Branded Barrel Cooler

Product Gategory

Kanthi model iki saka branded coolers tong minyak, sampeyan bisa duwe rong gaya lan telung pilihan ukuran kanggo syarat panyimpenan. Kabeh mau minangka pilihan sing apik kanggo nyimpen soda, bir, lan minuman ringan liyane. Grafis bermerek kasedhiya miturut desain lan panjaluk sampeyan, sing bisa nambah kesadaran merek kanggo nambah tuku impuls pelanggan. Ikicoolers merekdirancang karo tong minyak utawa bisa wangun, saben wong nerangake karo tutup ndhuwur kanggo pelanggan gampang Pick metu ombenan favorit. Padha digunakake kanthi becik ing toko, bar tumpukan, restoran, lan liya-liyane. Kanthi ukuran cilik lan obah casters, jinis ikikulkas komersial bisa diselehake kanthi fleksibel ing ngendi wae sampeyan pengin, lan sawise nyopot, bisa njaga ombenan sampeyan kadhemen nganti pirang-pirang jam, saéngga becik digunakake kanggo pesta ruangan, karnaval, BBQ, utawa acara olahraga.


  • Commercial Branded Party Beverage And Beer Cooler Fridge

    Minuman Pesta Bermerek Komersial lan Kulkas Pendingin Bir

    • Model: NW-BC50D
    • Ukuran Φ442*955 mm.
    • Kapasitas panyimpenan 50 liter (1,8 Cu.Ft).
    • Simpen 60 kaleng wedang.
    • Desain sing bentuke bisa katon nggumunke & artistik.
    • Sijine ombenan ing barbecue, karnaval utawa acara liyane
    • Suhu sing bisa dikontrol antarane 2°C nganti 10°C.
    • Tetep kadhemen tanpa daya kanggo sawetara jam.
    • Ukuran cilik ngidini kanggo dumunung ing ngendi wae.
    • Eksterior bisa ditempelake karo logo lan pola sampeyan.
    • Bisa digunakake kanggo hadiah kanggo promosi gambar merek sampeyan.
    • Tutup ndhuwur busa dilengkapi insulasi termal sing apik banget.
    • Basket sing bisa dicopot kanggo ngresiki lan ngganti gampang.
    • Dilengkapi 4 kastor supaya gampang dipindhah.
  • Commercial Round Barrel Beverage Party Can Cooler

    Komersial Babak Barrel Wedang Party Bisa Cooler

    • Model: NW-SC40T
    • Ukuran Φ442*745mm.
    • Kapasitas panyimpenan 40 liter (1,4 Cu.Ft).
    • Simpen 50 kaleng wedang.
    • Desain sing bentuke bisa katon nggumunke & artistik.
    • Sijine ombenan ing barbecue, karnaval utawa acara liyane
    • Suhu sing bisa dikontrol antarane 2°C nganti 10°C.
    • Tetep kadhemen tanpa daya kanggo sawetara jam.
    • Ukuran cilik ngidini kanggo dumunung ing ngendi wae.
    • Eksterior bisa ditempelake karo logo lan pola sampeyan.
    • Bisa digunakake kanggo hadiah kanggo promosi gambar merek sampeyan.
    • Tutup ndhuwur kaca dilengkapi insulasi termal sing apik banget.
    • Basket sing bisa dicopot kanggo ngresiki lan ngganti gampang.
    • Dilengkapi 4 kastor supaya gampang dipindhah.
  • Commercial Branded Party Drink And Beer Barrel Mini Fridge

    Minuman Pesta Bermerek Komersial lan Kulkas Mini Barel Bir

    • Model: NW-BC75D
    • Ukuran Φ442 * 1165 mm.
    • Kapasitas panyimpenan 75 liter (2,6 Cu.Ft).
    • Simpen 90 kaleng wedang.
    • Desain sing bentuke bisa katon nggumunke & artistik.
    • Sijine ombenan ing barbecue, karnaval utawa acara liyane
    • Suhu sing bisa dikontrol antarane 2°C nganti 10°C.
    • Tetep kadhemen tanpa daya kanggo sawetara jam.
    • Ukuran cilik ngidini kanggo dumunung ing ngendi wae.
    • Eksterior bisa ditempelake karo logo lan pola sampeyan.
    • Bisa digunakake kanggo hadiah kanggo promosi gambar merek sampeyan.
    • Tutup ndhuwur busa dilengkapi insulasi termal sing apik banget.
    • Basket sing bisa dicopot kanggo ngresiki lan ngganti gampang.
    • Dilengkapi 4 kastor supaya gampang dipindhah.
  • Commercial Indoor And Outdoor Electric Party Drinks Cooler

    Cooler Omben-omben Partai Listrik njero ruangan lan ruangan komersial

    • Model: NW-SC50T
    • Ukuran Φ442*865 mm.
    • Kapasitas panyimpenan 50 liter (1,8 Cu. Ft).
    • Simpen 60 kaleng wedang.
    • Desain sing bentuke bisa katon nggumunke & artistik.
    • Sijine ombenan ing barbecue, karnaval utawa acara liyane
    • Suhu sing bisa dikontrol antarane 2°C nganti 10°C.
    • Tetep kadhemen tanpa daya kanggo sawetara jam.
    • Ukuran cilik ngidini kanggo dumunung ing ngendi wae.
    • Eksterior bisa ditempelake karo logo lan pola sampeyan.
    • Bisa digunakake kanggo hadiah kanggo promosi gambar merek sampeyan.
    • Tutup ndhuwur kaca dilengkapi insulasi termal sing apik banget.
    • Basket sing bisa dicopot kanggo ngresiki lan ngganti gampang.
    • Dilengkapi 4 kastor supaya gampang dipindhah.
  • Commercial Round Electric Drink Barrel Can Cooler

    Komersial Round Electric Drink Barrel Can Cooler

    • Model: NW-SC75T
    • Ukuran Φ442 * 1060 mm.
    • Kapasitas panyimpenan 75 liter (2,6 Cu.Ft).
    • Simpen 90 kaleng wedang.
    • Desain sing bentuke bisa katon nggumunke & artistik.
    • Sijine ombenan ing barbecue, karnaval utawa acara liyane
    • Suhu sing bisa dikontrol antarane 2°C nganti 10°C.
    • Tetep kadhemen tanpa daya kanggo sawetara jam.
    • Ukuran cilik ngidini kanggo dumunung ing ngendi wae.
    • Eksterior bisa ditempelake karo logo lan pola sampeyan.
    • Bisa digunakake kanggo hadiah kanggo promosi gambar merek sampeyan.
    • Tutup ndhuwur kaca dilengkapi insulasi termal sing apik banget.
    • Basket sing bisa dicopot kanggo ngresiki lan ngganti gampang.
    • Dilengkapi 4 kastor supaya gampang dipindhah.
  • Commercial Party Drinks Coolers On Wheels

    Komersial Party Drinks Coolers On Wheels

    • Model: NW-BC40D
    • Ukuran Φ442*835mm.
    • Kapasitas panyimpenan 40 liter (1,4 Cu.Ft).
    • Simpen 50 kaleng wedang.
    • Desain sing bentuke bisa katon nggumunke & artistik.
    • Sijine ombenan ing barbecue, karnaval utawa acara liyane
    • Suhu sing bisa dikontrol antarane 2°C nganti 10°C.
    • Tetep kadhemen tanpa daya kanggo sawetara jam.
    • Ukuran cilik ngidini kanggo dumunung ing ngendi wae.
    • Eksterior bisa ditempelake karo logo lan pola sampeyan.
    • Bisa digunakake kanggo hadiah kanggo promosi gambar merek sampeyan.
    • Tutup ndhuwur busa dilengkapi insulasi termal sing apik banget.
    • Basket sing bisa dicopot kanggo ngresiki lan ngganti gampang.
    • Dilengkapi 4 kastor supaya gampang dipindhah.