Ekrani i frigoriferit

Kategoria e produkteve

Frigoriferë me ekran tregtar quhen përgjithësisht si Frigorifer qelqi komercial, të cilat janë një opsion i shkëlqyeshëm për dyqanet ushqimore, furrat e bukës, baret, kafenetë që duhet t'i mbajnë pijet dhe ushqimet të ruajtura dhe të freskëta në temperaturën e duhur, dhe gjithashtu mund t'u shfaqë qartë klientëve për qasje të shpejtë në atë që duan të marrin. Në Nenwell, ju mund të gjeni një gamë të gjerë të Shfaq frigoriferët këtu, të tilla si Frigoriferi me ekran vertikal, Frigorifer me shirit të pasmë, Frigorifer me ekran të tortës dhe lloje të tjera frigorifer komercial. varet tërësisht nga aplikacionet tuaja dhe kërkesat specifike. Si një reklamë kryesore prodhuesi i ftohjes, përveç modeleve tona të rregullta të Frigoriferë qelqi, Nenwell gjithashtu ofron zgjidhje me porosi për të përmbushur kërkesat e veçanta të klientit, ajo që mund të merrni nga ne përfshin lartësinë, gjerësinë dhe thellësinë, të gjitha kërkesat për dimensionet dhe dizajnet janë të disponueshme për ruajtjen tuaj dhe opsionet unike.  


 • Commercial Single Swing Glass Door Beer & Coke Drink Bottle Back Bar Cooler Fridge

  Shishe komerciale me një derë qelqi me rrotullim dhe birrë dhe pije koka-kola mbrapa Bar frigorifer Frigorifer

  • Modeli: NW-LG138B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 138 Litra.
  • Frigorifer frigoriferik me një derë të pasme.
  • me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për mbajtjen e pijeve të ftohta dhe të ekspozuara
  • Sipërfaqja me ngjyrë argjendi të cilësisë së lartë.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Derë lëkundëse e qelqit të kaltuar e qëndrueshme.
  • Me bllokim të derës dhe panel dere është i tipit automatik të mbylljes.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Commercial Double Glass Door Cold Drink And Beer Display Back Bar Cooler Fridge

  Dyer komerciale me dyer të xhamit për pije të ftohta dhe birrë Ekrani i pasmë Frigorifer

  • Modeli: NW-LG208H.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 208 Litra.
  • Frigoriferi me shirit të pasmë me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Disa madhësi janë optonale.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • E përkryer në termoizolim.
  • Derë lëkundëse e qelqit të kaltuar e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të derës.
  • Kyçi i derës është opsional sipas kërkesës.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Commercial Double Sliding Glass Door Beverage And Wine Bottle Back Bar Display Cooler Fridge

  Pije komerciale me dyer rrëshqitëse me dyer xhami dhe shishe vere mbrapa Shiriti Ekran frigorifer frigorifer

  • Modeli: NW-LG208S.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 208 Litra.
  • Ftohës shishe me shirit të pasmë me sistem ftohjeje me ndihmën e ventilatorit.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Disa madhësi janë opsionale.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Panelet e dyerve rrëshqitëse janë bërë prej xhami të shkrirë të qëndrueshëm.
  • Dyer mbyllëse automatike me bravë dere.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Under Counter Single Swing Solid Door Cold Drinks & Bear Back Bar Storage Cooler Fridge

  Pije të ftohta me dyer të ngurta me lëkundje nën banak dhe bar mbrapa Magazinimi frigorifer Frigorifer

  • Modeli: NW-LG138M.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 138 Litra.
  • Frigorifer frigoriferik me një derë të ngurtë të pasme.
  • me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve të ftohta
  • Sipërfaqja me shtresë pluhuri të cilësisë së lartë.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Panele dyersh inox me shkumë brenda.
  • Me bravë dere dhe guarnicione magnetike.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Small Double Solid Door Cold Drinks And Beverage Back Bar Cooler Fridge

  Pije të ftohta dhe pije me dyer të vogla me dyer të forta Frigorifer

  • Modeli: NW-LG208B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 208 Litra.
  • Frigorifer me dyer të forta me dyer të pasme.
  • me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve të ftohta.
  • Sipërfaqja me shtresë pluhuri të cilësisë së lartë.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Panele dyersh inox me shkumë brenda.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Me bravë dere dhe guarnicione magnetike.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Undercounter Triple Swing Or Sliding Glass Door Drinks & Beverage Back Bar Cooler Fridge

  Pije dhe pije me dyer me dyer rrëshqitëse me treshe nën banak Frigorifer

  • Modeli: NW-LG330B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Frigorifer frigorifer me dyer të pasme me trefish xhami.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe shfaqjen e ftohjes së pijeve.
  • Sipërfaqja është e përfunduar me galvanizim.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Dyer lëkundëse të xhamit të trefishtë të temperuar me bravë dere.
  • Panele dyersh me geske magnetike për mbyllje automatike.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Under Counter Black 3 Glass Door Beverage & Beer Drinks Bottle Display Back Bar Cooler Fridge

  Ekran i shisheve të pijeve dhe pijeve të birrës nën banakun e zi me 3 dyer xhami

  • Modeli: NW-LG330H.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Ftohësi me shirit të pasmë me ekran nën banak.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Dyer të vetme, dyshe dhe treshe janë opsionale.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • E shkëlqyeshme në termoizolim.
  • Derë lëkundëse e qelqit të kaltuar e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike me bravë.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Small Triple Solid Door Beer Beverage And Cool Drinks Back Bar Refrigerator

  Pije dhe pije freskuese me birrë me dyer të vogla me dyer të ngurta Frigorifer

  • Modeli: NW-LG330B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Frigorifer frigorifer me dyer të pasme me trefish xhami.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe shfaqjen e ftohjes së pijeve.
  • Sipërfaqja është e përfunduar me galvanizim.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Dyer lëkundëse të xhamit të trefishtë të temperuar me bravë dere.
  • Panele dyersh me geske magnetike për mbyllje automatike.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Commercial Undercounter Black 3 Sliding Glass Door Coke Beverage & Cold Drink Back Bar Display Refrigerator

  Shiriti komercial me dyer të zezë me 3 rrëshqitje të qelqit me koks pijesh dhe pijesh të ftohta Ekran frigorifer

  • Modeli: NW-LG330S.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Frigorifer me ekran të shiritit të pasmë në banak.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Dyer të vetme, dyshe dhe treshe janë opsionale.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • E shkëlqyeshme në termoizolim.
  • Panelet e dyerve rrëshqitëse janë bërë prej xhami të shkrirë.
  • Lloji i mbylljes automatike me bravë.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Table Top Small Cake And Pastry Display Showcase Chiller Fridge

  Ftohje frigoriferike me vitrinë për tortë dhe ëmbëlsira të vogla

  • Modeli: NW-CA90/120/150/180/210.
  • 5 opsione për dimensione të ndryshme.
  • Për ekspozitën e tortës së sipërme të tryezës së bukës dhe pastë.
  • Me ftohje me ventilator.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Dera e përparme e xhamit të kalbur të lakuar.
  • Ndriçim i brendshëm LED me çelës.
  • Këmbë/rrota të rregullueshme.
  • Kondensator me ndihmën e ventilatorit.
  • Kontrolluesi dixhital dhe ekrani i ekranit.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • Guarnicioni i derës i zëvendësueshëm.
  • Raftet e qelqit ndriçohen individualisht.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
 • Commercial Bakery Shop Cake And Pastry Cooling Display Fridge Counters

  Shitore komerciale buke për tortë dhe ëmbëlsira Ekran frigoriferike për ftohje

  • Modeli: NW-CLG90/120/150/180/210.
  • 5 opsione për dimensione të ndryshme.
  • Për ekspozimin e ftohjes së ëmbëlsirave dhe ëmbëlsirave të dyqaneve të bukës.
  • Me ftohje me ventilator.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Muri dhe dyert e xhamit të temperuar.
  • Ndriçim i brendshëm LED me çelës.
  • Këmbë/rrota të rregullueshme.
  • Kondensator me ndihmën e ventilatorit.
  • Kontrolluesi dixhital dhe ekrani i ekranit.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • Guarnicioni i derës i zëvendësueshëm.
  • Raftet e qelqit ndriçohen individualisht.
  • Pjesa e jashtme dhe e brendshme e përfunduar me çelik inox.
 • Commercial Small Counter Top Showcase Cake And Pastry Display Chiller Fridges For Bakery

  Ekran ftohës për furrë buke për tortë dhe ëmbëlsira komerciale për banakë të vegjël

  • Numri i modelit: NW-CV90/120/150/180/210.
  • 4 opsione për dimensione të ndryshme.
  • Për ekspozimin e ushqimeve të ëmbëlsirave dhe ëmbëlsirave të bukës.
  • Me ftohje me ventilator.
  • Ftohësi: R134a/R290/R404a.
  • Lloji i shkrirjes plotësisht automatik.
  • Dera e përparme e xhamit të kalbur të lakuar.
  • Ndriçim i brendshëm LED me çelës.
  • Këmbë/rrota të rregullueshme.
  • Kondensator me ndihmën e ventilatorit.
  • Kontrolluesi dixhital dhe ekrani i ekranit.
  • Dera rrëshqitëse e pasme e zëvendësueshme për pastrim të lehtë.
  • Guarnicioni i derës i zëvendësueshëm.
  • Raftet e qelqit ndriçohen individualisht.
  • Brendësia e përfunduar me çelik inox.
  • Pjesa e jashtme e përfunduar me çelik inox dhe mermer.