Производи

Категорија на производи

Nenwell секогаш нуди OEM и ODM решенија за да им помогне на клиентите во угостителството и малопродажните индустрии да купуваат и користатКомерцијален фрижидерправилно.Во нашата листа на производи, ние грубо ги категоризираме нашите производи во Комерцијален фрижидер и комерцијален замрзнувач, но можеби ќе ви биде тешко да го изберете вистинскиот од нив, не е важно, има повеќе описи подолу за вашата референца.

Комерцијален фрижидерсе дефинира како поладна единица во која системот за ладење е способен да ја контролира температурата помеѓу 1-10°C, широко се користи за ладење на храната и пијалоците над 0°C за да ги одржува свежи.Комерцијалниот фрижидер најчесто се категоризира во Фрижидер за прикажување и Фрижидер за складирање.Комерцијален замрзнувачзначи единица за замрзнување во која системот за ладење е способен да ја контролира температурата под 0°C, обично се применува за замрзнување на храната за да остане во замрзната состојба за да остане свежа.Комерцијалниот замрзнувач вообичаено се категоризира во замрзнувач за прикажување и замрзнувач за складирање.


 • Commercial Single Swing Glass Door Beer & Coke Drink Bottle Back Bar Cooler Fridge

  Комерцијална стаклена врата со единечна нишалка Задна шише за пиво и кока-кола за пијалок Кулер фрижидер

  • Модел: NW-LG138B.
  • Капацитет на складирање: 138 литри.
  • Ладилник за ладилник со една врата задна лента.
  • со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За одржување на пијалоците ладни и изложени
  • Површина со висококвалитетна завршена сребрена боја.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Со брава и табла на вратата е тип на автоматско затворање.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Commercial Double Glass Door Cold Drink And Beer Display Back Bar Cooler Fridge

  Комерцијална двојна стаклена врата Дисплеј за ладен пијалок и пиво Задна шипка Кулер фрижидер

  • Модел: NW-LG208H.
  • Капацитет на складирање: 208 литри.
  • Ладилник за задна лента со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Неколку големини се оптонски.
  • Дигитален регулатор на температурата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Совршен за топлинска изолација.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Автоматско затворање тип на врата.
  • Заклучувањето на вратата е опционално по барање.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Commercial Double Sliding Glass Door Beverage And Wine Bottle Back Bar Display Cooler Fridge

  Комерцијална двојна лизгачка стаклена врата за пијалок и шише за вино задна шипка Приказ на ладилник фрижидер

  • Модел: NW-LG208S.
  • Капацитет на складирање: 208 литри.
  • Ладилник за шишиња од задната лента со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Неколку големини се опционални.
  • Дигитален регулатор на температурата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Панелите на лизгачките врати се направени од издржливо калено стакло.
  • Автоматско затворање врати со брава на вратата.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Under Counter Single Swing Solid Door Cold Drinks & Bear Back Bar Storage Cooler Fridge

  Ладни пијалоци со цврста врата под шалтер Складирање Кулер фрижидер

  • Модел: NW-LG138M.
  • Капацитет на складирање: 138 литри.
  • Ладилник за ладилник со една цврста врата.
  • со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок
  • Површина со висококвалитетна прашкаста обвивка.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Панели на врати од нерѓосувачки челик со пена внатре.
  • Со брава на вратата и магнетни дихтунзи.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Small Double Solid Door Cold Drinks And Beverage Back Bar Cooler Fridge

  Мала двојна солидна врата Ладни пијалоци и пијалоци задна шипка Кулер фрижидер

  • Модел: NW-LG208B.
  • Капацитет на складирање: 208 литри.
  • Ладилник за фрижидер со двојна цврста врата.
  • со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За складирање и прикажување на ладни пијалоци.
  • Површина со висококвалитетна прашкаста обвивка.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Панели на врати од нерѓосувачки челик со пена внатре.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Со брава на вратата и магнетни дихтунзи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Undercounter Triple Swing Or Sliding Glass Door Drinks & Beverage Back Bar Cooler Fridge

  Пијалоци и пијалоци со тројна нишалка или лизгачка стаклена врата

  • Модел: NW-LG330B.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Ладилник за ладилник со тројна стаклена врата.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За складирање и прикажување за ладење на пијалоци.
  • Површината е завршена со поцинкувана.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Тројни врати од калено стакло со брава на вратата.
  • Панели на врати со магнетни шипки за автоматско затворање.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Under Counter Black 3 Glass Door Beverage & Beer Drinks Bottle Display Back Bar Cooler Fridge

  Под шалтер црна 3 стаклена врата Екран за шишиња за пијалоци и пиво пијалоци Задна шипка Кулер фрижидер

  • Модел: NW-LG330H.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Под шалтер, задна лента за ладилник за фрижидер.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Единечна, двојна и тројна врата се опционални.
  • Дигитален регулатор на температурата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Одлично за топлинска изолација.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Тип на автоматско затворање со брава.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Small Triple Solid Door Beer Beverage And Cool Drinks Back Bar Refrigerator

  Мали трокреветни солидна врата Пиво пијалок и кул пијалоци Задна бар Фрижидер

  • Модел: NW-LG330B.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Ладилник за ладилник со тројна стаклена врата.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За складирање и прикажување за ладење на пијалоци.
  • Површината е завршена со поцинкувана.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Тројни врати од калено стакло со брава на вратата.
  • Панели на врати со магнетни шипки за автоматско затворање.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Commercial Undercounter Black 3 Sliding Glass Door Coke Beverage & Cold Drink Back Bar Display Refrigerator

  Комерцијален под шалтер, црна 3 лизгачка стаклена врата, пијалок од кока-кола и ладен пијалок Приказ на фрижидер

  • Модел: NW-LG330S.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Фрижидер со дисплеј на шипката под шалтер.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Единечна, двојна и тројна врата се опционални.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Одлично за топлинска изолација.
  • Панелите на лизгачките врати се направени од калено стакло.
  • Тип на автоматско затворање со брава.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Grocery Store Plug-In Multideck Display And Storage Chiller Fridge With Glass Doors For Vegetables

  Приклучен повеќекатен дисплеј во продавница за храна и фрижидер за складирање со стаклени врати за зеленчук

  • Модел: NW-BLF1080GA/1380GA/1580GA/2080GA.
  • Дизајн на завеса на отворено.
  • Стакло со топлинска изолација.
  • Вградена единица за кондензација
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • Голем капацитет за складирање.
  • За складирање и прикажување на овошје и зеленчук.
  • Компатибилен со разладно средство R404a.
  • Дигитален контролен систем и екран за прикажување.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • 5 палуби внатрешни прилагодливи полици.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Премиум нерѓосувачки челик со висококвалитетна завршница.
  • Белата и другите бои се достапни.
  • Компресори со низок шум и енергија.
  • Испарувач од бакарна цевка.
  • Горна кутија за ламба за реклама.банер.
 • Supermarket Plug-In Multideck Open Air Drink Display Cooler Fridge

  Фрижидер за ладилник со приклучок за супермаркет

  • Модел: NW-HG12A/15A/20A/25A.
  • Дизајн на завеса на отворено.
  • Странично стакло со топлинска изолација.
  • Вградена единица за кондензација.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • Голем капацитет за складирање.
  • За складирање и прикажување на пијалоци.
  • Компатибилен со разладно средство R404a.
  • Дигитален контролен систем и екран за прикажување.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • 6 палуби внатрешни прилагодливи полици.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Премиум нерѓосувачки челик со висококвалитетна завршница.
  • Белата и другите бои се достапни.
  • Компресори со низок шум и енергија.
  • Испарувач од бакарна цевка.
  • Горна кутија за ламба за реклама.банер.
 • Plug-In-Multideck Open Air Curtain Drink Merchandiser Refrigerator For Supermarket Display

  Plug-in-Multideck Отворена завеса за пијалок Фрижидер за трговец за приказ на супермаркет

  • Модел: NW-HG12A/15A/20A/25A/30A.
  • Дизајн на завеса на отворено.
  • Странично стакло со топлинска изолација.
  • Вградена единица за кондензација.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • Голем капацитет за складирање.
  • За складирање и прикажување на пијалоци во супермаркет.
  • Компатибилен со разладно средство R404a.
  • Дигитален контролен систем и екран за прикажување.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • 6 палуби внатрешни прилагодливи полици.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Премиум нерѓосувачки челик со висококвалитетна завршница.
  • Белата и другите бои се достапни.
  • Компресори со низок шум и енергија.
  • Испарувач од бакарна цевка.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
  • Горна кутија за ламба за реклама.банер.


123456Следно >>> Страница 1/20