Досег-во и под шалтер

Категорија на производи

Фрижидери со дофатсе суштински дел од секоја комерцијална кујна и складираат расипливи прехранбени производи.Обично се високи и тесни и имаат врати кои се отвораат од напред.Постојат различни типови на фрижидери со дофат, но повеќето од нив имаат некои заеднички карактеристики и функции.Фрижидерите за дофат се обично мали, така што можат да чуваат само ограничено количество на залиха.Фрижидерите или замрзнувачите се направени од нерѓосувачки челик, алуминиум и пластика засилена со стакло (GRP).Некои модели имаат прилагодливи полици или повеќе врати за да се сместат различни големини и форми на храна.Многу фрижидери со дофат имаат аларм за врата за да ве известат кога е отворена.Многу единици се исто така дизајнирани да ја држат вратата затворена кога не се користи.Ова помага да се задржи топлината и студот во единицата каде што припаѓа.Можеби ќе сакате да изберете единица која има специфичен распоред.Некои имаат дизајн со полнење одозгора, додека други имаат дизајн со странично полнење.Ненвел е кинеска фабрика за фрижидери која произведува комерцијални фрижидери и замрзнувачи со дофат.Еве ја каталошката категорија на дофатни фрижидери со или без замрзнувачи.


 • Двојна температура од нерѓосувачки челик со 6 цврсти врати Фрижидер и комерцијален ладилник

  Двојна температура од нерѓосувачки челик со 6 цврсти врати Фрижидер и комерцијален ладилник

  • Модел: NW-Z16EF/D16EF
  • 6 делови за складирање со цврсти врати.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • За чување храна во фрижидер и замрзната.
  • Автоматски систем за одмрзнување.
  • Компатибилен со разладно средство R134a и R404a
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Дигитален температурен контролер и екран.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Надворешност и внатрешност од нерѓосувачки челик.
  • Сребрената е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Ресторан Кујна Гледајте низ стаклена врата Замрзнато складирање Фрижидер порибување ледено месо

  Ресторан Кујна Гледајте низ стаклена врата Замрзнато складирање Фрижидер порибување ледено месо

  • Модел: NW-ST72BFG.
  • Исправени замрзнувачи и фрижидери во американски стил.
  • За чување на храната замрзната и изложена.
  • Компатибилен со разладно средство R404A/R290
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Дигитален температурен екран.
  • Внатрешните полици се прилагодливи.
  • Внатрешноста е осветлена со LED светло.
  • Високи перформанси и заштеда на енергија.
  • Врати за нишање со реверзибилно калено стакло.
  • Вратите се затвораат автоматски кога се помали од 90°
  • Со брава и клуч на врата.
  • Магнетните заптивни ленти се заменливи.
  • Надворешна и внатрешна завршница со нерѓосувачки челик.
  • Стандардна сребрена боја е неверојатна.
  • Заоблени рабови на внатрешната кутија за лесно чистење.
  • Со вградена единица за кондензација.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Фрижидери и замрзнувачи од нерѓосувачки челик со една или двојна врата

  Фрижидери и замрзнувачи од нерѓосувачки челик со една или двојна врата

  • Број на модел: NW-Z06F/D06F.
  • 1 или 2 делови за складирање со цврсти врати.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • За чување на храната ладна и замрзната.
  • Автоматски систем за одмрзнување.
  • Компатибилен со разладно средство R134a и R404a
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Дигитален температурен контролер и екран.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Надворешност и внатрешност од нерѓосувачки челик.
  • Сребрената е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Комерцијални исправени 2 или 4 ладилници и замрзнувачи со цврста врата од нерѓосувачки челик

  Комерцијални исправени 2 или 4 ладилници и замрзнувачи со цврста врата од нерѓосувачки челик

  • Модел: NW-Z10F/Z12F/D10F/D12F
  • 2 или 4 делови со цврсти врати.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • За чување храна во фрижидер и замрзната.
  • Автоматски систем за одмрзнување.
  • Компатибилен со разладно средство R134a и R404a
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Дигитален температурен контролер и екран.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Надворешност и внатрешност од нерѓосувачки челик.
  • Сребрената е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Двојна температура од нерѓосувачки челик со 3 или 6 цврсти врати замрзнувач и комерцијален фрижидер

  Двојна температура од нерѓосувачки челик со 3 или 6 цврсти врати замрзнувач и комерцијален фрижидер

  • Модел: NW-Z16F/Z20F/D16F/D20F
  • 3 или 6 делови со цврсти врати.
  • Со систем за ладење со вентилатор.
  • За угостителска храна во фрижидер и замрзната.
  • Автоматски систем за одмрзнување.
  • Компатибилен со разладно средство R134a и R404a
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Дигитален температурен контролер и екран.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Надворешност и внатрешност од нерѓосувачки челик.
  • Сребрената е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Стаклена нишачка врата со 2 секција Горно стакло Комерцијално од нерѓосувачки челик за дофат Чилер и замрзнувач

  Стаклена нишачка врата со 2 секција Горно стакло Комерцијално од нерѓосувачки челик за дофат Чилер и замрзнувач

  • Модел: NW-D06D.
  • 2 или 4 цврсти не'рѓосувачки нишачки врати со слој од пена.
  • Врата од нерѓосувачки челик со стаклен дисплеј.
  • За чување на храната во фрижидер и изложена.
  • Автоматски систем за одмрзнување.
  • Со статички систем за ладење.
  • Компатибилен со разладно средство R134a и R404a.
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Дигитален температурен контролер и екран.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Надворешност и внатрешност од нерѓосувачки челик.
  • Сребрената е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Замрзнувач или фрижидер со дофат на рака од нерѓосувачки челик

  Замрзнувач или фрижидер со дофат на рака од нерѓосувачки челик

  • Модел бр.: NW-D10D1.
  • 2 или 4 цврсти не'рѓосувачки нишачки врати со слој од пена.
  • Врата од нерѓосувачки челик со стаклен дисплеј.
  • За чување на месото во фрижидер и изложено.
  • Автоматски систем за одмрзнување.
  • Со статички систем за ладење.
  • Компатибилен со разладно средство R134a и R404a.
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Дигитален температурен контролер и екран.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Надворешност и внатрешност од нерѓосувачки челик.
  • Сребрената е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Фрижидер со цврста врата од нерѓосувачки челик со двојна температура 2 и замрзнувач за складирање во кујна

  Фрижидер со цврста врата од нерѓосувачки челик со двојна температура 2 и замрзнувач за складирање во кујна

  • Модел: NW-Z06EF/D06EF.
  • 2 складишни делови со цврсти врати.
  • Со статички систем за ладење.
  • За кујна за складирање и ладење храна.
  • Автоматски систем за одмрзнување.
  • Компатибилен со разладно средство R134a и R404a
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Дигитален температурен контролер и екран.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Надворешност и внатрешност од нерѓосувачки челик.
  • Сребрената е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Стаклена врата со 2 секции, гледајќи низ дисплеј, фрижидер или замрзнувач од нерѓосувачки челик

  Стаклена врата со 2 секции, гледајќи низ дисплеј, фрижидер или замрзнувач од нерѓосувачки челик

  • Модел: NW-D10D2.
  • 2 секции со стаклени врати.
  • Врата од нерѓосувачки челик со стаклен дисплеј.
  • За чување на месото во фрижидер и изложено.
  • Автоматски систем за одмрзнување.
  • Со статички систем за ладење.
  • Компатибилен со разладно средство R134a и R404a.
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Дигитален температурен контролер и екран.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Надворешност и внатрешност од нерѓосувачки челик.
  • Сребрената е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Касапско месо кабина Види преку стаклена врата замрзнувач што прикажува замрзната храна

  Касапско месо кабина Види преку стаклена врата замрзнувач што прикажува замрзната храна

  • Модел: NW-ST23BFG
  • Замрзнувач за стаклена врата од месарско месо
  • За чување на храната замрзната и изложена
  • Компатибилен со разладно средство R404A/R290
  • Достапни се неколку опции за големина
  • Дигитален температурен екран
  • Внатрешните полици се прилагодливи
  • Внатрешноста е осветлена со LED светло
  • Високи перформанси и заштеда на енергија
  • Врата за нишалка со реверзибилно калено стакло
  • Вратата се затвора автоматски кога е помала од 90°
  • Со брава и клуч на врата
  • Магнетните заптивни ленти се заменливи
  • Надворешна и внатрешна завршница со нерѓосувачки челик
  • Стандардна сребрена боја е неверојатна
  • Заоблени рабови на внатрешната кутија за лесно чистење
  • Со вградена единица за кондензација
  • Долни тркала за флексибилно движење
 • Комерцијален исправен замрзнувач и фрижидер од нерѓосувачки челик со 2 или 4 врати

  Комерцијален исправен замрзнувач и фрижидер од нерѓосувачки челик со 2 или 4 врати

  • Модел: NW-Z10EF/D10EF
  • 2 или 4 делови за складирање со цврсти врати.
  • Со статички систем за ладење.
  • За кујна за ладење и складирање на храна.
  • Автоматски систем за одмрзнување.
  • Компатибилен со разладно средство R134a и R404a
  • Достапни се неколку опции за големина.
  • Дигитален температурен контролер и екран.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Надворешност и внатрешност од нерѓосувачки челик.
  • Сребрената е стандардна боја, другите бои се приспособливи.
  • Ниска потрошувачка на бучава и енергија.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Продавница Продавница Гледајте низ стаклена врата Трговец Фрижидер Тргување на свинско говедско овчо риба

  Продавница Продавница Гледајте низ стаклена врата Трговец Фрижидер Тргување на свинско говедско овчо риба

  • Модел: NW-ST49BFG
  • Види преку стаклена врата трговец
  • За чување на храната замрзната и изложена
  • Компатибилен со разладно средство R404A/R290
  • Достапни се неколку опции за големина
  • Дигитален температурен екран
  • Внатрешните полици се прилагодливи
  • Внатрешноста е осветлена со LED светло
  • Високи перформанси и заштеда на енергија
  • Врата за нишалка со реверзибилно калено стакло
  • Вратата се затвора автоматски кога е помала од 90°
  • Со брава и клуч на врата
  • Магнетните заптивни ленти се заменливи
  • Надворешна и внатрешна завршница со нерѓосувачки челик
  • Стандардна сребрена боја е неверојатна
  • Заоблени рабови на внатрешната кутија за лесно чистење
  • Со вградена единица за кондензација
  • Долни тркала за флексибилно движење


12Следно >>> Страница 1/2