Zgjidhje për baner-frigorifer

Zgjidhjet

Zgjidhje të bëra me porosi dhe të markës për frigoriferë dhe ngrirës

Nenwell ka përvojë të gjerë në personalizimin dhe markimin e një sërë frigoriferësh dhe ngrirësësh mahnitës dhe funksionalë për nevoja të ndryshme biznesi.

Më shumë detaje

Frigoriferë me dyer xhami në stil retro për promovim të pijeve dhe birrës

Frigoriferët me dyer prej xhami mund t'ju sjellin diçka pak më ndryshe, pasi janë të dizajnuar me një pamje estetike dhe të frymëzuar nga trendi retro.

Më shumë detaje

Frigoriferë me markë të personalizuar për promovimin e birrës Budweiser

Budweiser është një markë e famshme amerikane e birrës, e cila u themelua për herë të parë në 1876 nga Anheuser-Busch.Sot, Budweiser ka biznesin e saj me një ...

Më shumë detaje

Makinë komerciale për shpërndarës pijesh frigoriferike

Me një dizajn mahnitës dhe disa veçori të jashtëzakonshme, është një zgjidhje e shkëlqyer për restorante, dyqane komoditeti, kafene dhe me koncesion ...

Më shumë detaje

Ngrirëse akulloresh për Haagen-Dazs dhe marka të tjera të famshme

Akullorja është një ushqim i preferuar dhe popullor për njerëz të grupmoshave të ndryshme, ndaj konsiderohet zakonisht si një nga artikujt kryesorë fitimprurës për shitje me pakicë dhe ...

Më shumë detaje

Frigoriferë mahnitës me ekran për promovimin e Pepsi-Cola

Si një pajisje e vlefshme për të mbajtur pijen të freskët dhe për të ruajtur shijen e saj optimale, përdorimi i një frigoriferi të dizajnuar me imazhin e markës është bërë...

Më shumë detaje

Frigoriferë Ekspozimi të markës për Promovimin e Coca-Cola

Coca-Cola (Coca-Cola) është një pije e famshme e gazuar në botë, ajo u gjet në Atlanta, Georgia, Shtetet e Bashkuara dhe ka një histori prej më shumë se ...

Më shumë detaje