Ftohës me shirit prapa

Kategoria e produkteve

Ftohës me shirit të pasmëjanë të njohur edhe si frigoriferë të barit të pasmë, të cilët janë një lloj mini frigoriferësh për ekspozimin e pijeve.Zakonisht është lartësia e banakut që mund të shkojë me bare, restorante dhe atmosferë të tjera komerciale.Kjofrigorifer i klasës komercialeofron një mënyrë të shkëlqyer për të ruajtur dhe ekspozuar birrat e ftohta, pijet në shishe dhe pijet.Ka shumë opsione për t'iu përshtatur kërkesave të biznesit tuaj, ju mund të zgjidhni një njësi me dyer të vetme, dyer ose dyer të trefishta sipas kapacitetit që ju nevojitet për të ruajtur artikujt tuaj.Frigoriferi i ekranit të pijeve me dyer lëvizëse ju lejon të keni plotësisht akses në të gjitha seksionet tuaja të ruajtjes, por duhet të jeni të sigurt se ka hapësirë ​​të mjaftueshme përpara dyerve për ta hapur atë, dhe frigoriferi me dyer rrëshqitëse janë një mjet i përsosur.zgjidhje ftohëseper dyqane dhe ambjente biznesi me hapesire te kufizuar por dyert nuk hapen totalisht.Ftohësit e barit të pasmë (frigorifer i barit të pasmë) me dyer xhami është një opsion i shkëlqyeshëm nëse dëshironi të shfaqni përmbajtjen që tregtoni, me ndriçimin e brendshëm LED, ai lehtë mund të tërheqë sytë e klientëve tanë tek pijet tuaja, frigoriferi me dyer të forta ka performancë më e mirë në termoizolim dhe kursim energjie, por fsheh përmbajtjen e ruajtur dhe duket e thjeshtë në pamje.


 • Frigorifer me dyer rrëshqitëse qelqi me madhësi mini

  Frigorifer me dyer rrëshqitëse qelqi me madhësi mini

  • Modeli: NW-LG138M.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 138 Litra.
  • Frigoriferi kompakt me një derë të pasme
  • me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve të ftohta
  • Sipërfaqja me shtresë pluhuri të cilësisë së lartë.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Panele dyersh inox me shkumë brenda.
  • Me bravë dere dhe guarnicione magnetike.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Frigorifer ftohës me ventilator klubi me dy seksione mbrapa me dyer xhami Ftohësi frigorifer

  Frigorifer ftohës me ventilator klubi me dy seksione mbrapa me dyer xhami Ftohësi frigorifer

  • Modeli: NW-LG208H.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 208 Litra.
  • Frigoriferi me shirit të pasmë me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Disa madhësi janë optonale.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • E përkryer në termoizolim.
  • Derë lëkundëse prej xhami të kaltuar e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të derës.
  • Bllokimi i derës është opsional sipas kërkesës.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Shiriti i pasëm me dyer xhami me lëkundje nën banak Frigorifer Nën banak

  Shiriti i pasëm me dyer xhami me lëkundje nën banak Frigorifer Nën banak

  • Modeli: NW-LG330S.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Shiriti i pasmë në frigorifer nën kabinet banak
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Dyer të vetme, dyshe dhe treshe janë opsionale.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • E shkëlqyeshme në termoizolim.
  • Panelet e dyerve rrëshqitëse janë bërë prej xhami të shkrirë.
  • Lloji i mbylljes automatike me bravë.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Ftohës vere për shishe me dy zona me dyer prej çeliku inox

  Ftohës vere për shishe me dy zona me dyer prej çeliku inox

  • Modeli: NW-LG208S.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 208 Litra.
  • Ftohës shishe nën shirit Ftohës vere
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Disa madhësi janë opsionale.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Panelet e dyerve rrëshqitëse janë bërë prej xhami të shkrirë të qëndrueshëm.
  • Dyer mbyllëse automatike me bravë dere.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Kabineti i barit me dyer rrëshqitëse treshe me dyer të integruara frigoriferike

  Kabineti i barit me dyer rrëshqitëse treshe me dyer të integruara frigoriferike

  • Modeli: NW-LG330B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Kabineti i barit me tre derë frigoriferike
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe shfaqjen e ftohjes së pijeve.
  • Sipërfaqja është e përfunduar me galvanizim.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Dyer me lëkundje të xhamit të trefishtë me bravë dere.
  • Panele dyersh me kapëse magnetike për mbyllje automatike.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Dollap ftohës me dyer rrëshqitëse të dyfishtë xhami i ndërtuar në frigorifer

  Dollap ftohës me dyer rrëshqitëse të dyfishtë xhami i ndërtuar në frigorifer

  • Modeli: NW-LG208B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 208 Litra.
  • Dollap ftohës me dyer të pasme
  • me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve të ftohta.
  • Sipërfaqja me shtresë pluhuri të cilësisë së lartë.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Panele dyersh inox me shkumë brenda.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Me bravë dere dhe guarnicione magnetike.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Ftohës me ventilator për dhomën e ndenjes SPA Frigorifer me dyer të pasme me 3 seksione

  Ftohës me ventilator për dhomën e ndenjes SPA Frigorifer me dyer të pasme me 3 seksione

  • Modeli: NW-LG330H.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Ftohësi me shirit të pasmë me ekran nën banak.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ariut të ftohtë.
  • E jashtme çelik inox e zezë dhe e brendshme prej alumini.
  • Dyer të vetme, dyshe dhe treshe janë opsionale.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • E shkëlqyeshme në termoizolim.
  • Derë lëkundëse prej xhami të kaltuar e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike me bravë.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Ftohës ftohës me ventilator në Pub House me 1 seksion me dyer të pasme Frigorifer

  Ftohës ftohës me ventilator në Pub House me 1 seksion me dyer të pasme Frigorifer

  • Modeli: NW-LG138.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 138 Litra.
  • Frigoriferi me shirit të pasmë me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për mbajtjen e pijeve të ftohta dhe të ekspozuara.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Disa madhësi janë optonale.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • E përkryer në termoizolim.
  • Derë lëkundëse prej xhami të kaltuar e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të derës.
  • Bllokimi i derës është opsional sipas kërkesës.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E zeza është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Pije stoku inoks Lartësia e banakut me dyer të pasme Ftohës me shirit treshe

  Pije stoku inoks Lartësia e banakut me dyer të pasme Ftohës me shirit treshe

  • Modeli: NW-LG330B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 330 Litra.
  • Frigorifer frigorifer me dyer të pasme me trefish xhami.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe shfaqjen e ftohjes së pijeve.
  • Sipërfaqja është e përfunduar me galvanizim.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Dyer me lëkundje të xhamit të trefishtë me bravë dere.
  • Panele dyersh me kapëse magnetike për mbyllje automatike.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Pije ftohës me dyer të pasme me dyer të dyfishtë qelqi kompakt prej çeliku inox

  Pije ftohës me dyer të pasme me dyer të dyfishtë qelqi kompakt prej çeliku inox

  • Modeli: NW-LG208B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 208 Litra.
  • Frigorifer ftohës me dyer të pasme xhami.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve të ftohta.
  • Sipërfaqja është e përfunduar me galvanizim.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Dyer lëkundëse me xham të dyfishtë të temperuar.
  • Me bllokim të derës dhe panel dere është i tipit automatik të mbylljes.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
 • Ftohës me një derë të pasme me një derë të pasme me madhësi mini prej çeliku inox

  Ftohës me një derë të pasme me një derë të pasme me madhësi mini prej çeliku inox

  • Modeli: NW-LG138B.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 138 Litra.
  • Frigorifer frigoriferik me një derë të pasme.
  • me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për mbajtjen e pijeve të ftohta dhe të ekspozuara
  • Sipërfaqe me ngjyrë argjendi të përfunduar me cilësi të lartë.
  • Disa madhësi të disponueshme për opsione.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Kontrolluesi dixhital i temperaturës dhe ekrani i ekranit.
  • Raftet e brendshme janë të rënda dhe të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i energjisë dhe zhurma e ulët.
  • Punon mirë në termoizolim.
  • Derë lëkundëse prej xhami të kaltuar e qëndrueshme.
  • Me bllokim të derës dhe panel dere është i tipit automatik të mbylljes.
  • Me një copë goditje dërrasë të zgjeruar si avullues.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.

Ftohës me shirit prapa

Është e përkryer për t'u vendosur nën ose mbi banakun ku punojnë banakierët, kështu që këta ftohës të barit të pasmë lejojnë stafin të kapë dhe t'u shërbejë me lehtësi pijet ose birrën klientëve.Ka një shumëllojshmëri stilesh dhe kapacitetesh ruajtëse që i përshtaten në mënyrë të përkryer kërkesave tuaja.Për pije me një derë të vetme xhami me madhësi të vogëlshfaqin frigoriferëdhe frigoriferë të birrës me dyer të forta deri te frigoriferë të mëdhenj me ekran me dy ose me shumë dyer për t'iu përshtatur barit ose biznesit tuaj të hotelierisë.

 

Frigoriferë me ekran të vogël pijesh

Nëse keni nevojë për një frigorifer që mund të vendoset në mënyrë perfekte kudo që dëshironi në hapësirën tuaj të kufizuar, minifrigoriferë me ekran të pijeveduhet të jenë zgjidhja ideale për nevojat tuaja, pasi ato janë të dizajnuara posaçërisht me përmasa kompakte për t'u vendosur siç duhet në një ambient bari të vogël dhe kanë mjaft kapacitet për ruajtjen e një sasie të mjaftueshme pijesh dhe birre.

Këta mini frigoriferë përdoren zakonisht për aplikime komerciale, kështu që shumica e tyre janë pa ngrica pasi kanë një pajisje automatike për shkrirje, kështu që mund të ndihmojnë në parandalimin e ngrirjes së artikujve në frigorifer dhe nuk keni nevojë të shpenzoni koha e heqjes manuale të akullit të grumbulluar, për më tepër, pa akullin e grumbulluar në bobinat e avulluesit, njësia juaj e ftohjes nuk do të punojë shumë për të shkaktuar më shumë konsum të energjisë.

Raftet e qëndrueshme janë bërë nga tela inox dhe organizojnë rregullisht sendet tuaja të ruajtura brenda.Me ndriçimin e brendshëm LED, pijet tuaja të ftohta të disponueshme në frigoriferë theksohen për të tërhequr vëmendjen e klientëve tuaj.Këta mini-ftohës janë të thjeshtë për t'u pastruar pasi raftet janë të lëvizshëm.

NW-LG330S Commercial Undercounter E zezë me 3 dyer rrëshqitëse me dyer koks dhe pije të ftohta Ekran frigorifer

 

Çfarë duhet të keni parasysh kur blini një frigorifer me bar të pasmë

Sidoqoftë, duhet të merrni parasysh disa gjëra në lidhje me frigoriferin e duhur të mini-barit që do të blini për biznesin tuaj, pasi ka një shumëllojshmëri stilesh dhe madhësish që mund t'i gjeni kudo.

Modelet me përmasa më të mëdha dhe më shumë kapacitet magazinimi janë sigurisht zgjidhja ideale për të servirur pije të ftohta dhe birrë, por ato janë më të shtrenjta se llojet mini, dhe duhet të siguroheni që frigoriferi juaj të përshtatet me hapësirën e vendosjes dhe të mos shkaktojë ndikim në dobia.

Me madhësinë e vogël, nuk keni nevojë të paguani aq para sa llojet më të mëdha të frigoriferëve komercialë, kështu që është një opsion me kosto efektive.Megjithatë, nëse ju duhet të shërbeni pije ose birrë në një sasi të madhe, për të siguruar që cilësia e furnizimeve tuaja të jetë e qëndrueshme, një mini frigorifer mund të mos plotësojë kërkesat e biznesit tuaj.

Këta mini frigoriferë me dyer xhami po përdoren nga shumë bare dhe biznese të tjera hotelerie për shkak të veçorive të tyre të jashtëzakonshme.Shumica e tyre vijnë me dyer të xhamit të pastër që i lejojnë klientët të shfletojnë atë që disponohet në frigorifer.

Përveç kostos së blerjes së një frigoriferi, duhet të merrni parasysh nëse ai vjen me disa pika kryesore që mund të ndihmojnë në kursimin e parave dhe përpjekjeve për përdorimin dhe mirëmbajtjen tuaj të përditshme.

NW-LG138B komerciale me një derë qelqi me një lëkundje me një shishe të pasme për birrë dhe pije koka-kola Frigorifer

 

Përfitimet e frigoriferit të barit të pasmë (ftohës)

Pjesa e pasme e lokalit është zona me shumë trafik në këmbë, dhe është ajo ku banakierët lëvizin shpesh lart e poshtë për t'u shërbyer klientëve birrën ose pijen e tyre.Por një zonë e tillë e ngarkuar është zakonisht e ngushtë dhe e ngushtë ashtu si një korridor, për t'u siguruar që klientët mund të shërbehen sa më shpejt që të jetë e mundur, banakierët duhet të përdorin në mënyrë optimale zonën e punës, kështu që një mini-frigorifer është një zgjidhje ideale për ta për të kursyer shumë. hapësirë ​​pasi mund të vendoset lehtësisht nën shirit.

Zona pas lokalit ka nevojë për një mini ftohës të barit për të siguruar që banakierët të kenë më shumë hapësirë ​​për të lëvizur dhe punuar.Për më tepër, ftohësi duhet të ketë kapacitet të mjaftueshëm për të ruajtur pijet dhe birrën e tyre për të zvogëluar përpjekjet shtesë për të rimbushur frigoriferin.Shumica e ftohësve të shiritit të pasmë janë të dizajnuara me dyer(a) xhami, kështu që klientët mund të shfletojnë lehtësisht çfarë ka brenda dhe të vendosin shpejt se çfarë duan, dhe banakierët mund të dinë shpejt se kur është koha për të rimbushur.