Frigorifer me ekran të mishit

Kategoria e produkteve

Frigoriferi me ekspozim mishi nga fabrika kineze Nenwell, një prodhues i frigoriferit me ekran mishi që furnizon frigoriferin me ekran të mishit me çmim të ulët të shitjes me shumicë.


 • Plug-në komerciale ushqimore me qelq të lakuar dhe këllëf ushqimi në frigorifer

  Plug-në komerciale ushqimore me qelq të lakuar dhe këllëf ushqimi në frigorifer

  • Modeli: NW-SG15A/20A/25A/30A.
  • 4 opsione madhësie të disponueshme.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e ushqimeve.
  • Njësi kondensuese e integruar.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • E kuqja dhe ngjyrat e tjera janë opsionale.
  • Xhami i shkrirë me dizenjo të lakuar.
  • Ndriçim i brendshëm LED me çelës.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • E jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Kabinete frigoriferike ftohëse me ekran tregtar Supermarketi me telekomandë

  Kabinete frigoriferike ftohëse me ekran tregtar Supermarketi me telekomandë

  • Modeli: NW-SG20AKF/25AKF/30AKF.
  • 3 opsione madhësie të disponueshme.
  • Për ftohje dhe ekspozim ushqimesh.
  • Njësia e kondensimit në distancë.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • E kuqja dhe ngjyrat e tjera janë opsionale.
  • Xhami i shkrirë me dizenjo të lakuar.
  • Puna e derës së përparme me një tampon hidraulik.
  • Ndriçim i brendshëm LED me çelës.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • E jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Ushqime komerciale dhe ushqime të gatuara Shërbehen në frigorifer me ekran me banak

  Ushqime komerciale dhe ushqime të gatuara Shërbehen në frigorifer me ekran me banak

  • Modeli: NW-SG15/20/25/30AYM.
  • 4 opsione madhësie të disponueshme.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e ushqimeve.
  • Njësi kondensuese e integruar.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • E kuqja dhe ngjyrat e tjera janë opsionale.
  • Xhami i shkrirë i dizajnuar me kthesë.
  • Puna e derës së përparme me një tampon hidraulik.
  • Ndriçim i brendshëm LED me çelës.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • E jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Frigoriferi i ftohjes me ekran komercial me prizë me sushi dhe sanduiç

  Frigoriferi i ftohjes me ekran komercial me prizë me sushi dhe sanduiç

  • Modeli: NW-SG15/20/25/30B.
  • 4 opsione madhësie të disponueshme.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e ushqimeve.
  • Njësi kondensuese e integruar.
  • Sistemi i ftohjes me ventilim.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • E kuqja dhe ngjyrat e tjera janë opsionale.
  • Xhami i shkrirë i dizajnuar me kthesë.
  • Ndriçim i brendshëm LED me çelës.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • E jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Mishi i freskët me prizë në supermarket Shërbejeni frigoriferin me ekran të qelqit izolues mbi banak

  Mishi i freskët me prizë në supermarket Shërbejeni frigoriferin me ekran të qelqit izolues mbi banak

  • Modeli: NW-RG15/20/25/30A.
  • Ekzistojnë 4 opsione të modelit dhe madhësisë.
  • Për mishin në frigorifer dhe ekspozim.
  • Njësia e integruar e kondensimit dhe sistemi i ftohjes së ventilatorit.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik për kursim të energjisë.
  • Pllakë çeliku e jashtme me përfundim të galvanizuar.
  • E zezë, gri, e bardhë, jeshile dhe gri janë në dispozicion.
  • Brendësia e përfunduar me çelik inox dhe e ndriçuar me LED.
  • Pjesët anësore të xhamit janë të tipit të kalitur dhe izolues.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Me një perde të pastër me termoizolim të madh
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Ngrirës dhe frigoriferë me ekran me xham të kalitur me mish të papërpunuar

  Ngrirës dhe frigoriferë me ekran me xham të kalitur me mish të papërpunuar

  • Modeli: NW-RG15/20/25/30A.
  • Ekzistojnë 4 opsione të modelit dhe madhësisë.
  • Për mishërim në frigorifer dhe ekspozim.
  • Njësia e integruar e kondensimit dhe sistemi i ftohjes së ventilatorit.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik për kursim të energjisë.
  • Pllakë çeliku e jashtme me përfundim të galvanizuar.
  • E zezë, gri, e bardhë, jeshile dhe gri janë në dispozicion.
  • Brendësia e përfunduar me çelik inox dhe e ndriçuar me LED.
  • Pjesët anësore të xhamit janë të tipit të temperuar.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Me një perde të pastër me termoizolim të madh
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Ftohës dhe njësi frigoriferike për kasap komercial për mish dhe viç

  Ftohës dhe njësi frigoriferike për kasap komercial për mish dhe viç

  • Modeli: NW-RG20/25/30AF.
  • Ekzistojnë 3 opsione modeli dhe madhësie.
  • Për mish dhe viç në frigorifer dhe ekspozim.
  • Njësia e kondensimit në distancë dhe sistemi i ftohjes së ventilatorit.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik për kursim të energjisë.
  • Pllakë çeliku e jashtme me përfundim të galvanizuar.
  • E zezë, gri, e bardhë, jeshile dhe gri janë në dispozicion.
  • Brendësia e përfunduar me çelik inox dhe e ndriçuar me LED.
  • Pjesët anësore të xhamit janë të tipit të kalitur dhe izolues.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Me një perde të pastër me termoizolim të madh
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Dyqani i kasapit dhe dyqani i mishit shfaq ngrirësit dhe frigoriferët

  Dyqani i kasapit dhe dyqani i mishit shfaq ngrirësit dhe frigoriferët

  • Modeli: NW-RG15/20/25/30B.
  • Ekzistojnë 4 opsione të modelit dhe madhësisë.
  • Për mishin në frigorifer dhe ekspozim.
  • Njësia e integruar e kondensimit dhe sistemi i ftohjes së ventilatorit.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik për kursim të energjisë.
  • Pllakë çeliku e jashtme me përfundim të galvanizuar.
  • E zezë, gri, e bardhë, jeshile dhe gri janë në dispozicion.
  • Brendësia e përfunduar me çelik inox dhe e ndriçuar me LED.
  • Pjesët anësore të xhamit janë të tipit të temperuar.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Me një perde të pastër me termoizolim të madh
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Frigorifer i ekspozitës së mishit me prizë komerciale për kasapin dhe dyqanin ushqimor

  Frigorifer i ekspozitës së mishit me prizë komerciale për kasapin dhe dyqanin ushqimor

  • Modeli: NW-RG15/20/25/30C.
  • Ekzistojnë 4 opsione të modelit dhe madhësisë.
  • Për kasap në frigorifer dhe ekspozim.
  • Njësia e integruar e kondensimit dhe sistemi i ftohjes së ventilatorit.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik për kursim të energjisë.
  • Pllakë çeliku e jashtme me përfundim të galvanizuar.
  • E zezë, gri, e bardhë, jeshile dhe gri janë në dispozicion.
  • Brendësia e përfunduar me çelik inox dhe e ndriçuar me LED.
  • Pjesët anësore të xhamit janë të tipit të temperuar.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Me një perde të pastër me termoizolim të madh
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Dyqani i mishit dhe Frigorifer ngrirës me ekran të ruajtjes në distancë

  Dyqani i mishit dhe Frigorifer ngrirës me ekran të ruajtjes në distancë

  • Modeli: NW-RG20/25/30BF.
  • Ekzistojnë 3 opsione modeli dhe madhësie.
  • Për mish dhe viç në frigorifer dhe ekspozim.
  • Njësia e kondensimit në distancë dhe sistemi i ftohjes së ventilatorit.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik për kursim të energjisë.
  • Pllakë çeliku e jashtme me përfundim të galvanizuar.
  • E zezë, gri, e bardhë, jeshile dhe gri janë në dispozicion.
  • Brendësia e përfunduar me çelik inox dhe e ndriçuar me LED.
  • Pjesët anësore të xhamit janë të tipit të kalitur dhe izolues.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Me një perde të pastër me termoizolim të madh
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Ftohës i vitrinës së ekspozimit të mishit të freskët me prizë në dyqan kasap

  Ftohës i vitrinës së ekspozimit të mishit të freskët me prizë në dyqan kasap

  • Modeli: NW-RG20/22/30BF.
  • Ekzistojnë 3 opsione modeli dhe madhësie.
  • Për mish dhe viç në frigorifer dhe ekspozim.
  • Njësia e kondensimit në distancë dhe sistemi i ftohjes së ventilatorit.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik për kursim të energjisë.
  • Pllakë çeliku e jashtme me përfundim të galvanizuar.
  • E zezë, gri, e bardhë, jeshile dhe gri janë në dispozicion.
  • Brendësia e përfunduar me çelik inox dhe e ndriçuar me LED.
  • Pjesët anësore të xhamit janë të tipit të kalitur dhe izolues.
  • kabineti i ruajtjes rezervë është opsional.
  • Kontrollues inteligjent dhe ekran dixhital.
  • Me një perde të pastër me termoizolim të madh
  • Avullues me tub bakri dhe kondensator me ndihmën e ventilatorit.
 • Dyqan kasap Ftohës prizë për ekspozim të ekspozitës së mishit të freskët

  Dyqan kasap Ftohës prizë për ekspozim të ekspozitës së mishit të freskët

  • Modeli: NW-RG20BF/RG25BF/RG30BF.
  • Ekzistojnë 3 opsione përmasash.
  • Për ftohje dhe ekspozim të mishit dhe viçit.
  • Njësia e kondensatorit në distancë dhe sistemi i ftohjes së ventilatorit.
  • Shkrirja plotësisht automatike për kursim të energjisë.
  • Pllakë çeliku e jashtme me përfundim të galvanizuar.
  • E zezë, gri, e bardhë, jeshile dhe gri janë në dispozicion.
  • Brendësia e përfunduar me çelik inox dhe e ndriçuar me LED.
  • Pjesët anësore të xhamit janë të tipit të kalitur dhe izolues.
  • Me një perde të pastër me termoizolim të madh.
  • Avullues me tub bakri.


12Tjetra >>> Faqe 1/2