Mbështetje për Produktet e Ftohjes

Mbështet

Prodhimtaria

Ne ofrojmë zgjidhje të besueshme të prodhimit OEM për produktet e frigoriferëve, që jo vetëm që plotësojnë kërkesat specifike të klientëve tanë, por gjithashtu i ndihmojnë ata të rrisin vlerën e shtuar dhe të zhvillojnë një biznes të suksesshëm.

Përshtatje & Branding

Përveç gamës sonë të gjerë të modeleve të rregullta të produkteve komerciale të ftohjes, Nenwell ka gjithashtu përvojë të gjerë në personalizimin dhe markimin e një sërë frigoriferësh dhe ngrirësve mahnitës dhe funksionalë

Transporti

Nenwell ka përvojë të pasur në dërgimin e produkteve komerciale të ftohjes për klientët tanë në të gjithë botën.Ne e dimë mirë se si t'i paketojmë produktet me sigurinë dhe koston më të ulët dhe të ngarkojmë kontejnerët në mënyrë optimale.

Garanci & Servis

Klientët tanë kanë gjithmonë besim dhe besim tek ne, pasi ne kemi insistuar gjithmonë në ofrimin e produkteve ftohëse cilësore me një politikë të plotë për garancinë e cilësisë dhe shërbimin pas shitjes.

Pyetjet e bëra më shpesh

Me përvojën tonë të gjerë në industrinë e ftohjes, ka disa nga pyetjet e bëra shpesh si zgjidhje eksperte për të zgjidhur problemet e ftohjes së klientëve tanë.

Shkarko

Disa informacione për shkarkim, duke përfshirë katalogun më të fundit, manualin e udhëzimeve, raportin e testimit, dizajnin grafik dhe shabllonin, fletën e specifikimeve, manualin e zgjidhjes së problemeve, etj.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni