1c022983

Kjøpeveiledning – ting du bør ta i betraktning når du kjøper kommersielle kjøleskap

Med utviklingen av moderne teknologi er måten å lagre mat på blitt forbedret og energiforbruket har blitt redusert mer og mer.Unødvendig å si, ikke bare for boligbruk av kjøling, er det nødvendig å kjøpe enkommersielt kjøleskapnår du driver en detaljhandel eller cateringbedrift, er det en av de viktigste apparatene for dagligvarebutikker, restauranter, kafeer, snackbarer og hotellkjøkken for å lagre mat og drikke med en optimal temperatur.

Kjøpeveiledning – ting du bør ta i betraktning når du kjøper kommersielle kjøleskap

Det finnes en rekke forskjellige typer kommersielle kjøleskap når du velger det rette for din butikk eller virksomhet, det kan være noen problemer du bør vurdere, for eksempel stiler, dimensjoner, lagringskapasitet, materialer osv. Nedenfor er noen kjøpsguider for referanser .

 

Typer kommersielle kjøleskap

Kjøleskap med stående display

Opprettstående kjøleskap med glassdører for å vise de lagrede gjenstandene, og interiøret er opplyst med LED-belysning for å vise gjenstandene med mer tydelig synlighet.Et lyspanel på toppen for reklameskjermer.ENkjøleskap i glassdører perfekt for supermarkeder eller nærbutikker for å vise frem drikkevarer, snacks.

Kjøleskap med benkeplate

A benkeplate display kjøleskaper designet for å plasseres på benkeplaten, det er for små krav til lagringskapasitet.Den har en glassdør og LED-belysning på innsiden som kan brukes som et utstillingsvindu for å selge drikke og mat.Den brukes vanligvis til nærbutikker, barer, restauranter osv.

Bar Kjøleskap

Barkjøleskap er en typedrikke display kjøleskapfor å passe på og under disken i en bar eller klubb, er det for liten kapasitet behov for å lagre øl eller drikke, og med en klar glassdør og LED-belysning inni, kan den vise varene til kunder med krystallklar synlighet for å hjelpe butikkeiere for å øke impulssalget.

Reach-in kjøleskap

Et kjøleskap eller fryser er det beste kjøleutstyret for storkjøkken og andre cateringbedrifter med stor lagringskapasitet og tung bruk.Den er spesielt designet for enkel tilgang på armlengdes avstand når du står.funksjoner holdbarhet og enkel bruk for rutinemessig bruk.

Underbenk kjøleskap

Kjøleskapet under benken er perfekt å bruke til restauranter med liten eller begrenset plass.Den kan enten plasseres under din eksisterende disk eller benk eller kan brukes som en frittstående enhet.Denne typen kjøleskap er egnet for kjøling av mindre gjenstander.

Dørtype og materiale

Svingdører

Svingdører er også kjent som hengslede dører, som kan åpnes helt for å gjøre oppbevaring og uttak enklere, sørg for at du har nok plass til å betjene når dørene åpnes.

Skyvedører

Skyvedører må være to eller flere deler, som ikke kan åpnes helt, det er perfekt for forretningsområdet der det er liten eller begrenset plass, når dørene åpnes blokkerer den ikke trafikkstrømmen foran kjøleskapet.

Solide dører

Et kjøleskap med solide dører kan ikke vise de lagrede varene til kundene dine, men det har energieffektivitet da dørene yter bedre enn glassdører ved varmeisolasjon, og det er lettere å rengjøre enn glass.

Glassdører

Kjøleskap med glassdører kan tillate kundene å se det lagrede innholdet når dørene er lukket, det er perfekt for gjenstandsvisning for å fange øynene til kundene dine, men ikke like bra som en solid dør på termisk isolasjon.

 

Dimensjon og lagringskapasitet

Det er viktig å velge riktig dimensjon og kapasitet når du kjøper et kommersielt kjøleskap.Det er noen alternativer for dine valg, inkludert enkeltseksjon, dobbeltseksjon, trippelseksjon, flerseksjon.

Enkeltseksjons kjøleskap

Utvalget av bredde er mellom 20-30 tommer, og lagringskapasitet er tilgjengelig fra 20 til 30 kubikkfot.De fleste enseksjonskjøleskap kommer med én dør eller to dører (svingdør eller skyvedør).

Dobbeltseksjons kjøleskap

Utvalget av bredde er mellom 40-60 tommer, og lagringskapasitet er tilgjengelig fra 30 til 50 kubikkfot.Denne typen kjøleskap har vanligvis dobbel temperatur tilgjengelig, det meste av dobbelseksjonen kommer med to dører eller fire dører (svingdør eller skyvedør).

Trippel-seksjons kjøleskap

Utvalget av bredde er 70 tommer eller mer, og lagringskapasitet er tilgjengelig fra 50 til 70 kubikkfot.Denne typen kjøleskap har vanligvis forskjellig temperatur for hver seksjon. Det meste av trippelseksjonen kommer med tre dører eller seks dører (svingdør eller skyvedør).

Når du vurderer hvordan du velger riktig kjøleskap for lagringsbehovet ditt, ikke glem å tenke på hvor mye mat du vanligvis trenger å lagre.Og plasseringsplassen er også viktig å vurdere, hvor du skal plassere kjøleskapet ditt i bedriften eller arbeidsområdet og sørge for at det har nok plass til plassering.

 

Plassering av kjøleenheten

Innebygd kjøleenhet

De fleste kommersielle kjøleskap har en innebygd kjøleenhet, noe som betyr at kondenserings- og fordampningsenhetene er plassert i skapet, det kan festes på toppen og bunnen, eller til og med baksiden eller sidene av utstyret.

  • Toppplassering er perfekt for kjølige og tørre områder, den fungerer mer effektivt på grunn av at varme ikke kommer inn i kjøleområdet.
  • Bunnplasseringen er ideell for bruk på steder der det er varmt, for eksempel kjøkken og matlagingsområder, du kan lagre maten på rekkevidde, og det er lettere å få tilgang til og rengjøre.

Ekstern kjøleenhet

I noen kjøleapplikasjoner er en ekstern kjøleenhet mer å foretrekke, spesielt for dagligvarebutikker eller kjøkken med lavt tak eller begrenset plass.Med denne typen kjøleskap i ditt forretningsområde kan du holde varmen og støyen som genereres av kjøleanleggene utenfor service- og arbeidsområdet.Men ulempen er at det kommersielle kjøleskapet med en ekstern enhet fungerer mindre effektivt og bruker mer energi, på grunn av at hovedenheten ikke er i stand til å trekke tilstrekkelig kald luft fra kjøleenheten utenfor.

 

Strømforsyning og energiforbruk

Sørg for at det er nødvendig elektrisk strøm tilgjengelig i butikken og forretningsområdet for å forsyne det kommersielle kjøleskapet ditt.Installer riktig for å sikre effektiv drift, unngå lekkasje og andre elektriske ulykker.Sørg for installasjonsposisjon ved isolert vegg, og sett noen termiske barrierer under utstyret.Velg et kjøleskap med LED-belysning godt isolert konstruksjon.

 

Plassen til forretningsområdet ditt

Sørg for at det er nok plass i området til virksomheten din til å installere kjøleutstyret.Ta hensyn til plassen rundt kjøleskapet ditt, og sørg for at det ikke er noen hindringer når du åpner dørene, i tillegg la det være nok plass til god ventilasjon.Mål ganger og inngangsdører for å sikre at du ikke påvirker bæreevnen.Unngå plassering av kjøleskapet i overopphetede eller fuktige områder, og hold det unna fuktskapende og varmeavgivende enheter.

 

Les andre innlegg

Hva er avrimingssystem i kommersielle kjøleskap?

Mange har noen gang hørt om begrepet "tine" når de bruker det kommersielle kjøleskapet.Hvis du har brukt kjøleskapet eller fryseren en stund, over tid, ...

Riktig matoppbevaring er viktig for å forhindre krysskontaminering...

Feil oppbevaring av mat i kjøleskapet kan føre til krysskontaminering, noe som til slutt vil forårsake alvorlige helseproblemer som mat ...

Slik forhindrer du dine kommersielle kjøleskap fra overdreven...

Kommersielle kjøleskap er de essensielle apparatene og verktøyene i mange butikker og restauranter, for en rekke forskjellige lagrede produkter som vanligvis...

Våre produkter

Tilpasning og merkevarebygging

Nenwell gir deg tilpassede og merkevareløsninger for å lage de perfekte kjøleskapene for ulike kommersielle bruksområder og krav.


Innleggstid: 11. juni 2021 Visninger: