Produktet

Kategoria e produkteve

Nenwell ofron gjithmonë zgjidhje OEM dhe ODM për të ndihmuar klientët në industritë e hotelierisë dhe shitjes me pakicë të blejnë dhe përdorinFrigorifer i klasës komercialesiç duhet.Në listën tonë të produkteve, ne i kategorizojmë afërsisht produktet tona në Frigorifer dhe Ngrirës komercial, por mund të jetë e vështirë për ju të zgjidhni një të duhurin prej tyre, nuk ka rëndësi, ka më shumë përshkrime më poshtë për referencën tuaj.

Frigoriferi komercialështë përcaktuar si një njësi ftohëse në të cilën sistemi i ftohjes është i aftë të kontrollojë temperaturën midis 1-10°C, përdoret gjerësisht për ftohjen e ushqimeve dhe pijeve mbi 0°C për t'i mbajtur ato të freskëta.Frigoriferi komercial zakonisht kategorizohet në Frigorifer me ekran dhe Frigorifer ruajtjeje.Frigorifer komercialnënkupton një njësi ngrirjeje në të cilën sistemi i ftohjes është në gjendje të kontrollojë temperaturën nën 0°C, zakonisht përdoret për ngrirjen e ushqimeve për të qëndruar në gjendje të ngrirë për t'i mbajtur ato të freskëta.Ngrirësi komercial zakonisht kategorizohet në ngrirësin e ekranit dhe ngrirësin e magazinimit.


 • Commercial Single Swing Glass Door Beer & Coke Drink Bottle Back Bar Cooler Fridge

  Shishe komerciale me një derë qelqi me rrotullim dhe birrë dhe pije koka-kola mbrapa Bar frigorifer Frigorifer

  • Modeli: NW-LG138B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 138 Litra.
  • Frigorifer frigorifer me një derë të pasme.
  • me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për mbajtjen e pijeve të ftohta dhe të ekspozuara
  • Sipërfaqja me ngjyrë argjendi të cilësisë së lartë.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Derë rrotulluese me xham të kalitur të qëndrueshme.
  • Me bllokim të derës dhe panel dere është i tipit automatik të mbylljes.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Commercial Double Glass Door Cold Drink And Beer Display Back Bar Cooler Fridge

  Ekran i pasëm i pijeve të ftohta dhe birrë me dyer të dyfishtë me xham Frigorifer

  • Modeli: NW-LG208H.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 208 Litra.
  • Frigoriferi me shirit të pasmë me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Disa madhësi janë optonale.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • E përkryer në termoizolim.
  • Derë rrotulluese me xham të kalitur të qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të derës.
  • Kyçi i derës është opsional sipas kërkesës.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Commercial Double Sliding Glass Door Beverage And Wine Bottle Back Bar Display Cooler Fridge

  Pije komerciale me dyer rrëshqitëse me dyer xhami dhe shishe vere mbrapa Shiriti Ekran frigorifer frigorifer

  • Modeli: NW-LG208S.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 208 Litra.
  • Ftohës shishe me shirit të pasmë me sistem ftohjeje me ndihmën e ventilatorit.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Disa madhësi janë opsionale.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Panelet e dyerve rrëshqitëse janë bërë prej xhami të shkrirë të qëndrueshëm.
  • Dyer mbyllëse automatike me bravë dere.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Under Counter Single Swing Solid Door Cold Drinks & Bear Back Bar Storage Cooler Fridge

  Pije të ftohta me dyer të ngurta me lëkundje nën banak dhe bar mbrapa Magazinimi frigorifer Frigorifer

  • Modeli: NW-LG138M.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 138 Litra.
  • Frigorifer frigoriferik me një derë të ngurtë të pasme.
  • me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve të ftohta
  • Sipërfaqja me shtresë pluhuri të cilësisë së lartë.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Panele dyersh inox me shkumë brenda.
  • Me bravë dere dhe guarnicione magnetike.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Small Double Solid Door Cold Drinks And Beverage Back Bar Cooler Fridge

  Pije të ftohta dhe pije të vogla me dyer të ngurta Frigorifer

  • Modeli: NW-LG208B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 208 Litra.
  • Frigorifer me dyer të forta me dyer të pasme.
  • me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve të ftohta.
  • Sipërfaqja me shtresë pluhuri të cilësisë së lartë.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Panele dyersh inox me shkumë brenda.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Me bravë dere dhe guarnicione magnetike.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Undercounter Triple Swing Or Sliding Glass Door Drinks & Beverage Back Bar Cooler Fridge

  Pije dhe pije me dyer me dyer me rrëshqitje të trefishtë nën banak Frigorifer

  • Modeli: NW-LG330B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Frigorifer frigorifer me dyer të pasme me trefish xhami.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe shfaqjen e ftohjes së pijeve.
  • Sipërfaqja është e përfunduar me galvanizim.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Dyer lëkundëse të xhamit të trefishtë të temperuar me bravë dere.
  • Panele dyersh me geske magnetike për mbyllje automatike.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Under Counter Black 3 Glass Door Beverage & Beer Drinks Bottle Display Back Bar Cooler Fridge

  Ekran i shisheve të pijeve dhe pijeve të birrës nën banak me 3 dyer qelqi Ftohësi frigorifer

  • Modeli: NW-LG330H.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Ftohësi me shirit të pasmë me ekran nën banak.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Dyer të vetme, dyshe dhe treshe janë opsionale.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • E shkëlqyeshme në termoizolim.
  • Derë rrotulluese me xham të kalitur të qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike me bravë.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Small Triple Solid Door Beer Beverage And Cool Drinks Back Bar Refrigerator

  Frigorifer me birrë me dyer të vogla treshe dhe pije freskuese

  • Modeli: NW-LG330B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Frigorifer frigorifer me dyer të pasme me trefish xhami.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe shfaqjen e ftohjes së pijeve.
  • Sipërfaqja është e përfunduar me galvanizim.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Dyer lëkundëse të xhamit të trefishtë të temperuar me bravë dere.
  • Panele dyersh me geske magnetike për mbyllje automatike.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Commercial Undercounter Black 3 Sliding Glass Door Coke Beverage & Cold Drink Back Bar Display Refrigerator

  Shiriti komercial me dyer të zezë me 3 rrëshqitje të qelqit me koks pijesh dhe pijesh të ftohta Ekran frigorifer

  • Modeli: NW-LG330S.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Frigorifer me ekran të shiritit të pasmë në banak.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Dyer të vetme, dyshe dhe treshe janë opsionale.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • E shkëlqyeshme në termoizolim.
  • Panelet e dyerve rrëshqitëse janë bërë prej xhami të shkrirë.
  • Lloji i mbylljes automatike me bravë.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Grocery Store Plug-In Multideck Display And Storage Chiller Fridge With Glass Doors For Vegetables

  Dyqani ushqimor me ekran me shumë kate me priza dhe frigorifer ruajtjeje me dyer xhami për perime

  • Modeli: NW-BLF1080GA/1380GA/1580GA/2080GA.
  • Dizajni i perdes së hapur.
  • Xham me termoizolim.
  • Njësia e integruar e kondensimit
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Kapacitet i madh ruajtjeje.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e frutave dhe perimeve.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Sistemi i kontrollit dixhital dhe ekrani i ekranit.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • 5 kuverta të rafteve të brendshme të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Çelik inox premium me përfundim të cilësisë së lartë.
  • E bardha dhe ngjyra të tjera janë në dispozicion.
  • Kompresorë me zhurmë të ulët dhe energji.
  • Avullues me tub bakri.
  • Kutia e sipërme e llambës për reklamë.banderolë.
 • Supermarket Plug-In Multideck Open Air Drink Display Cooler Fridge

  Ftohës me ekran të pijeve me ajër të hapur me shumë shtrojë me prizë supermarketi

  • Modeli: NW-HG12A/15A/20A/25A.
  • Dizajni i perdes së hapur.
  • Xham anësor me termoizolim.
  • Njësia e integruar e kondensimit.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Kapacitet i madh ruajtjeje.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Sistemi i kontrollit dixhital dhe ekrani i ekranit.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • 6 kuverta të rafteve të brendshme të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Çelik inox premium me përfundim të cilësisë së lartë.
  • E bardha dhe ngjyra të tjera janë në dispozicion.
  • Kompresorë me zhurmë të ulët dhe energji.
  • Avullues me tub bakri.
  • Kutia e sipërme e llambës për reklamë.banderolë.
 • Plug-In-Multideck Open Air Curtain Drink Merchandiser Refrigerator For Supermarket Display

  Frigoriferi tregtar për pije me perde me ajër të hapur Plug-in-Multideck për ekspozim në supermarket

  • Modeli: NW-HG12A/15A/20A/25A/30A.
  • Dizajni i perdes së hapur.
  • Xham anësor me termoizolim.
  • Njësia e integruar e kondensimit.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Kapacitet i madh ruajtjeje.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve në supermarket.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Sistemi i kontrollit dixhital dhe ekrani i ekranit.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • 6 kuverta të rafteve të brendshme të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Çelik inox premium me përfundim të cilësisë së lartë.
  • E bardha dhe ngjyra të tjera janë në dispozicion.
  • Kompresorë me zhurmë të ulët dhe energji.
  • Avullues me tub bakri.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
  • Kutia e sipërme e llambës për reklamë.banderolë.