Kabineti i zhytjes së akullores

Kategoria e produkteve

Kabinete për zhytje të akullores ose ngrirës me ekran të akulloresështë një perfektftohje komercialenjësi për të ruajtur dhe tregtuar një koleksion të shijeve të akullores dhe kosit në temperaturat optimale të ngrira për një periudhë të gjatë kohore dhe siguron mbajtjen e ushqimeve tuaja të ngrira në gjendje të përsosur dhe konsistente, kështu që është një zgjidhje e shkëlqyer për dyqanet me koncesion, dyqanet komode , restorante dhe biznese të tjera hotelerie.Ngrirëse akulloreshofron një mënyrë tërheqëse dhe profesionale për të ekspozuar ushqimet tuaja për klientët tuaj, me xham të pastër dhe ndriçim LED, i lejon klientët të lexojnë lehtësisht artikujt tuaj në frigorifer, duke ju ndihmuar shumë të rrisni shitjet impulsive në dyqanin tuaj.Ne kemi një gamë të ndryshme modelesh në një larmi kapacitetesh dhe stilesh për të përmbushur kërkesat e biznesit tuaj, disa prej tyre vijnë me një copë xhami të përparmë të lakuar që duket elegante dhe mahnitëse, dhe gjithashtu mund të zgjidhni disa modele me xhami të sipërm të sheshtë. janë të dizajnuara tamam si një banak që mund të aksesohet nga stafi i dyqanit për të shërbyer ushqime nga pas.Përveç modeleve tona të zakonshme, sipas porosisë tuajngrirës i ekranitkërkesat janë gjithashtu të disponueshme këtu.


 • Dollapët dhe ngrirësit komercialë për zhytje të akullores

  Dollapët dhe ngrirësit komercialë për zhytje të akullores

  • Modeli: NW-QD12.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 240-720 Litra.
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i lirë.
  • 12 copë tepsi inox të ndryshueshëm.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Korniza dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyer LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Kutia ngrirëse me ekran të ngrirjes së thellë të akullores me tavolinë

  Kutia ngrirëse me ekran të ngrirjes së thellë të akullores me tavolinë

  • Modeli: NW-G530A.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 141-190 Litra.
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i banakut.
  • 5 copë tava inox të ndryshueshme.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Fama dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyer LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Ekran i ngrirësve dhe frigoriferëve me banak qelqi të lakuar komercial për magazinim të ngrirë të thellë të akullores

  Ekran i ngrirësve dhe frigoriferëve me banak qelqi të lakuar komercial për magazinim të ngrirë të thellë të akullores

  • Modeli: NW-QV660A.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 160-235 Litra.
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i banakut.
  • 6 copë tava inox të ndryshueshme.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Korniza dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Gama e temperaturës midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyer LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Dyqan akulloresh komerciale Kabinete ngrirëse me vitrinë me zhytje me xhel

  Dyqan akulloresh komerciale Kabinete ngrirëse me vitrinë me zhytje me xhel

  • Modeli: NW-QP16.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 255-735 Litra.
  • Për tregtimin e gelatos.
  • Pozicioni i lirë.
  • 16 copë tigane inox të ndryshueshme.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Xhami i kalbur i qëndrueshëm.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Fama dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyer LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Dyqani komercial i akulloreve me dyer xhami dhe akullore me ekran frigoriferik

  Dyqani komercial i akulloreve me dyer xhami dhe akullore me ekran frigoriferik

  • Modeli: NW-QV20.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 247-727 Litra.
  • Për tregtimin e gelatos.
  • Pozicioni i lirë.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • 20 copë tigane inox të ndryshueshme.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Fama dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyer LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Dyqani me pakicë i akulloreve

  Dyqani me pakicë i akulloreve

  • Modeli: NW-QW8.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 255-735 Litra
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i lirë.
  • 8 copë tepsi inox të ndryshueshëm.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Korniza dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Gama e temperaturës midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyer LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta janë në dispozicion për opsionet.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Vitrinë e frigoriferit me ekran të vogël komercial për akullore

  Vitrinë e frigoriferit me ekran të vogël komercial për akullore

  • Modeli: NW-IW10.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 340-760 Litra
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i lirë.
  • 10 copë tigane inox të ndryshueshme.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Fama dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyer LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Ngrirës komerciale italiane për zhytje me ekran të akullores

  Ngrirës komerciale italiane për zhytje me ekran të akullores

  • Modeli: NW-IF10.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 315-735 Litra.
  • Për tregtimin e gelatos.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • 10 copë tigane inox të ndryshueshme.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Pozicioni i lirë.
  • Xhami i kalbur i qëndrueshëm.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Fama dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyer LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta të disponueshme për opsione.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.
 • Ngrirës komerciale me ekran të akullores me dyer rrëshqitëse me dyer të lakuar nga xhami

  Ngrirës komerciale me ekran të akullores me dyer rrëshqitëse me dyer të lakuar nga xhami

  • Modeli: NW-SD420/520QIC.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 355/455 Litra.
  • Ekzistojnë 2 opsione përmasash.
  • Dizajni i dyerve të xhamit me rrëshqitje të sipërme të lakuar.
  • Për mbajtjen e ushqimeve të ngrira dhe të ekspozuara.
  • Temperatura e egër midis -18-22°C.
  • Sistemi statik i ftohjes dhe shkrirja manuale.
  • E përputhshme me ftohësin R134a/R290.
  • Sistemi i kontrollit dixhital dhe ekrani.
  • Me një njësi kondensimi të integruar.
  • Me ventilator kompresor.
  • Kutia e dritës është opsionale.
  • Performancë e lartë dhe kursim energjie.
  • Ngjyra standarde e bardhë është mahnitëse.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Kabina komerciale e ekranit të akullores me kapëse ngrirësi

  Kabina komerciale e ekranit të akullores me kapëse ngrirësi

  • Modeli: NW-IW10.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 340-760 Litra.
  • Për tregtimin e akullores.
  • Pozicioni i lirë.
  • 10 copë tigane inox të ndryshueshme.
  • Xhami i përparmë i kalitur i lakuar.
  • Temperatura maksimale e ambientit: 35°C.
  • Dyert e pasme rrëshqitëse prej xhami.
  • Me bravë dhe çelës.
  • Korniza dhe dorezat e dyerve akrilike.
  • Avullues dhe kondensatorë të dyfishtë.
  • E përputhshme me ftohësin R404a.
  • Gama e temperaturës midis -18-22°C.
  • Sistemi elektronik i kontrollit.
  • Ekrani i ekranit dixhital.
  • Sistemi i asistuar nga ventilatori.
  • Ndriçim i shkëlqyer LED.
  • Performancë e lartë dhe efikasitet energjetik.
  • Ngjyra të shumta janë në dispozicion për opsionet.
  • Rriqe për vendosje të lehtë.