Tampilan Kulkas

Product Gategory

Kulkas Tampilan Komersial diarani commenly minangka Kulkas Kaca Komersial, sing minangka pilihan sing apik kanggo toko, toko roti, bar, kafe sing kudu nyimpen omben-omben lan panganan lan seger ing suhu sing tepat, lan uga bisa ditampilake kanthi temenan kanggo para pelanggan kanggo akses cepet menyang apa sing arep dijupuk. Ing Nenwell, sampeyan bisa nemokake sawetara saka sudhut Tampilan Kulkas kene, kayata Upright Tampilan Kulkas, Back Bar Kulkas, Cake Tampilan Kulkas lan jinis liyane kulkas kelas komersial. iku babar blas nganti aplikasi lan syarat tartamtu. Minangka komersial anjog produsen kulkas, saliyane model biasa kita saka Kulkas Kaca, Nenwell uga menehi solusi bespoke kanggo nyukupi syarat khusus pelanggan, apa sing bisa sampeyan entuk saka kita kalebu dhuwur, jembar, lan ambane, kabeh panjaluk babagan dimensi lan desain kasedhiya kanggo panyimpenan lan pilihan unik.  


  • Commercial Single Swing Glass Door Beer & Coke Drink Bottle Back Bar Cooler Fridge

    Komersial Single Swing Kaca Pintu Bir & Coke Botol Drink Mbalik Bar Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG138B.
    • Kapasitas panyimpenan: 138 Liter.
    • Kulkas cooler bar mburi lawang siji.
    • karo sistem cooling dibantu penggemar.
    • Kanggo tetep ombenan kadhemen lan ditampilake
    • Lumahing kanthi werna perak sing wis rampung kanthi dhuwur.
    • Sawetara ukuran kasedhiya kanggo pilihan.
    • njaba stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak interior tugas abot lan bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Performs apik ing insulasi termal.
    • Pintu ayun kaca tempered tahan lama.
    • Kanthi kunci lawang lan panel lawang minangka jinis nutup otomatis.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Commercial Double Glass Door Cold Drink And Beer Display Back Bar Cooler Fridge

    Komersial Double Kaca Door Cold Drink lan Bir Tampilan Mbalik Bar Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG208H.
    • Kapasitas panyimpenan: 208 Liter.
    • Kulkas adhem bar mburi kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo tetep ngombe lan bear kadhemen disimpen lan ditampilake.
    • Eksterior stainless steel ireng & interior aluminium.
    • Sawetara ukuran opsional.
    • Pengontrol suhu digital.
    • Rak-rak abot bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Sampurna ing insulasi termal.
    • Pintu ayun kaca tempered tahan lama.
    • Auto nutup jinis lawang.
    • Kunci lawang opsional minangka panyuwunan.
    • Rampung karo lapisan bubuk.
    • Ireng minangka warna standar, warna liyane bisa disesuaikan.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Commercial Double Sliding Glass Door Beverage And Wine Bottle Back Bar Display Cooler Fridge

    Komersial Dobel Ngusapake Kaca Door Wedang Lan Anggur Botol Back Bar Tampilan Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG208S.
    • Kapasitas panyimpenan: 208 Liter.
    • Cooler botol bar mburi kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo tetep ngombe lan bear kadhemen disimpen lan ditampilake.
    • Eksterior stainless steel ireng & interior aluminium.
    • Sawetara ukuran opsional.
    • Pengontrol suhu digital.
    • Rak-rak abot bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Panel pintu geser digawe saka kaca tempered sing tahan lama.
    • Auto nutup lawang kanthi kunci lawang.
    • Rampung karo lapisan bubuk.
    • Ireng minangka warna standar, warna liyane bisa disesuaikan.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Under Counter Single Swing Solid Door Cold Drinks & Bear Back Bar Storage Cooler Fridge

    Ing Counter Single Swing Solid Door Cold Drinks & Bear Back Bar Storage Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG138M.
    • Kapasitas panyimpenan: 138 Liter.
    • Kulkas cooler bar mburi lawang solid tunggal.
    • karo sistem cooling dibantu penggemar.
    • Kanggo njaga minuman kadhemen disimpen lan ditampilake
    • Lumahing karo lapisan wêdakakêna dhuwur-bahan.
    • Sawetara ukuran kasedhiya kanggo pilihan.
    • njaba stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak interior tugas abot lan bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Panel lawang stainless steel karo busa ing njero.
    • Kanthi kunci lawang lan gasket magnetik.
    • Performs apik ing insulasi termal.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Small Double Solid Door Cold Drinks And Beverage Back Bar Cooler Fridge

    Cilik Dobel Solid Door Cold Drinks lan Wedang Back Bar Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG208B.
    • Kapasitas panyimpenan: 208 Liter.
    • Kulkas cooler bar mburi padhet dobel.
    • karo sistem cooling dibantu penggemar.
    • Kanggo panyimpenan lan tampilan ngombe kadhemen.
    • Lumahing karo lapisan wêdakakêna dhuwur-bahan.
    • Sawetara ukuran kasedhiya kanggo pilihan.
    • njaba stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak interior tugas abot lan bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Panel lawang stainless steel karo busa ing njero.
    • Performs apik ing insulasi termal.
    • Kanthi kunci lawang lan gasket magnetik.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Undercounter Triple Swing Or Sliding Glass Door Drinks & Beverage Back Bar Cooler Fridge

    Undercounter Triple Swing Utawa Ngusapake Pintu Kaca Drinks & Wedang Back Bar Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG330B
    • Kapasitas panyimpenan: 330 Liter.
    • Kulkas pendingin bar mburi kaca triple.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo panyimpenan cooling wedang lan tampilan.
    • Lumahing wis rampung karo galvanis.
    • Sawetara ukuran kasedhiya kanggo pilihan.
    • njaba stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak interior tugas abot lan bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Performs apik ing insulasi termal.
    • Pintu swing kaca tempered triple kanthi kunci lawang.
    • Panel lawang kanthi gesket magnetik kanggo nutup otomatis.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Under Counter Black 3 Glass Door Beverage & Beer Drinks Bottle Display Back Bar Cooler Fridge

    Ing Counter Black 3 Kaca Door Wedang & Bir Ombenan Botol Tampilan Mbalik Bar Cooler Kulkas

    • Model: NW-LG330H
    • Kapasitas panyimpenan: 330 Liter.
    • Ing ngisor counter tampilan bar mburi kulkas cooler.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo tetep ngombe lan bear kadhemen disimpen lan ditampilake.
    • Eksterior stainless steel ireng & interior aluminium.
    • Single, pindho lan triple-lawang opsional.
    • Pengontrol suhu digital.
    • Rak-rak abot bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Banget ing insulasi termal.
    • Pintu ayun kaca tempered tahan lama.
    • Tipe nutup otomatis kanthi kunci.
    • Rampung karo lapisan bubuk.
    • Ireng minangka warna standar, warna liyane bisa disesuaikan.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Small Triple Solid Door Beer Beverage And Cool Drinks Back Bar Refrigerator

    Minuman Bir Pintu Solid Triple Cilik lan Kulkas Bar Minuman Kelangan

    • Model: NW-LG330B
    • Kapasitas panyimpenan: 330 Liter.
    • Kulkas pendingin bar mburi kaca triple.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo panyimpenan cooling wedang lan tampilan.
    • Lumahing wis rampung karo galvanis.
    • Sawetara ukuran kasedhiya kanggo pilihan.
    • njaba stainless steel & interior aluminium.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak interior tugas abot lan bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Performs apik ing insulasi termal.
    • Pintu swing kaca tempered triple kanthi kunci lawang.
    • Panel lawang kanthi gesket magnetik kanggo nutup otomatis.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Commercial Undercounter Black 3 Sliding Glass Door Coke Beverage & Cold Drink Back Bar Display Refrigerator

    Undercounter Komersial Black 3 Pintu Kaca Geser Minuman Coke & Minuman Dingin Back Bar Display Kulkas

    • Model: NW-LG330S
    • Kapasitas panyimpenan: 330 Liter.
    • Undercounter bali bar tampilan kulkas.
    • Kanthi sistem pendinginan sing dibantu penggemar.
    • Kanggo tetep ngombe lan bear kadhemen disimpen lan ditampilake.
    • Eksterior stainless steel ireng & interior aluminium.
    • Single, pindho lan triple-lawang opsional.
    • Pengontrol suhu digital lan layar tampilan.
    • Rak-rak abot bisa diatur.
    • Konsumsi energi sing sithik lan swara sing sithik.
    • Banget ing insulasi termal.
    • Panel pintu geser digawe saka kaca tempered.
    • Tipe nutup otomatis kanthi kunci.
    • Rampung karo lapisan bubuk.
    • Ireng minangka warna standar, warna liyane bisa disesuaikan.
    • Kanthi Piece saka jotosan ditambahi Papan minangka evaporator.
    • Roda ngisor kanggo panggonan sing fleksibel.
  • Table Top Small Cake And Pastry Display Showcase Chiller Fridge

    Tabel Ndhuwur Kue Cilik lan Pastry Tampilan Showcase Chiller Kulkas

    • Model: NW-CA90/120/150/180/210.
    • 5 pilihan kanggo macem-macem dimensi.
    • Kanggo tampilan etalase kue meja roti lan kue.
    • Kanthi cooling dibantu penggemar.
    • Tipe defrost kanthi otomatis.
    • Pintu ngarep kaca tempered melengkung.
    • Lampu LED interior kanthi saklar.
    • Kaki / kastor sing bisa diatur.
    • Kondensor dibantu kipas.
    • Pengontrol digital lan layar tampilan.
    • Pintu geser mburi sing bisa diganti supaya gampang diresiki.
    • Gasket lawang sing bisa diganti.
    • Rak kaca disinari kanthi individu.
    • Eksterior lan interior rampung karo stainless steel.
  • Commercial Bakery Shop Cake And Pastry Cooling Display Fridge Counters

    Toko Roti Komersial Kue lan Pastry Cooling Tampilan Counter Kulkas

    • Model: NW-CLG90/120/150/180/210.
    • 5 pilihan kanggo macem-macem dimensi.
    • Kanggo kue toko roti lan tampilan pendinginan jajanan.
    • Kanthi cooling dibantu penggemar.
    • Tipe defrost kanthi otomatis.
    • Tempered kaca tembok lan lawang.
    • Lampu LED interior kanthi saklar.
    • Kaki / kastor sing bisa diatur.
    • Kondensor dibantu kipas.
    • Pengontrol digital lan layar tampilan.
    • Pintu geser mburi sing bisa diganti supaya gampang diresiki.
    • Gasket lawang sing bisa diganti.
    • Rak kaca disinari kanthi individu.
    • Eksterior lan interior rampung karo stainless steel.
  • Commercial Small Counter Top Showcase Cake And Pastry Display Chiller Fridges For Bakery

    Komersial Cilik Counter Top Showcase Kue lan Pastry Tampilan Chiller Kulkas Kanggo Bakery

    • Model No.: NW-CV90/120/150/180/210.
    • 4 pilihan kanggo macem-macem dimensi.
    • Kanggo kue meja roti & tampilan panganan panganan cuci mulut.
    • Kanthi cooling dibantu penggemar.
    • Refrigerant: R134a / R290 / R404a.
    • Tipe defrost kanthi otomatis.
    • Pintu ngarep kaca tempered melengkung.
    • Lampu LED interior kanthi saklar.
    • Kaki / kastor sing bisa diatur.
    • Kondensor dibantu kipas.
    • Pengontrol digital lan layar tampilan.
    • Pintu geser mburi sing bisa diganti supaya gampang diresiki.
    • Gasket lawang sing bisa diganti.
    • Rak kaca disinari kanthi individu.
    • Interior rampung karo stainless steel.
    • Eksterior rampung karo stainless steel & marmer.