Кулер за задна лента

Категорија на производи

Ладилници за задната лентапознати се и како фрижидери за задни барови, кои се мини тип на фрижидери за прикажување пијалоци.Вообичаено е висината на шалтер што може да оди со барови, ресторани и друга комерцијална атмосфера.Овафрижидер од комерцијална класаобезбедува одличен начин за складирање и прикажување ладни пива, флаширани пијалоци и пијалоци.Постојат бројни опции кои одговараат на вашите деловни барања, можете да изберете единица со една врата, двојни врати или тројни врати според капацитетот што ви е потребен за складирање на вашите предмети.Фрижидерот со дисплеј за пијалоци со нишачки врати овозможува целосно пристап до сите ваши делови за складирање, но треба да бидете сигурни дека има доволно простор пред вратите за да го отворите, а фрижидерот со лизгачки врати е совршенраствор за ладењеза продавници и деловни области со ограничен простор, но вратите не можат целосно да се отворат.Ладилници за задна лента (задна лента фрижидер) со стаклени врати е одлична опција доколку сакате да ја прикажете содржината што ја продавате, со внатрешно LED осветлување, лесно може да ги привлече погледите на нашите клиенти кон вашите пијалоци, фрижидер со цврсти врати има подобри перформанси при топлинска изолација и заштеда на енергија, но прикријте ја складираната содржина и изгледа едноставно на изглед.


 • Мини големина под шалтер лизгачка врата Компактен заден бар Фрижидер

  Мини големина под шалтер лизгачка врата Компактен заден бар Фрижидер

  • Модел: NW-LG138M.
  • Капацитет на складирање: 138 литри.
  • Компактен фрижидер со единечна врата
  • со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок
  • Површина со висококвалитетна прашкаста обвивка.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Панели на врати од нерѓосувачки челик со пена внатре.
  • Со брава на вратата и магнетни дихтунзи.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Фрижидер за ладење на клубски шалтер со вентилатор со 2 секции стаклена врата задна шипка Ладилник фрижидер

  Фрижидер за ладење на клубски шалтер со вентилатор со 2 секции стаклена врата задна шипка Ладилник фрижидер

  • Модел: NW-LG208H.
  • Капацитет на складирање: 208 литри.
  • Ладилник за задна лента со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Неколку големини се оптонски.
  • Дигитален контролер на температурата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Совршен за топлинска изолација.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Автоматско затворање тип на врата.
  • Заклучувањето на вратата е опционално по барање.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Задна шипка под шалтер, замавнувачка стаклена врата во фрижидер

  Задна шипка под шалтер, замавнувачка стаклена врата во фрижидер

  • Модел: NW-LG330S.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Задна лента за ладење под шалтер
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Единечна, двојна и тројна врата се опционални.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Одлично за топлинска изолација.
  • Панелите на лизгачките врати се направени од калено стакло.
  • Тип на автоматско затворање со брава.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Кулер за вино за шишиња со двојна зона од нерѓосувачки челик за нишање на вратата под шипка

  Кулер за вино за шишиња со двојна зона од нерѓосувачки челик за нишање на вратата под шипка

  • Модел: NW-LG208S.
  • Капацитет на складирање: 208 литри.
  • Кулер за шишиња под лента Кулер за вино
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Неколку големини се опционални.
  • Дигитален контролер на температурата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Панелите на лизгачките врати се направени од издржливо калено стакло.
  • Автоматско затворање врати со брава на вратата.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Тројна лизгачка стаклена врата Интегрирана задна шипка за ладење

  Тројна лизгачка стаклена врата Интегрирана задна шипка за ладење

  • Модел: NW-LG330B.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Кабинет за заден бар со тројна врата
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За складирање и прикажување за ладење на пијалоци.
  • Површината е завршена со поцинкувана.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Тројни врати од калено стакло со брава.
  • Панели на вратите со магнетни шипки за автоматско затворање.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Двојна лизгачка стаклена врата вградена во ладилник за задна шипка за ладилник

  Двојна лизгачка стаклена врата вградена во ладилник за задна шипка за ладилник

  • Модел: NW-LG208B.
  • Капацитет на складирање: 208 литри.
  • Кулер кабинет со двојна врата задна врата
  • со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За складирање и прикажување на ладни пијалоци.
  • Површина со висококвалитетна прашкаста обвивка.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Панели на врати од нерѓосувачки челик со пена внатре.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Со брава на вратата и магнетни дихтунзи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • SPA Ладилник за ладење со вентилатор за дневна соба со 3 секции, стаклена врата задна лента фрижидер

  SPA Ладилник за ладење со вентилатор за дневна соба со 3 секции, стаклена врата задна лента фрижидер

  • Модел: NW-LG330H.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Под шалтер, задна лента за ладење фрижидер.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За чување и изложување на ладен пијалок и мечка.
  • Надворешност од црн нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Единечна, двојна и тројна врата се опционални.
  • Дигитален контролер на температурата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Одлично за топлинска изолација.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Тип на автоматско затворање со брава.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Ладилник за ладење со вентилатор на паб, 1 дел, стаклена врата задна шипка Фрижидер

  Ладилник за ладење со вентилатор на паб, 1 дел, стаклена врата задна шипка Фрижидер

  • Модел: NW-LG138.
  • Капацитет на складирање: 138 литри.
  • Ладилник за задна лента со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За одржување на пијалоците ладни и изложени.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Неколку големини се оптонски.
  • Дигитален контролер на температурата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Совршен за топлинска изолација.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Автоматско затворање тип на врата.
  • Заклучувањето на вратата е опционално по барање.
  • Завршено со премаз во прав.
  • Црната е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Акции за пијалоци од не'рѓосувачки челик Висина на бројач за шипки со задна врата Ладилник

  Акции за пијалоци од не'рѓосувачки челик Висина на бројач за шипки со задна врата Ладилник

  • Модел: NW-LG330B.
  • Капацитет на складирање: 330 литри.
  • Ладилник за ладилник со тројна стаклена врата.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За складирање и прикажување за ладење на пијалоци.
  • Површината е завршена со поцинкувана.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Тројни врати од калено стакло со брава.
  • Панели на вратите со магнетни шипки за автоматско затворање.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Пијалоци залиха од не'рѓосувачки челик Компактен ладилник со двојна стаклена врата за задна шипка

  Пијалоци залиха од не'рѓосувачки челик Компактен ладилник со двојна стаклена врата за задна шипка

  • Модел: NW-LG208B.
  • Капацитет на складирање: 208 литри.
  • Чилер фрижидер со двојна стаклена врата.
  • Со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За складирање и прикажување на ладни пијалоци.
  • Површината е завршена со поцинкувана.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Врати за лулање со двојни калено стакло.
  • Со заклучување на вратата и панел на вратата е тип на автоматско затворање.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.
 • Пиво залиха од нерѓосувачки челик Мини големина со една врата задна шипка Кулер

  Пиво залиха од нерѓосувачки челик Мини големина со една врата задна шипка Кулер

  • Модел: NW-LG138B.
  • Капацитет на складирање: 138 литри.
  • Ладилник за ладилник со една врата задна лента.
  • со систем за ладење со помош на вентилатор.
  • За одржување на пијалоците ладни и изложени
  • Површина со висококвалитетна завршена сребрена боја.
  • Достапни се неколку големини за опции.
  • Надворешност од нерѓосувачки челик и внатрешност од алуминиум.
  • Дигитален контролер за температура и екран за прикажување.
  • Внатрешните полици се тешки и прилагодливи.
  • Ниска потрошувачка на енергија и низок шум.
  • Добро делува при топлинска изолација.
  • Издржлива врата од калено стакло.
  • Со заклучување на вратата и панел на вратата е тип на автоматско затворање.
  • Со парче удар проширена табла како испарувач.
  • Долни тркала за флексибилно поставување.

Ладилници за задна лента

Совршено е да се стави под или на шанкот каде што работат шанкерите, така што овие ладилници за задниот бар му овозможуваат на персоналот лесно да ги грабне и да им ги послужи пијалоците или пивото на клиентите.Постојат различни стилови и капацитети за складирање кои совршено одговараат на вашите барања.За пијалок со мала големина со едностаклена вратаприказ на фрижидерии фрижидери за пиво со цврста врата до големи фрижидери со двојни или повеќе врати за да одговараат на вашиот бар или угостителски бизнис.

 

Фрижидери со мини дисплеј за пијалоци

Ако ви треба фрижидер кој може совршено да се постави каде што сакате во вашиот ограничен простор, минипијалок екран фрижидеримора да бидат идеално решение за вашата потреба, бидејќи тие се специјално дизајнирани со компактна големина за соодветно да се стават во мала бар-околина и имаат многу капацитет за складирање на соодветна количина на пијалоци и пиво.

Овие мини фрижидери вообичаено се користат за комерцијални апликации, така што повеќето од нив се одликува со тоа што немаат мраз бидејќи имаат автоматски уред за одмрзнување, така што можат да помогнат да се спречи замрзнувањето на предметите во фрижидер и да не треба да трошите време за рачно отстранување на насобраниот мраз, дополнително, без акумулираниот мраз на намотките на испарувачот, вашата единица за ладење нема да работи премногу за да предизвика поголема потрошувачка на енергија.

Издржливите полици се направени од жици од не'рѓосувачки челик и уредно ги организираат вашите складирани предмети внатре.Со внатрешното LED осветлување, вашите ладни пијалоци достапни во фрижидерот се истакнати за да го привлечат вниманието на вашите клиенти.Овие мини ладилници се едноставни за чистење бидејќи полиците се вадат.

NW-LG330S Комерцијален под шалтер црна 3 лизгачка стаклена врата Кока-кола за пијалоци и задна шипка за ладен пијалок Приказ Фрижидер

 

Што треба да земете во предвид кога купувате фрижидер за заден бар

Сепак, треба да земете во предвид некои работи за вистинскиот мини-бар фрижидер што ќе го купите за вашиот бизнис, бидејќи има различни стилови и големини што можете да ги најдете насекаде.

Моделите со поголеми димензии и поголем капацитет за складирање се секако идеален избор за сервирање ладни пијалоци и пиво, но тие се поскапи од мини типовите и треба да се погрижите вашиот фрижидер да одговара на просторот за поставување и да не влијае на вашиот алатка.

Со мини големина, не треба да плаќате толку пари како поголемите типови на комерцијални фрижидери, па затоа е исплатлива опција.Меѓутоа, ако треба да послужите пијалоци или пиво во огромно количество, за да се осигурате дека квалитетот на вашите залихи е конзистентен, мини фрижидерот можеби нема да ги задоволи вашите деловни барања.

Овие мини фрижидери со стаклена врата ги користат многу барови и други угостителски бизниси поради нивните извонредни карактеристики.Повеќето од нив доаѓаат со проѕирни стаклени врати кои им овозможуваат на клиентите да пребаруваат што е достапно во фрижидерот.

Покрај трошоците за купување фрижидер, треба да размислите дали доаѓа со некои главни моменти кои можат да помогнат да заштедите пари и напор за вашата секојдневна употреба и одржување.

NW-LG138B Комерцијална стаклена врата со единечна нишалка Задна шише за пиво и кока-кола за пијалок Ладилник фрижидер

 

Придобивките од заден бар фрижидер (ладилник)

Задниот дел на барот е област со многу пешачки сообраќај, и тоа е местото каде што шанкерите често се движат нагоре и надолу за да го послужат своето пиво или пијалок на клиентите.Но, таквата прометна област е вообичаено тесна и тесна исто како патека, за да се осигури дека клиентите може да се услужат што е можно побрзо, шанкерите треба оптимално да ја користат работната површина, така што мини заден фрижидер е идеално решение за нив да заштедат многу. простор бидејќи лесно може да се стави под шипката.

На просторот зад шанкот му треба ладилник за мини задна лента за да се осигура дека шанкерите имаат повеќе простор за движење и работа.Дополнително, ладилникот треба да има доволен капацитет за складирање на нивните пијалоци и пиво за да се намали дополнителниот напор за повторно полнење на фрижидерот.Повеќето ладилници за задни барови се дизајнирани со стаклени врати, така што клиентите можат лесно да прелистуваат што има внатре и брзо да одлучат што сакаат, а шанкерите можат брзо да знаат кога е време за повторно залиха.