Mini frigorifer countertop

Kategoria e produkteve

Frigoriferë me mini ekran me tavolinënganjëherë quhen si ftohës të ekranit të banakut, të cilët kanë një derë xhami të përparme që mund të shfaq qartë pijet dhe ushqimet kur i mban ato në temperaturën optimale.Frigoriferi i tillë komercial ka një dizajn mini që është i përsosurzgjidhje ftohësepër dyqane komoditeti, bare, zyra dhe zona të tjera hotelerie me hapësira kompakte, nëse zona e dyqanit tuaj është e vogël, nuk kërkon hapësirë ​​shtesë për t'u hapur dhe aksesimi i lehtë në pije dhe ushqime brenda menjëherë kur ato hapen dera.Frigoriferët tanë komercialë kanë ndriçim LED për të ndriçuar brendësinë dhe për të nxjerrë në pah pijet dhe ushqimet e ftohta për të tërhequr sytë e klientëve tuaj, duke ndihmuar shumë pronarët e dyqaneve të përmirësojnë shitjet impulse.


 • Topo Chico Drinks Drinks Dyer Xhami Ekran Frigorifer Frigoriferi

  Topo Chico Drinks Drinks Dyer Xhami Ekran Frigorifer Frigoriferi

  • Modeli: NW-SC40B.
  • Kapaciteti i brendshëm: 40L.
  • Për mbajtjen e akullores të ngrirë dhe të ekspozuar.
  • Temperatura e rregullt.diapazoni: -25~-18°C.
  • Ekran dixhital i temperaturës.
  • Me sistem ftohjeje direkte.
  • Modele të ndryshme në dispozicion.
  • Trupi inox dhe korniza e derës.
  • Derë xhami e pastër me 3 shtresa.
  • Kyçja dhe çelësi janë opsionale.
  • Dera mbyllet automatikisht.
  • Doreza e derës e futur.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Ndriçim i brendshëm LED me çelës.
  • Një shumëllojshmëri ngjitësish janë opsionale.
  • Përfundimet e veçanta të sipërfaqes janë në dispozicion.
  • Shiritat LED shtesë janë opsionalë për pjesën e sipërme dhe kornizën e derës.
  • 4 këmbë të rregullueshme.
 • ftohësi i vogël më i mirë për koksin dhe pepsi SC08-2

  ftohësi i vogël më i mirë për koksin dhe pepsi SC08-2

  • Modeli: NW-SC08-2
  • Kategoria: Ftohës
  • Stili i derës: Derë xhami
  • Gama e temperaturës: 0 deri në 10 gradë Celsius
  • Kapaciteti (Litra): 5.5
  • Pesha neto (kg): 14
  • Pesha e paketuar (kg): 15.5
  • Dimensionet e njësisë LWH (mm): 220x495x390
  • Përmasat e paketuara LWH (mm): 306x576x454
  • Sistemi i ftohjes: Ftohje me ndihmën e ventilatorit
  • Stili i termostatit: Mekanik
  • Metoda e shkrirjes: Asnjë
  • Materiali i jashtëm: Çeliku i veshur
  • Sipërfaqja e brendshme: ABS

   

 • mini frigorifer për pije dhe pije koks SC21B-2

  mini frigorifer për pije dhe pije koks SC21B-2

  Modeli NW-SC21B-2 krenohet me një kapacitet të brendshëm prej 21 litrash, i projektuar posaçërisht për ftohjen dhe shfaqjen e pijeve.Funksionon brenda një diapazoni të rregullt të temperaturës prej 0 deri në 10 gradë Celsius dhe ofron modele të ndryshme për t'iu përshtatur preferencave të ndryshme.Kjo njësi përmban një sistem ftohjeje të drejtpërdrejtë dhe është ndërtuar me një trup prej çeliku inox dhe kornizë dere, të plotësuar nga një derë xhami e pastër me 2 shtresa.

  Për më tepër, ai ofron mundësinë për një kyç dhe çelës, me mbylljen automatike të derës dhe një dorezë të futur për lehtësi.Raftet e rënda janë të rregullueshme, duke siguruar fleksibilitet në ruajtje.E ndriçuar nga ndriçimi LED, pjesa e brendshme krijon një ekran tërheqës.Përdoruesit mund ta personalizojnë këtë njësi me ngjitëse opsionale dhe të zgjedhin nga një sërë përfundimesh të veçanta sipërfaqesh.

  Për më tepër, shiritat shtesë LED opsionalë për kornizën e sipërme dhe të derës shtojnë personalizim të mëtejshëm.Pajisja është e stabilizuar me katër këmbë të rregullueshme dhe klasifikohet sipas Klasifikimit të Klimës: N.

 • frigoriferë të vegjël çmimi oem me derë xhami SC21-2

  frigoriferë të vegjël çmimi oem me derë xhami SC21-2

  • Modeli: NW-SC21-2
  • Kapaciteti i brendshëm: 21L.
  • Për ftohjen dhe ekspozimin e pijeve.
  • Temperatura e rregullt.diapazoni: 0-10°C
  • Modele të ndryshme në dispozicion.
  • Me sistem ftohjeje direkte.
  • Trupi inox dhe korniza e derës.
  • Derë xhami e pastër me 2 shtresa.
  • Kyçja dhe çelësi janë opsionale.
  • Dera mbyllet automatikisht.
  • Doreza e derës e futur.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Brendësia është e ndriçuar me ndriçim LED.
  • Një shumëllojshmëri ngjitësish janë opsionale.
  • Përfundimet e veçanta të sipërfaqes janë në dispozicion.
  • Shiritat LED shtesë janë opsionalë për pjesën e sipërme dhe kornizën e derës.
  • 4 këmbë të rregullueshme.
  • Klasifikimi i klimës: N.
 • Frigorifer China Glass Display me cilësi të lartë për pije SC52-2

  Frigorifer China Glass Display me cilësi të lartë për pije SC52-2

  Frigoriferi Glass Display NW-SC52 ofron një kapacitet të brendshëm prej 52L, i përsosur për ftohjen e pijeve dhe qëllime të ekspozimit.Mban një interval të rregullt të temperaturës nga 0°C deri në 10°C.E disponueshme në modele të ndryshme, kjo njësi përmban një sistem ftohjeje të drejtpërdrejtë dhe një trup prej çeliku inox me një kornizë dere të qëndrueshme të bërë nga xhami i pastër me 2 shtresa.Kyçja dhe çelësi opsional, mbyllja automatike e derës dhe një dorezë e futur përmirësojnë funksionalitetin e saj.Raftet e rënda janë të rregullueshme për ruajtje të gjithanshme, ndërsa ndriçimi LED ndriçon brendësinë.Ngjitëset e personalizueshme, përfundimet speciale të sipërfaqes dhe shiritat shtesë LED opsionalë për pjesën e sipërme dhe kornizën e derës lejojnë personalizimin.I pajisur me katër këmbë të rregullueshme, ky model i përket klasifikimit klimatik N.

 • Ngrirës Superior Glass Display i markës OEM SD98-2

  Ngrirës Superior Glass Display i markës OEM SD98-2

  • Modeli NW-SD98-2
  • Kapaciteti i brendshëm: 98L për ekspozimin e ushqimeve të ngrira
  • Gama e temperaturës: Ruan temperaturë të rregullt nga -25°C deri në -18°C
  • Karakteristikat: Ekran dixhital i temperaturës, sistem ftohjeje direkte
  • Shumëllojshmëri: Modele të ndryshme të disponueshme për t'iu përshtatur nevojave të ndryshme
  • Ndërtimi i qëndrueshëm: Trupi dhe korniza e derës prej çeliku inox, derë xhami e pastër me 3 shtresa
  • Komoditeti: Kyç dhe çelës opsional, mbyllje automatike e derës, dorezë e futur
  • Raftet e rregullueshme: Rafte të rregullueshme me detyrë të rëndë për ruajtje fleksibël
  • Dukshmëri e përmirësuar: Ndriçim i brendshëm LED me një çelës ndezës/fikje
  • Përshtatje: Ngjitëse opsionale, përfundime të veçanta të sipërfaqes
  • Ndriçim shtesë: Opsion për shirita LED shtesë për pjesën e sipërme dhe kornizën e derës
  • Stabiliteti: E pajisur me katër këmbë të rregullueshme për vendosje të qëndrueshme
 • Birra dhe pije komerciale të vogla me ekran frigoriferik

  Birra dhe pije komerciale të vogla me ekran frigoriferik

  • Modeli: NW-SC68A.
  • Kapaciteti i brendshëm: 68L.
  • Për ftohjen dhe ekspozimin e pijeve.
  • Temperatura e rregullt.diapazoni: 0-10°C
  • Modele të ndryshme në dispozicion.
  • Me sistem ftohjeje direkte.
  • Trupi inox dhe korniza e derës.
  • Derë xhami e pastër me 2 shtresa.
  • Kyçja dhe çelësi janë opsionale.
  • Dera mbyllet automatikisht.
  • Doreza e derës e futur.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Brendësia është e ndriçuar me ndriçim LED.
  • Një shumëllojshmëri ngjitësish janë opsionale.
  • Përfundimet e veçanta të sipërfaqes janë në dispozicion.
  • Shiritat LED shtesë janë opsionalë për pjesën e sipërme dhe kornizën e derës.
  • 4 këmbë të rregullueshme.
  • Klasifikimi i klimës: N.
 • Ngrirës komercial mini akullore me dyer me dyer të xhamit me ekran

  Ngrirës komercial mini akullore me dyer me dyer të xhamit me ekran

  • Modeli: NW-SD98B.
  • Kapaciteti i brendshëm: 98L.
  • Për mbajtjen e akullores të ngrirë dhe të ekspozuar.
  • Temperatura e rregullt.diapazoni: -25~-18°C.
  • Ekran dixhital i temperaturës.
  • Me sistem ftohjeje direkte.
  • Modele të ndryshme në dispozicion.
  • Trupi inox dhe korniza e derës.
  • Derë xhami e pastër me 3 shtresa.
  • Kyçja dhe çelësi janë opsionale.
  • Dera mbyllet automatikisht.
  • Doreza e derës e futur.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Ndriçim i brendshëm LED me çelës.
  • Një shumëllojshmëri ngjitësish janë opsionale.
  • Përfundimet e veçanta të sipërfaqes janë në dispozicion.
  • Shiritat LED shtesë janë opsionalë për pjesën e sipërme dhe kornizën e derës.
  • 4 këmbë të rregullueshme.
 • Mini pije të ftohta dhe ushqime komerciale mbi frigorifer me ekran

  Mini pije të ftohta dhe ushqime komerciale mbi frigorifer me ekran

  • Modeli: NW-SC80B.
  • Kapaciteti i brendshëm: 80L.
  • Për ftohjen dhe ekspozimin e pijeve.
  • Temperatura e rregullt.diapazoni: 0-10°C
  • Modele të ndryshme në dispozicion.
  • Me sistem ftohjeje direkte.
  • Trupi inox dhe korniza e derës.
  • Derë xhami e pastër me 2 shtresa.
  • Kyçja dhe çelësi janë opsionale.
  • Dera mbyllet automatikisht.
  • Doreza e derës e futur.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Brendësia është e ndriçuar me ndriçim LED.
  • Një shumëllojshmëri ngjitësish janë opsionale.
  • Përfundimet e veçanta të sipërfaqes janë në dispozicion.
  • Shiritat LED shtesë janë opsionalë për pjesën e sipërme dhe kornizën e derës.
  • 4 këmbë të rregullueshme.
  • Klasifikimi i klimës: N.
 • Ngrirës me ekran të banakut me dritë për Gerator ose Akullore (SC-70BT)

  Ngrirës me ekran të banakut me dritë për Gerator ose Akullore (SC-70BT)

  • Produkt: Ngrirës me ekran me dyer xhami
  • Modeli i fabrikës: SC-70BT
  • Kontrolli dixhital i temperaturës
  • Brendësia e lëmuar, e bardhë, prej çeliku e lyer paraprakisht
  • Derë me mentesha me xham të dyfishtë
  • Rrotat dhe rrëshqitjet e rregullueshme
  • Ndriçim LED
  • Ideale për akullore dhe të ngrirë
  • Temperatura e brendshme: -18°C deri -24°C
  • Kapaciteti: 70 Litra
  • Grila: 2 të lëvizshme
  • Ftohësi: R290
  • Tensioni: 220V-50Hz
  • Amperazhi: 1.6A
  • Konsumi: 352 W
  • Pesha: 43 kg
  • Përmasat: 600x520x845 mm
 • Frigorifer tregtarësh me dyer të përparme dhe të pasme për birrë dhe pije të vogla komerciale

  Frigorifer tregtarësh me dyer të përparme dhe të pasme për birrë dhe pije të vogla komerciale

  • Modeli: NW-SC68B-D.
  • Kapaciteti i brendshëm: 68L.
  • Me dyer para dhe mbrapa.
  • Për ftohjen dhe ekspozimin e pijeve.
  • Temperatura e rregullt.diapazoni: 0-10°C
  • Modele të ndryshme në dispozicion.
  • Me sistem ftohjeje direkte.
  • Trupi inox dhe korniza e derës.
  • Derë xhami e pastër me 2 shtresa.
  • Kyçja dhe çelësi janë opsionale.
  • Dera mbyllet automatikisht.
  • Doreza e derës e futur.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Brendësia është e ndriçuar me ndriçim LED.
  • Një shumëllojshmëri ngjitësish janë opsionale.
  • Përfundimet e veçanta të sipërfaqes janë në dispozicion.
  • Shiritat LED shtesë janë opsionalë për pjesën e sipërme dhe kornizën e derës.
  • 4 këmbë të rregullueshme.
  • Klasifikimi i klimës: N.
 • Birra të vogla komerciale dhe pije me dyer të qelqta Ekran frigorifer frigorifer

  Birra të vogla komerciale dhe pije me dyer të qelqta Ekran frigorifer frigorifer

  • Modeli: NW-SC68D.
  • Kapaciteti i brendshëm: 68L.
  • Për ftohjen dhe ekspozimin e pijeve në tavolinë.
  • Temperatura e rregullt.diapazoni: 0-10°C
  • Modele të ndryshme në dispozicion.
  • Me sistem ftohjeje direkte.
  • Trupi inox dhe korniza e derës.
  • Derë xhami e pastër me 2 shtresa.
  • Kyçja dhe çelësi janë opsionale.
  • Dera mbyllet automatikisht.
  • Doreza e derës e futur.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Brendësia është e ndriçuar me ndriçim LED.
  • Një shumëllojshmëri ngjitësish janë opsionale.
  • Përfundimet e veçanta të sipërfaqes janë në dispozicion.
  • Shiritat LED shtesë janë opsionalë për pjesën e sipërme dhe kornizën e derës.
  • 4 këmbë të rregullueshme.
  • Klasifikimi i klimës: N.

Ftohësit e ekranit të banakut
Me modelet mahnitëse të ftohësve tanë të ekranit të banakut të mësipërm, jemi të sigurt se ato mund t'i përshtaten në mënyrë të përkryer nevojave tuaja për biznesin tuaj të shërbimit të pijeve ose birrës.Të gjitha ato me përmasa mini janë perfekte për t'u vendosur në banak ose nën banak.Dera e tyre prej xhami i lejon klientët të shfletojnë artikujt e ftohtë me dukshmëri të qartë për të rritur blerjet impulsive.Të gjitha këto mini njësi ftohjeje mund të personalizohen sipas personalitetit tuaj dhe të printohen me logon tuaj dhe grafikë të markës, kështu që ato janë zgjidhja ideale për tregtimin e pijeve të markës dhe pijeve energjike për promovimin e shitjeve.Kliko këtupër më shumë informacion rreth zgjidhjes me porosi dhe markë për frigoriferë komercialë.

 

Dallimi midis një frigoriferi me ekran me tavolinë dhe ngrirësit të ekranit të banakut
Nuk ka shumë dallime mesfrigorifer me ekran të banakutdhengrirës i ekranit të banakut, përveç kontrolluesit të temperaturës (termostati), frigoriferi ruan temperaturat midis 0 dhe 10°C për ruajtjen e pijeve ose ushqimeve që nuk kanë nevojë të ngrihen, ngrirësi ruan temperaturat midis -25 dhe -18°C për ruajtjen e akullit krem dhe ushqime të ngrira.Frigoriferët harxhojnë më shumë energji për të punuar për shkak se kur hapet dera, ajri i ftohtë me më shumë densitet del lehtësisht nga frigoriferi, kështu që frigoriferit i duhet më shumë kohë për të ulur temperaturën.

 

Pse të zgjidhni frigoriferin me ekran të banakut për pijen tuaj?

Minishfaqin frigoriferëpër banakun vjen me dizajn mahnitës dhe të hijshëm dhe veçori funksionale që janë perfekte për bar, zyrë, restorant, madje edhe për aplikime rezidenciale.Ky lloj i vogël frigoriferësh nuk merr shumë hapësirë, kështu që ata përshtaten lehtësisht në banak ose tavolinë, madje janë të përshtatshëm për t'u vendosur nën banak.Është dhe komoditet i madh për të vendosur një frigorifer pijesh në zonë për argëtim dhe relaksim, stafi dhe klientët tuaj do të jenë të lehtë për të rrëmbyer pak pije dhe birrë nga një frigorifer pijesh jo shumë larg tyre.

 

Frigoriferi komercial është i përshtatshëm edhe për shtëpi
Përveç aplikimeve komerciale, frigoriferët e banakut janë gjithashtu të përshtatshëm për përdorim shtëpiak.Me madhësinë mini dhe stilin modern, këta lloj frigoriferësh janë shumë të njohur për njerëzit që fokusohen në shijen dhe stilin e jetesës.Ndërsa mbledhja dhe argëtimi në shtëpi po bëhen gjithnjë e më popullore, një mini frigorifer mund të vlerësohet për të ftohur pijet dhe birrën përpara se të fillojë një festë, përveç kësaj, është një përmirësim ideal në shumë projekte të dekorimit të shtëpisë.Një mini frigorifer pijesh mund të vendoset lirisht i vetëm në dysheme kudo në shtëpinë tuaj, për sa kohë që keni hapësirë ​​të mjaftueshme në dysheme ku është afër një prize elektrike.

 

Na kontaktoni
Në Nenwell, disponohet në një larmi kapacitetesh dhe stilesh për t'iu përshtatur hapësirës suaj dhe kërkesave të tjera të biznesit, ne jemi të sigurt që do të kemi frigoriferin e përsosur të ekranit të banakut për pijet dhe birrat që po tregtoni.Për të mësuar më shumë detaje rreth frigoriferëve tanë, eksploroni artikujt tanë osena kontaktoniper te diskutuar.