Кулер за конзерва за буре

Категорија на производи

Фабриката Nenwell произведува серии на електрични ладилници со тркалезни конзерви од буре за ладни пијалоци, сок, пиво и други пијалоци. Тенките исправени преносни ладилници за шишиња на тркала или без тркала.Со овие модели на брендираниладилници за лименки за буре, може да имате два стила и три опции за големина за вашите барања за складирање.Сите тие се добар избор за складирање на големи количини на газирани пијалоци, пива и други безалкохолни пијалоци.Брендирани графики се достапни според вашите дизајни и барања, што може да помогне да се подобри свесноста за вашиот бренд за да се зголеми импулсното купување на вашиот клиент.Овиебрендирани ладилници за лименки од буресе дизајнирани со облик на буре или конзерва, секој од нив доаѓа со горни капаци за клиентите лесно да ги одберат своите омилени пијалоци.Совршено се користат во продавници, барови, ресторани и така натаму.Со мала големина и подвижни тркалца, овој тип накомерцијален фрижидерможе флексибилно да се постави каде и да посакате, а по исклучувањето, може да ги држи вашите пијалоци ладни неколку часа, па затоа е идеален да се користи и за забава на отворено, карневал, BBQ или спортски настани.


 • Електричен ладилник со кофа за мраз за бесплатен стоечки штанд

  Електричен ладилник со кофа за мраз за бесплатен стоечки штанд

  • Модел: NW-SC40T
  • Електрична кофа за мраз може да се лади
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење
 • Пренослив електричен самостоен ладилник со тенок цилиндар на тркала што се тркалаат

  Пренослив електричен самостоен ладилник со тенок цилиндар на тркала што се тркалаат

  • Модел: NW-SC40T
  • Тенок цилиндричен ладилник за буре на тркала што се тркалаат
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење
 • Граб и одете сок и пијалок Кулер со тркалезни цилиндри во исправен тенок стил на буре

  Граб и одете сок и пијалок Кулер со тркалезни цилиндри во исправен тенок стил на буре

  • Модел: NW-SC40T
  • Електричен ладилник со кружен цилиндар
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење
 • Кампања за малопродажба и маркетинг на Heineken Ладилник за шишиња за вино на тркала

  Кампања за малопродажба и маркетинг на Heineken Ладилник за шишиња за вино на тркала

  • Модел: NW-SC40T
  • Кулер за шишиња за вино на тркала
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење
 • Партиски пренослив ладилник со тркала за грабање и заокружување на Coca Cola

  Партиски пренослив ладилник со тркала за грабање и заокружување на Coca Cola

  • Модел: NW-SC40T
  • Тркалезен ладилник за Кока Кола
  • Димензии Φ442*745мм.
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft).
  • Чувајте 50 лименки пијалок.
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички.
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C.
  • Останува ладно без струја неколку часа.
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде.
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони.
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд.
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација.
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена.
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење.
 • Бесплатна стоечка сода сода пијалоци со исправен цилиндричен ладилник во буре со тркала

  Бесплатна стоечка сода сода пијалоци со исправен цилиндричен ладилник во буре со тркала

  • Модел: NW-SC40T
  • Цилиндарски ладилник за барел со тркала
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење
 • Дизајн на модел на клиент кој се менува, кружен ладилник за ладење

  Дизајн на модел на клиент кој се менува, кружен ладилник за ладење

  • Модел: NW-SC40T
  • Електрична ладилна тркалезна лименка ладилник
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење
 • Oil Station Grab and Go or Marketing Juice and Drinks Electric Ice Barrel

  Oil Station Grab and Go or Marketing Juice and Drinks Electric Ice Barrel

  • Модел: NW-SC40T
  • Електрично барел за мраз може да се разлади
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење
 • Тркалезен ладилник за пијалоци со вакум барел стил со брендиран дизајн на Starbucks

  Тркалезен ладилник за пијалоци со вакум барел стил со брендиран дизајн на Starbucks

  • Модел: NW-SC40T
  • Тркалезна правосмукалка може да се лади
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење
 • Марка Mockup обновлива корица за печатење изолирана тркалезна буре Чилер за пијалоци

  Марка Mockup обновлива корица за печатење изолирана тркалезна буре Чилер за пијалоци

  • Модел: NW-SC40T
  • Изолиран кружен чилер за пијалоци
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење
 • Прилагодена макета Визуелност на брендот Маркетинг Тип на барел Мини кружен ладилник

  Прилагодена макета Визуелност на брендот Маркетинг Тип на барел Мини кружен ладилник

  • Модел: NW-SC40T
  • Мини кружен ладилник од електричен тип на буре
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење
 • Макети Приспособлив и осветлен исправен, тенок, тркалезен ладилник за буре

  Макети Приспособлив и осветлен исправен, тенок, тркалезен ладилник за буре

  • Модел: NW-SC40T
  • Круг simline исправен ладилник за буре
  • Димензии Φ442*745мм
  • Капацитет за складирање од 40 литри (1,4 Cu.Ft)
  • Чувајте 50 лименки пијалок
  • Дизајнот во форма на лименка изгледа зачудувачки и уметнички
  • Послужете пијалоци на скара, карневал или други настани
  • Контролирана температура помеѓу 2°C и 10°C
  • Останува ладно без струја неколку часа
  • Малата големина овозможува да се наоѓа насекаде
  • Надворешноста може да се залепи со вашето лого и шаблони
  • Може да се користи за подарок за да помогне во промовирањето на имиџот на вашиот бренд
  • Стаклениот горен капак доаѓа со одлична топлинска изолација
  • Отстранлива корпа за лесно чистење и замена
  • Доаѓа со 4 тркалца за лесно движење


123Следно >>> Страница 1/3