1c022983

Hva er avrimingssystem i kommersielle kjøleskap?

Mange mennesker har noen gang hørt om begrepet "tine" når de brukerkommersielt kjøleskap.Hvis du har brukt kjøleskapet eller fryseren en stund, vil du over tid merke at det er litt frost og tykke islag bygget opp i skapet.Hvis vi ikke får fjernet frosten og isen med en gang, vil det legge belastningen på fordamperen og til slutt redusere kjøleeffektiviteten og ytelsen. Innvendige temperaturer kan bli unormale for å ødelegge maten som er lagret i fryseren, ikke bare det, kjølesystemet vil forbruke mer strøm når du jobber hardt.For at kjøleskapet ditt skal fungere med den høyeste effektiviteten og påliteligheten, er det nødvendig å utføre en avrimingsprosedyre rutinemessig på kjøleutstyret ditt.

Frost som bygges opp i fryseren din er hovedsakelig forårsaket av fuktighet i den varme luften som kommer i skapet for å komme i kontakt med den indre kaldluften, lagrede gjenstander og interiørkomponenter inne, vanndampen fryses øyeblikkelig til å bli frost, over tid, vil gradvis samle seg som tykke islag.Riktig ventilasjon forstyrres av frost og is, temperaturene kan ikke fordeles jevnt, for høye eller lave temperaturer vil lett føre til at maten din blir ødelagt.

Hva er avrimingssystem i kommersielle kjøleskap?

Kommersielle kjøleskap inkludererkjøleskap i glassdør, utstillingsfryser på øy, utstillingskjøleskap for kaker, utstillingskjøleskap for delikatessebutikker,iskrem display fryserosv. de brukes hver dag og dørene åpnes og lukkes ofte, varm luft bringer fukten utenfra inn og kondenserer, dette vil føre til at frost og is bygger seg opp.For å minimere muligheten for kondens, prøv å ikke holde døren åpen for lenge, eller åpne og lukke døren ofte.Ikke legg de varme matrestene dine i kjøleskapet etter at de har kjølt seg ned, siden den varme maten som kommer i kontakt med den indre temperaturen også kan forårsake kondens.Hvis dørpakningen din ikke tetter ordentlig, vil varm luft utenfra lekke inn i skapet selv om døren er lukket.Rengjør pakningen med jevne mellomrom og se om den er sprukket eller stiv, og bytt dem ut hvis det er nødvendig.

Når du kjøper kjøleutstyr, vil du kanskje legge merke til at de vanligvis leveres med automatisk avriming og manuell avriming tilgjengelig for alternativene dine.Modeller med automatisk avriming er svært nyttige for brukere for å forenkle arbeidet med vedlikehold, og også holde utstyret fungerende effektivt.Noen ganger kalles en fryser med automatisk avrimingsfunksjon også en frostfri fryser.Derfor er det både fordeler og ulemper for automatisk avriming og manuelle kjøleskap.For å hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen om å kjøpe eiendom, er det noen beskrivelser av avrimingssystemer og hvordan de fungerer.

Hva er avrimingssystem i kommersielle kjøleskap?

Automatisk avrimingssystem

Den automatiske avrimingsenheten innebygd i kjøleskapet eller fryseren er for automatisk og regelmessig fjerning av rim for å forhindre at den samler seg som is i skapet.Den har varmeelementene og en vifte på kompressoren, den begynner å jobbe for å varme opp temperaturen med jevne mellomrom for å smelte den oppbygde frosten og isen i enheten, og vannet renner ut i beholderen satt på toppen av komprimeringsenheten , og til slutt fordampes av varmen fra kompressoren.

Manuell avrimingssystem

Kjøleskapet eller fryseren uten frostfri funksjon krever at du tiner manuelt.Det betyr at du har gjort flere jobber for å få det gjort.Først må du ta all maten ut av skapet, og deretter slå av enheten for å slutte å fungere og smelte frosten og isen.Med manuell avriming må du utføre prosedyren ovenfor med jevne mellomrom, ellers vil islaget bli tykkere og tykkere, noe som reduserer arbeidseffektiviteten og ytelsen til utstyret.

Fordeler og ulemper med automatisk avriming og manuell avriming

Avrimingssystem Fordeler Ulemper
Automatisk avriming Den største fordelen med det automatiske avrimingssystemet er det enkle og mindre vedlikeholdet.Fordi det ikke trenger tid og krefter for tining og rengjøring så mye som det manuelle avrimingssystemet trenger.Du trenger bare vedlikeholde enheten en gang i året.I tillegg, siden det ikke samler seg is i oppbevaringsrommene, vil det være mer plass tilgjengelig for matoppbevaring. Siden det er en automatisk avrimingsenhet som er inkludert i kjøleskapet eller fryseren, vil det koste mer å kjøpe.Og du må betale flere strømregninger, fordi dette avrimingssystemet trenger strøm for å holde dette systemet i gang for å fjerne frost og is i skapene.Ikke nok med det, det automatiske avrimingssystemet lager mer støy når det fungerer.
Manuell avriming Uten en automatisk avrimingsenhet koster et kjøleskap eller fryser for manuell avriming mindre penger ved kjøp, og alt du trenger å gjøre er å tine enheten manuelt, slik at den ikke trenger å bruke mer strøm enn et automatisk avrimingssystem, så denne typen kjøleenhet er fortsatt populær for økonomiske alternativer.Ikke bare det, uten varmeelementene kan temperaturen være mer konsistent. Uten at varmeelementene smelter, samler isen seg og blir tykkere og tykkere, du må slå av utstyret og vente til isen naturlig smelter ved romtemperatur.Det tar mer tid og krefter å tine opp kjøleenheten.Og du må fjerne noe av isen med en skrape fra skapet, og det smeltede vannet i bunnen må rengjøres med et håndkle eller en svamp.

Selv om det automatiske avrimingssystemet vanligvis brukes på kjøleutstyr, er manuell avriming fortsatt tilgjengelig på markedet, så det ville være bedre å bekrefte med leverandøren og se hvilket avrimingssystem modellen din kommer med.Du kan velge mellom disse to typene avhengig av dine behov.For enkelt og mindre vedlikehold kan du få en modell med automatisk avrimingssystem, og for mindre kostnad og mindre strømforbruk kan du velge en med manuelt avrimingssystem.

Les andre innlegg

Hvorfor trenger du å rengjøre kommersielle kjøleskap og hvor ofte

For detaljhandelen eller cateringbransjen sier det seg nok selv at et kommersielt kjøleskap er en av de viktigste utstyrsinvesteringene.det er avgjørende...

Guider for kjøp av riktig kjøkkenutstyr til restauranten din

Hvis du planlegger å drive en restaurant eller starte en cateringvirksomhet, er det noen viktige ting du må ta i betraktning, en av dem er å få ...

Tips for å redusere elektriske regninger for kommersielle kjøleskap ...

For nærbutikker, supermarkeder, restauranter og annen detaljhandel og cateringindustri, må mye mat og drikke holdes av kommersielle kjøleskap ...

Våre produkter

Tilpasning og merkevarebygging

Nenwell gir deg tilpassede og merkevareløsninger for å lage de perfekte kjøleskapene for ulike kommersielle bruksområder og krav.


Innleggstid: 10. september 2021 Visninger: