Мини фрижидер на маса

Категорија на производи

Мини дисплеј фрижидери со тетраткапонекогаш се нарекуваат ладилници за дисплеј на маса, кои имаат предна стаклена врата која може јасно да ги прикажува пијалоците и храната кога ги држи на оптимална температура.Таков комерцијален фрижидер има мини дизајн кој е совршенраствор за ладењеза продавници, барови, канцеларии и други угостителски области со компактни простори, ако просторот на вашата продавница е мал, не бара дополнителен простор за да се отвори и лесно може да се пристапи до пијалоците и храната внатре одеднаш кога ќе се отворат вратата.Нашите комерцијални ладилници имаат LED осветлување за да ја осветлуваат внатрешноста и да ги потенцираат разладените пијалоци и храна за да ги привлечат погледите на вашите клиенти, што во голема мера им помага на сопствениците на продавниците да ја подобрат импулсната продажба.


 • Топо Чико пие стаклена врата Дисплеј на ладилник за фрижидер

  Топо Чико пие стаклена врата Дисплеј на ладилник за фрижидер

  • Модел: NW-SC40B.
  • Внатрешен капацитет: 40L.
  • За чување на сладолед замрзнат и прикажан.
  • Редовна температура.опсег: -25~-18°C.
  • Дигитален приказ на температурата.
  • Со директен систем за ладење.
  • Достапни се различни модели.
  • Тело и рамка од врата од нерѓосувачки челик.
  • 3-слојна врата од проѕирно калено стакло.
  • Заклучувањето и клучот се опционални.
  • Вратата се затвора автоматски.
  • Вградена рачка на вратата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Внатрешно LED осветлување со прекинувач.
  • Различни налепници се опционални.
  • Достапни се специјални завршни површини.
  • Дополнителни LED ленти се опционални за горниот дел и рамката на вратата.
  • 4 прилагодливи стапала.
 • најдобар мал ладилник за кокс и пепси SC08-2

  најдобар мал ладилник за кокс и пепси SC08-2

  • Модел: NW-SC08-2
  • Категорија: Кулер
  • Стил на врата: стаклена врата
  • Температурен опсег: 0 до 10 степени Целзиусови
  • Капацитет (литри): 5,5
  • Нето тежина (кг): 14
  • Тежина на пакување (кг): 15,5
  • Димензии на единицата LWH (mm): 220x495x390
  • Пакувани димензии LWH (mm): 306x576x454
  • Систем за ладење: Ладење со помош на вентилатор
  • Стил на термостат: механички
  • Начин на одмрзнување: Нема
  • Надворешен материјал: обложен челик
  • Внатрешна површина: ABS

   

 • мини ладилник за пијалоци и пијалоци кокс SC21B-2

  мини ладилник за пијалоци и пијалоци кокс SC21B-2

  Моделот NW-SC21B-2 може да се пофали со внатрешен капацитет од 21 литар, дизајниран специјално за ладење и прикажување на пијалоци.Работи во редовен температурен опсег од 0 до 10 степени Целзиусови и нуди различни модели кои одговараат на различни преференции.Овој уред има систем за директно ладење и е конструиран со тело од не'рѓосувачки челик и рамка на вратата, дополнети со 2-слојна чисто калено стакло врата.

  Дополнително, обезбедува опција за брава и клуч, со автоматско затворање на вратата и вдлабна рачка за погодност.Тешките полици се прилагодливи, обезбедувајќи флексибилност при складирање.Осветлен со LED осветлување, внатрешноста создава привлечен дисплеј.Корисниците можат да го персонализираат овој уред со изборни налепници и да изберат од низа специјални завршни површини.

  Понатаму, опционалните дополнителни LED ленти и за горниот дел и за рамката на вратата додаваат дополнително прилагодување.Апаратот е стабилизиран со четири прилагодливи стапала и е класифициран под Климатска класификација: N.

 • мали фрижидери oem цена со стаклена врата SC21-2

  мали фрижидери oem цена со стаклена врата SC21-2

  • Модел: NW-SC21-2
  • Внатрешен капацитет: 21L.
  • За ладење и прикажување на пијалоци.
  • Редовна температура.опсег: 0-10°C
  • Достапни се различни модели.
  • Со директен систем за ладење.
  • Тело и рамка од врата од нерѓосувачки челик.
  • 2-слојна врата од проѕирно калено стакло.
  • Заклучувањето и клучот се опционални.
  • Вратата се затвора автоматски.
  • Вградена рачка на вратата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Внатрешноста е осветлена со LED осветлување.
  • Различни налепници се опционални.
  • Достапни се специјални завршни површини.
  • Дополнителни LED ленти се опционални за горниот дел и рамката на вратата.
  • 4 прилагодливи стапала.
  • Климатска класификација: Н.
 • Висококвалитетен кинески стаклен дисплеј фрижидер за пијалоци SC52-2

  Висококвалитетен кинески стаклен дисплеј фрижидер за пијалоци SC52-2

  Ладилникот со стаклен дисплеј NW-SC52 нуди внатрешен капацитет од 52 литри, совршен за ладење на пијалоци и прикажување цели.Одржува редовен температурен опсег од 0°C до 10°C.Достапен во различни модели, овој уред има систем за директно ладење и тело од нерѓосувачки челик со издржлива рамка на вратата изработена од 2-слојно проѕирно калено стакло.Изборната брава и клучот, автоматското затворање на вратата и вдлабната рачка ја подобруваат неговата функционалност.Тешките полици се прилагодливи за сестрано складирање, додека LED осветлувањето ја осветлува внатрешноста.Приспособливите налепници, специјалните завршни површини и опционалните дополнителни LED ленти за горниот дел и рамката на вратата овозможуваат персонализација.Опремен со четири прилагодливи стапала, овој модел спаѓа во климатската класификација N.

 • Замрзнувач со супериорен стаклен дисплеј од OEM бренд SD98-2

  Замрзнувач со супериорен стаклен дисплеј од OEM бренд SD98-2

  • Модел NW-SD98-2
  • Внатрешен капацитет: 98L за приказ на замрзната храна
  • Температурен опсег: Одржува редовна температура помеѓу -25°C до -18°C
  • Карактеристики: Дигитален приказ на температурата, директен систем за ладење
  • Разновидност: Различни модели достапни за да одговараат на различни потреби
  • Издржлива градба: тело и рамка од врата од не'рѓосувачки челик, 3-слојна чисто калено стакло врата
  • Погодност: изборна брава и клуч, автоматско затворање на вратата, вдлабна рачка
  • Прилагодливи полици: Тешки прилагодливи полици за флексибилно складирање
  • Подобрена видливост: Внатрешно LED осветлување со прекинувач за вклучување/исклучување
  • Приспособување: Изборни налепници, специјални завршни површини
  • Дополнително осветлување: Опција за дополнителни LED ленти за горниот дел и рамката на вратата
  • Стабилност: Опремен со четири прилагодливи стапала за стабилно поставување
 • Комерцијални мали пива и пијалоци на шалтер за прикажување фрижидер

  Комерцијални мали пива и пијалоци на шалтер за прикажување фрижидер

  • Модел: NW-SC68A.
  • Внатрешен капацитет: 68L.
  • За ладење и прикажување на пијалоци.
  • Редовна температура.опсег: 0-10°C
  • Достапни се различни модели.
  • Со директен систем за ладење.
  • Тело и рамка од врата од нерѓосувачки челик.
  • 2-слојна врата од проѕирно калено стакло.
  • Заклучувањето и клучот се опционални.
  • Вратата се затвора автоматски.
  • Вградена рачка на вратата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Внатрешноста е осветлена со LED осветлување.
  • Различни налепници се опционални.
  • Достапни се специјални завршни површини.
  • Дополнителни LED ленти се опционални за горниот дел и рамката на вратата.
  • 4 прилагодливи стапала.
  • Климатска класификација: Н.
 • Комерцијални мини замрзнувачи со стаклена врата за сладолед

  Комерцијални мини замрзнувачи со стаклена врата за сладолед

  • Модел: NW-SD98B.
  • Внатрешен капацитет: 98L.
  • За чување на сладолед замрзнат и прикажан.
  • Редовна температура.опсег: -25~-18°C.
  • Дигитален приказ на температурата.
  • Со директен систем за ладење.
  • Достапни се различни модели.
  • Тело и рамка од врата од нерѓосувачки челик.
  • 3-слојна врата од проѕирно калено стакло.
  • Заклучувањето и клучот се опционални.
  • Вратата се затвора автоматски.
  • Вградена рачка на вратата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Внатрешно LED осветлување со прекинувач.
  • Различни налепници се опционални.
  • Достапни се специјални завршни површини.
  • Дополнителни LED ленти се опционални за горниот дел и рамката на вратата.
  • 4 прилагодливи стапала.
 • Комерцијални мини ладни пијалоци и храна за фрижидер преку шалтер

  Комерцијални мини ладни пијалоци и храна за фрижидер преку шалтер

  • Модел: NW-SC80B.
  • Внатрешен капацитет: 80L.
  • За ладење и прикажување на пијалоци.
  • Редовна температура.опсег: 0-10°C
  • Достапни се различни модели.
  • Со директен систем за ладење.
  • Тело и рамка од врата од нерѓосувачки челик.
  • 2-слојна врата од проѕирно калено стакло.
  • Заклучувањето и клучот се опционални.
  • Вратата се затвора автоматски.
  • Вградена рачка на вратата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Внатрешноста е осветлена со LED осветлување.
  • Различни налепници се опционални.
  • Достапни се специјални завршни површини.
  • Дополнителни LED ленти се опционални за горниот дел и рамката на вратата.
  • 4 прилагодливи стапала.
  • Климатска класификација: Н.
 • Замрзнувач со дисплеј на маса со светло за жератор или сладолед (SC-70BT)

  Замрзнувач со дисплеј на маса со светло за жератор или сладолед (SC-70BT)

  • Производ: Замрзнувач со стаклена врата
  • Фабрички модел: SC-70BT
  • Дигитална контрола на температурата
  • Мазна, бела, претходно обоена челична внатрешност
  • Врата со шарки со двојно калено стакло
  • Прилагодливи тркала и лизгалки
  • LED осветлување
  • Идеален за сладолед и замрзнат
  • Внатрешна температура: -18°C до -24°C
  • Капацитет: 70 литри
  • Решетки: 2 отстранливи
  • Ладилно средство: R290
  • Напон: 220V-50Hz
  • Јачина на струја: 1,6 А
  • Потрошувачка: 352W
  • Тежина: 43 кг
  • Димензии: 600x520x845 mm
 • Комерцијални мали фрижидери за пиво и пијалоци, предна и задна врата, шалтер за трговец

  Комерцијални мали фрижидери за пиво и пијалоци, предна и задна врата, шалтер за трговец

  • Модел: NW-SC68B-D.
  • Внатрешен капацитет: 68L.
  • Со предни и задни врати.
  • За ладење и прикажување на пијалоци.
  • Редовна температура.опсег: 0-10°C
  • Достапни се различни модели.
  • Со директен систем за ладење.
  • Тело и рамка од врата од нерѓосувачки челик.
  • 2-слојна врата од проѕирно калено стакло.
  • Заклучувањето и клучот се опционални.
  • Вратата се затвора автоматски.
  • Вградена рачка на вратата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Внатрешноста е осветлена со LED осветлување.
  • Различни налепници се опционални.
  • Достапни се специјални завршни површини.
  • Дополнителни LED ленти се опционални за горниот дел и рамката на вратата.
  • 4 прилагодливи стапала.
  • Климатска класификација: Н.
 • Комерцијални мали пива и пијалоци на шалтер со стаклена врата Прикажи ладилник за фрижидер

  Комерцијални мали пива и пијалоци на шалтер со стаклена врата Прикажи ладилник за фрижидер

  • Модел: NW-SC68D.
  • Внатрешен капацитет: 68L.
  • За ладење и приказ на пијалоци на масата.
  • Редовна температура.опсег: 0-10°C
  • Достапни се различни модели.
  • Со директен систем за ладење.
  • Тело и рамка од врата од нерѓосувачки челик.
  • 2-слојна врата од проѕирно калено стакло.
  • Заклучувањето и клучот се опционални.
  • Вратата се затвора автоматски.
  • Вградена рачка на вратата.
  • Тешките полици се прилагодливи.
  • Внатрешноста е осветлена со LED осветлување.
  • Различни налепници се опционални.
  • Достапни се специјални завршни површини.
  • Дополнителни LED ленти се опционални за горниот дел и рамката на вратата.
  • 4 прилагодливи стапала.
  • Климатска класификација: Н.

Ладилници за прикажување на шалтер
Со неверојатните модели на нашите ладилници за дисплеј на маса погоре, сигурни сме дека тие можат совршено да одговараат на вашите потреби за вашиот бизнис со пијалоци или пиво.Сите тие со мини големина се совршени за поставување на маса или под тезга.Нивната стаклена врата им овозможува на клиентите да ги прелистуваат разладените предмети со јасна видливост за да го зголемат импулсното купување.Сите овие мини ладилни единици можат да се приспособат според вашата личност и да се испечатат со вашето лого и брендирана графика, така што тие се идеално решение за промет на брендирани пијалоци и енергетски пијалоци за промоција на продажбата.Кликни туказа повеќе информации за прилагодено и брендирачко решение за комерцијални фрижидери.

 

Разлика помеѓу фрижидер и замрзнувач со тетратен екран
Нема многу разлика помеѓуфрижидер со дисплеј на масаизамрзнувач за дисплеј на маса, освен контролорот за температура (термостат), фрижидерот ги одржува температурите помеѓу 0 и 10°C за чување пијалоци или храна што не треба да се замрзнува, замрзнувачот ги одржува температурите помеѓу -25 и -18°C за складирање мраз крем и замрзната храна.Фрижидерите трошат повеќе енергија за да работат бидејќи кога ќе се отвори вратата, студениот воздух со поголема густина лесно се испушта од фрижидерот, така што на фрижидерот му треба повеќе време за да ја олади температурата.

 

Зошто да изберете фрижидер со тетратка за вашиот пијалок?

Миниприказ на фрижидериза работна маса доаѓаат со зачудувачки и елегантен дизајн и функционални карактеристики кои се совршени за барови, канцеларии, ресторани, па дури и за станбени апликации.Овој мал тип на фрижидери не зазема многу простор, така што лесно се вклопуваат на шанкот или масата, дури и се погодни за ставање под шанк.Одлична погодност е да поставите фрижидер за пијалоци во областа за забава и релаксација, на вашиот персонал и на клиентите ќе им биде лесно да земат пијалок и пиво од фрижидер за пијалоци не премногу далеку од нив.

 

Комерцијалниот тетрафен фрижидер е погоден и за дома
Покрај комерцијалните апликации, фрижидерите се погодни и за домашна употреба.Со мини големина и модерен стил, овие типови фрижидери се многу популарни луѓе кои се фокусираат на вкусот и начинот на живот.Како што собирањето и забавата дома стануваат сè попопуларни, мини фрижидерот може да биде ценет за ладење на пијалоци и пиво пред да започне забавата, дополнително, тој е идеална надградба во многу проекти за уредување на домот.Мини фрижидер за пијалоци може слободно да се стави сам на подот каде било во вашата куќа, се додека имате доволно простор каде што е во близина на штекер.

 

Контактирајте не
Во Nenwell, постои достапен во различни капацитети и стилови за да одговара на вашиот простор и други деловни барања, ние сме сигурни дека имаме совршен фрижидер со екран за пијалоци и пива што ги продавате.За да дознаете повеќе детали за нашите фрижидери, истражете ги нашите артикли илиКонтактирајте неда дискутира.


1234Следно >>> Страница 1/4