Трговец со стаклена врата

Категорија на производи

Трговци со стаклена вратаили фрижидерите за малопродажба во фрижидер најчесто се ладилници.Тие прикажуваат храна и пијалоци во супермаркети, продавници, продавници, кафулиња, барови, кафулиња и ресторани.На некои кујни им требаат и замрзнувачи за стаклена врата за складирање и изложување на ладна храна или состојки.Со непроѕирните стаклени врати, фрижидерот и замрзнувачите му овозможуваат на корисникот да има јасен поглед на она што е достапно внатре.Екранот со LED осветлување во внатрешноста нуди јасен приказ на производите внатре преку неговиот систем за осветлување.Исто така, обезбедува светлина без сенка на секоја содржина на фрижидерот.Системот за осветлување на не само што е пријатен за очи, туку е и оценет со енергетски ѕвезди.Ненвел е производител и фабрика за производство на продавачи на стакло во Кина.


 • Тенка исправена единечна стаклена врата Гледајте преку фрижидер со дисплеј за продажба

  Тенка исправена единечна стаклена врата Гледајте преку фрижидер со дисплеј за продажба

  • Модел: NW-LD380F.
  • Капацитет на складирање: 380 литри.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • За складирање и прикажување на комерцијална храна и сладолед.
  • Достапни се опции за различни големини.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Тип на автоматско затворање на вратата.
  • Заклучување на вратата по избор.
  • Полиците се прилагодливи.
  • Достапни се сопствени бои.
  • Дигитален екран за прикажување на температурата.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач со ребра со бакарна цевка.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
  • Топ светлото поле е приспособливо за рекламирање.
 • Комерцијален трговец со стаклена лизгачка врата за пијалоци во супермаркет

  Комерцијален трговец со стаклена лизгачка врата за пијалоци во супермаркет

  • Модел: NW-UF2000.
  • Капацитет на складирање: 1969 литри.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • Стаклена врата со тројна шарки.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • За складирање и прикажување за ладење пијалоци и храна.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Повеќе полици се прилагодливи.
  • Панелите на вратите се направени од калено стакло.
  • Вратите автоматски се затвораат откако ќе останат отворени.
  • Вратите остануваат отворени ако се до 100°.
  • Белата, црната и сопствените бои се достапни.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач на бакарни перки.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
  • Горниот лајтбокс е приспособлив за рекламирање.
 • Фрижидер за тргување со стакло со двојна врата на подот

  Фрижидер за тргување со стакло со двојна врата на подот

  • Модел: NW-LD1253M2W.
  • Капацитет на складирање: 1000 литри.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • За складирање и прикажување на комерцијална храна и сладолед.
  • Достапни се опции за различни големини.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Тип на автоматско затворање на вратата.
  • Заклучување на вратата по избор.
  • Полиците се прилагодливи.
  • Достапни се сопствени бои.
  • Дигитален екран за прикажување на температурата.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач со ребра со бакарна цевка.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
  • Топ светлото поле е приспособливо за рекламирање.
 • Чилер за пијалоци и гледање преку трговец со стаклена врата

  Чилер за пијалоци и гледање преку трговец со стаклена врата

  • Модел: NW-UF550.
  • Капацитет на складирање: 549 литри.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • Стаклена врата со единечна шарка.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • За складирање и прикажување за ладење пијалоци и храна.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Повеќе полици се прилагодливи.
  • Панелот на вратата е изработен од калено стакло.
  • Вратата автоматски се затвора откако ќе остане отворена.
  • Вратата остане отворена ако е до 100°.
  • Белата, црната и сопствените бои се достапни.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач на бакарни перки.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
  • Горниот лајтбокс е приспособлив за рекламирање.
 • Продавница Продавница за пијалоци Трговија на мало Комерцијална нишалка на врата исправено стакло трговец

  Продавница Продавница за пијалоци Трговија на мало Комерцијална нишалка на врата исправено стакло трговец

  • Модел: NW-UF1300.
  • Капацитет на складирање: 1245 литри.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • Двојна стаклена врата со шарки.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • За складирање и прикажување за ладење пијалоци и храна.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Повеќе полици се прилагодливи.
  • Панелите на вратите се направени од калено стакло.
  • Вратите автоматски се затвораат откако ќе останат отворени.
  • Вратите остануваат отворени ако се до 100°.
  • Белата, црната и сопствените бои се достапни.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач на бакарни перки.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
  • Горниот лајтбокс е приспособлив за рекламирање.
 • Трговец со стаклена лизгачка врата или ладилник за кафулиња и ресторани за разладени пијалоци и храна

  Трговец со стаклена лизгачка врата или ладилник за кафулиња и ресторани за разладени пијалоци и храна

  • Модел: NW-LD2500M4W.
  • Капацитет на складирање: 2200 литри.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • За складирање и прикажување на комерцијална храна и сладолед.
  • Достапни се опции за различни големини.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Тип на автоматско затворање на вратата.
  • Заклучување на вратата по избор.
  • Полиците се прилагодливи.
  • Достапни се сопствени бои.
  • Дигитален екран за прикажување на температурата.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач со ребра со бакарна цевка.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
  • Топ светлото поле е приспособливо за рекламирање.
 • Исправен ладилник со една стаклена врата со систем за директно ладење

  Исправен ладилник со една стаклена врата со систем за директно ладење

  • Модел: NW-LG268/300/350/430.
  • Капацитет на складирање: 268/300/350/430 литри.
  • Директен систем за ладење.
  • За прикажување на пијалоци и пијалоци.
  • Физичка контрола на температурата.
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Полиците се прилагодливи.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Типот на автоматско затворање на вратата е опционален.
  • Заклучувањето на вратата е опционално по барање.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Белата е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Со вграден испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
  • Топ светлото поле е приспособливо за рекламирање.
 • Исправена единечна стаклена врата за пијалоци со дисплеј фрижидер со систем за ладење со вентилатор

  Исправена единечна стаклена врата за пијалоци со дисплеј фрижидер со систем за ладење со вентилатор

  • Модел: NW-LG268F/300F/350F/430F/660F.
  • Капацитет на складирање: 268/300/350/430/660.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • Исправени пијалоци со една врата го прикажуваат фрижидерот.
  • За складирање и прикажување пијалоци и храна.
  • Дигитален температурен екран.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • Полиците се прилагодливи.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Типот на автоматско затворање на вратата е опционален.
  • Заклучувањето на вратата е опционално по барање.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Белата е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач на бакарни перки.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
  • Топ светлото поле е приспособливо за рекламирање.
 • Исправена двојна занишана стаклена врата Приказ на ладилници со систем за ладење со вентилатор

  Исправена двојна занишана стаклена врата Приказ на ладилници со систем за ладење со вентилатор

  • Модел: NW-LG400F/600F/800F/1000F.
  • Капацитет на складирање: 400/600/800/1000 литри.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • Исправена двојна занишана стаклена врата прикажува поладни фрижидери.
  • За складирање и прикажување на пиво и пијалоци.
  • Со уред за автоматско одмрзнување.
  • Дигитален температурен екран.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • Полиците се прилагодливи.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Типот на автоматско затворање на вратата е опционален.
  • Заклучувањето на вратата е опционално по барање.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Белата и другите бои се достапни.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач на бакарни перки.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
  • Топ светлото поле е приспособливо за рекламирање.
 • Комерцијален Исправен Исправен со двојна занишана стаклена врата Фрижидер со систем за директно ладење

  Комерцијален Исправен Исправен со двојна занишана стаклена врата Фрижидер со систем за директно ладење

  • Модел: NW-LG420/620/820.
  • Капацитет на складирање: 420/620/820 литри.
  • Со директен систем за ладење.
  • Исправена двојна нишачка стаклена врата со екран на фрижидер.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • За складирање и прикажување за комерцијално ладење.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Дигитален температурен екран.
  • Полиците се прилагодливи.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Типот на автоматско затворање на вратата е опционален.
  • Заклучувањето на вратата е опционално по барање.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Белата и другите бои се достапни.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач на бакарни перки.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
  • Топ светлото поле е приспособливо за рекламирање.
 • Комерцијален исправен 2 фрижидер со лизгачка стаклена врата со систем за ладење со вентилатор

  Комерцијален исправен 2 фрижидер со лизгачка стаклена врата со систем за ладење со вентилатор

  • Модел: NW-LG400S/600S/800S/1000S.
  • Капацитет на складирање: 400/600/800/1000 литри.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • Исправен фрижидер со 2 лизгачки стаклени врати.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • За складирање и прикажување за ладење на пијалоци.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Дигитален температурен екран.
  • Полиците се прилагодливи.
  • Издржливи панели на вратите од калено стакло.
  • Типот на автоматско затворање на вратата е опционален.
  • Заклучувањето на вратата е опционално на барање.
  • Внатрешност од нерѓосувачки алуминиум и надворешност од челик.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Белата и другите бои се достапни.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач на бакарни перки.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
  • Топ светлото поле е приспособливо за рекламирање.
 • Фрижидери за пиво со вертикална двојна лизгачка врата со систем за ладење со вентилатор

  Фрижидери за пиво со вертикална двојна лизгачка врата со систем за ладење со вентилатор

  • Модел: NW-LG800PFS/1000PFS.
  • Капацитет на складирање: 800/1000 литри.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • Фрижидери со вертикална двојна лизгачка стаклена врата.
  • За складирање и прикажување за ладење пиво и пијалоци.
  • Достапни се различни опции за големина.
  • Високи перформанси и долг животен век.
  • Дигитален температурен екран.
  • Внатрешност од нерѓосувачки алуминиум и надворешност од челик.
  • Издржливи панели на вратите од калено стакло.
  • Типот на автоматско затворање на вратата е опционален.
  • Заклучувањето на вратата е опционално на барање.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Белата и другите бои се достапни.
  • Полиците се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Испарувач на бакарни перки.
  • Долни тркала за флексибилно движење.


123Следно >>> Страница 1/3