliding Glass Door Coke Beverage & Cold Drink Back Bar Display Refrigerator

  Комерцијален под шалтер, црна 3 лизгачка стаклена врата, пијалок од кока-кола и ладен пијалок Приказ на фрижидер

  • Модел: NW-LG330S.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Фрижидер со дисплеј на шипката под шалтер.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Единечна, двојна и тројна врата се опционални.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Одлично за топлинска изолација.
  • Панелите на лизгачките врати се направени од калено стакло.
  • Тип на автоматско затворање со брава.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Table Top Small Cake And Pastry Display Showcase Chiller Fridge

  Мала изложба за торти и пецива Изложен чилер фрижидер

  • Модел: NW-CA90/120/150/180/210.
  • 5 опции за различни димензии.
  • За изложба на торта и печиво на масата за пекарница.
  • Со ладење со помош на вентилатор.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Влезна врата со заоблено калено стакло.
  • Внатрешно LED осветлување со прекинувач.
  • Прилагодливи стапала/ролетни.
  • Кондензатор со помош на вентилатор.
  • Дигитален контролер и дисплеј екран.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • Заменлива заптивка на вратата.
  • Стаклените полици се осветлени поединечно.
  • Надворешно и внатрешно обработено со нерѓосувачки челик.
 • Commercial Bakery Shop Cake And Pastry Cooling Display Fridge Counters

  Комерцијална пекарска продавница за торти и колачи за ладење шалтери за фрижидери

  • Модел: NW-CLG90/120/150/180/210.
  • 5 опции за различни димензии.
  • За дисплеј за ладење на колачи и колачи во пекарница.
  • Со ладење со помош на вентилатор.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Ѕид и врати од калено стакло.
  • Внатрешно LED осветлување со прекинувач.
  • Прилагодливи стапала/ролетни.
  • Кондензатор со помош на вентилатор.
  • Дигитален контролер и дисплеј екран.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • Заменлива заптивка на вратата.
  • Стаклените полици се осветлени поединечно.
  • Надворешно и внатрешно обработено со нерѓосувачки челик.
 • Commercial Small Counter Top Showcase Cake And Pastry Display Chiller Fridges For Bakery

  Комерцијален мал тезгачки приказ за торти и пецива Чилер фрижидери за пекара

  • Модел бр.: NW-CV90/120/150/180/210.
  • 4 опции за различни димензии.
  • За приказ на храна за пециво и десерт за пекарница.
  • Со ладење со помош на вентилатор.
  • Ладилно средство: R134a/R290/R404a.
  • Целосно автоматско одмрзнување.
  • Влезна врата со заоблено калено стакло.
  • Внатрешно LED осветлување со прекинувач.
  • Прилагодливи стапала/ролетни.
  • Кондензатор со помош на вентилатор.
  • Дигитален контролер и дисплеј екран.
  • Заменлива задна лизгачка врата за лесно чистење.
  • Заменлива заптивка на вратата.
  • Стаклените полици се осветлени поединечно.
  • Внатрешноста е завршена со нерѓосувачки челик.
  • Надворешноста обработена со нерѓосувачки челик и мермер.


123456 Следно > >> Страница 1/8