Кабинет за потопување сладолед

Категорија на производи

Шкафови за потопување сладолед или замрзнувач за приказ на сладоледе совршенкомерцијално ладењеединица за складирање и продавање на збирка вкусови на сладолед и јогурт на оптимални замрзнати температури долг временски период, и гарантира одржување на вашата замрзната храна во совршена и конзистентна состојба, па затоа е одлично решение за концесиски продавници, продавници за погодности , ресторани и други угостителски бизниси.Замрзнувач за сладоледнуди атрактивен и професионален начин да ја покажете вашата храна на вашите клиенти, со проѕирно стакло и LED осветлување, им овозможува на клиентите лесно да ги прегледаат вашите артикли во замрзнувачот, во голема мера ви помага да ја зголемите импулсната продажба во вашата продавница.Имаме разновидна палета на модели во различни капацитети и стилови за да ги задоволиме вашите деловни барања, некои од нив доаѓаат со парче заоблено предно стакло кое изгледа елегантно и зачудувачки, а исто така можете да изберете некои модели со рамно стакло. се дизајнирани исто како шалтер до кој може да пристапи вработените во продавницата за да служи храна одзади.Во прилог на нашите редовни модели, вашите нарачанизамрзнувач на екранотбарања се исто така достапни овде.


 • Комерцијални витрини и замрзнувачи за потопување сладолед

  Комерцијални витрини и замрзнувачи за потопување сладолед

  • Модел: NW-QD12.
  • Капацитет на складирање: 240-720 литри.
  • За продажба на сладолед.
  • Самостоечка положба.
  • 12 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилна рамка и рачки на вратите.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Куќишта за замрзнување со дисплеј за чување длабоко замрзнат сладолед

  Куќишта за замрзнување со дисплеј за чување длабоко замрзнат сладолед

  • Модел: NW-G530A.
  • Капацитет на складирање: 141-190 литри.
  • За трговија со сладолед.
  • Позиција на шанкот.
  • 5 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилни врати слава и рачки.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Комерцијален заоблен стаклен шалтер за замрзнување и фрижидери за складирање на сладолед

  Комерцијален заоблен стаклен шалтер за замрзнување и фрижидери за складирање на сладолед

  • Модел: NW-QV660A.
  • Капацитет на складирање: 160-235 литри.
  • За продажба на сладолед.
  • Позиција на шанкот.
  • 6 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилна рамка и рачки на вратите.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен опсег помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Комерцијални сладолед продавница Gelato Display Потопување витрина кабинети за замрзнување

  Комерцијални сладолед продавница Gelato Display Потопување витрина кабинети за замрзнување

  • Модел: NW-QP16.
  • Капацитет на складирање: 255-735 литри.
  • За трговија со желато.
  • Самостоечка положба.
  • 16 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Издржливо калено стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилни врати слава и рачки.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Комерцијална продавница за сладолед, стаклена врата и врвен џелато за складирање, фрижидер замрзнувач

  Комерцијална продавница за сладолед, стаклена врата и врвен џелато за складирање, фрижидер замрзнувач

  • Модел: NW-QV20.
  • Капацитет на складирање: 247-727 литри.
  • За трговија со желато.
  • Самостоечка положба.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • 20 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилни врати слава и рачки.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Продавница за малопродажба на сладолед Gelato Display футрола за замрзнувач и фрижидер

  Продавница за малопродажба на сладолед Gelato Display футрола за замрзнувач и фрижидер

  • Модел: NW-QW8.
  • Капацитет на складирање: 255-735 литри
  • За продажба на сладолед.
  • Самостоечка положба.
  • 8 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилна рамка и рачки на вратите.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен опсег помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Достапни се бројни бои за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Комерцијална мала изложба на фрижидер за сладолед

  Комерцијална мала изложба на фрижидер за сладолед

  • Модел: NW-IW10.
  • Капацитет на складирање: 340-760 литри
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • За трговија со сладолед.
  • Самостоечка положба.
  • 10 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилни врати слава и рачки.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Комерцијален италијански замрзнувач со дисплеј за потопување сладолед

  Комерцијален италијански замрзнувач со дисплеј за потопување сладолед

  • Модел: NW-IF10.
  • Капацитет на складирање: 315-735 литри.
  • За трговија со желато.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • 10 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Самостоечка положба.
  • Издржливо калено стакло.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилни врати слава и рачки.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Бројни бои достапни за опции.
  • Роци за лесно поставување.
 • Комерцијален Замрзнувач со закривен врв со лизгачка стаклена врата за сладолед

  Комерцијален Замрзнувач со закривен врв со лизгачка стаклена врата за сладолед

  • Модел: NW-SD420/520QIC.
  • Капацитет на складирање: 355/455 литри.
  • Достапни се 2 опции за големина.
  • Дизајн на заоблени горни лизгачки стаклени врати.
  • За чување на храната замрзната и изложена.
  • Температурен бес помеѓу -18~-22°C.
  • Статички систем за ладење и рачно одмрзнување.
  • Компатибилен со разладно средство R134a/R290.
  • Дигитален контролен систем и екран за прикажување.
  • Со вградена единица за кондензација.
  • Со вентилатор за компресор.
  • Лајт кутијата е опционална.
  • Високи перформанси и заштеда на енергија.
  • Стандардна бела боја е неверојатна.
  • Долни тркала за флексибилно движење.
 • Комерцијален штанд за дисплеј за сладолед со капа за замрзнувач

  Комерцијален штанд за дисплеј за сладолед со капа за замрзнувач

  • Модел: NW-IW10.
  • Капацитет на складирање: 340-760 литри.
  • За продажба на сладолед.
  • Самостоечка положба.
  • 10 парчиња променливи тави од нерѓосувачки челик.
  • Заоблено калено предно стакло.
  • Максимална амбиентална температура: 35°C.
  • Задни лизгачки стаклени врати.
  • Со брава и клуч.
  • Акрилна рамка и рачки на вратите.
  • Двојни испарувачи и кондензатори.
  • Компатибилен со ладилното средство R404a.
  • Температурен опсег помеѓу -18~-22°C.
  • Електронски контролен систем.
  • Дигитален дисплеј екран.
  • Систем со помош на вентилатор.
  • Брилијантно LED осветлување.
  • Високи перформанси и енергетска ефикасност.
  • Достапни се бројни бои за опции.
  • Роци за лесно поставување.