Tregtar me dyer xhami

Kategoria e produkteve

Tregtarë me dyer xhamiose frigoriferët e tregtimit në frigorifer janë kryesisht ftohës.Ato shfaqin ushqime dhe pije në supermarkete, dyqane, dyqane, kafene, bare, kafene dhe restorante.Disa kuzhina gjithashtu kanë nevojë për ngrirës me dyer xhami për të ruajtur dhe ekspozuar ushqime ose përbërës të ftohtë.Me dyer xhami opake, frigoriferi dhe ngrirësit i lejojnë përdoruesit të kenë një pamje të qartë të asaj që disponohet brenda.Ekrani i ndriçimit LED në brendësi ofron një shfaqje të qartë të produkteve brenda përmes sistemit të tij ndriçues të ndriçimit.Gjithashtu siguron një dritë pa hije në çdo përmbajtje të frigoriferit.Sistemi i ndriçimit nuk është vetëm miqësor me sytë, por gjithashtu vlerësohet me yje energjie.Nenwell është një prodhues dhe fabrikë që prodhon tregtarë xhami në Kinë.


 • Derë e hollë dhe e drejtë me një xhami Shihni përmes frigoriferit me ekran tregtar

  Derë e hollë dhe e drejtë me një xhami Shihni përmes frigoriferit me ekran tregtar

  • Modeli: NW-LD380F.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 380 litra.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e ushqimeve komerciale dhe akulloreve.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Derë xhami e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të dyerve.
  • Kyçja e derës është opsionale.
  • Raftet janë të rregullueshme.
  • Ngjyrat e personalizuara janë në dispozicion.
  • Ekrani i shfaqjes dixhitale të temperaturës.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me tuba bakri.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
  • Top light box është i personalizueshëm për reklamë.
 • Supermarket Pije Merchandising Glass Rrëshqitje Dyer Komerciale

  Supermarket Pije Merchandising Glass Rrëshqitje Dyer Komerciale

  • Modeli: NW-UF2000.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 1969 litra.
  • Me një sistem ftohjeje me ventilator.
  • Derë xhami me treshe.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ushqimeve për ftohje.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Raftet e shumta janë të rregullueshme.
  • Panelet e dyerve janë bërë prej xhami të kalitur.
  • Dyert mbyllen automatikisht pasi lihen të hapura.
  • Dyert qëndrojnë të hapura nëse janë deri në 100°.
  • Ngjyrat e bardha, të zeza dhe me porosi janë të disponueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me fije bakri.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
  • Lightbox i lartë është i personalizueshëm për reklamim.
 • Frigorifer tregtimi me dyer te dyfishta qelqi pa qendrim ne dysheme

  Frigorifer tregtimi me dyer te dyfishta qelqi pa qendrim ne dysheme

  • Modeli: NW-LD1253M2W.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 1000 litra.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e ushqimeve komerciale dhe akulloreve.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Derë xhami e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të dyerve.
  • Kyçja e derës është opsionale.
  • Raftet janë të rregullueshme.
  • Ngjyrat e personalizuara janë në dispozicion.
  • Ekrani i shfaqjes dixhitale të temperaturës.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me tuba bakri.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
  • Top light box është i personalizueshëm për reklamë.
 • Ftohës pijesh dhe shih përmes tregtarit komercial me dyer xhami

  Ftohës pijesh dhe shih përmes tregtarit komercial me dyer xhami

  • Modeli: NW-UF550.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 549 litra.
  • Me një sistem ftohjeje me ventilator.
  • Derë xhami e vetme me mentesha.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ushqimeve për ftohje.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Raftet e shumta janë të rregullueshme.
  • Paneli i derës është bërë prej xhami të kalbur.
  • Dera mbyllet automatikisht pasi lihet e hapur.
  • Dera qëndron e hapur nëse deri në 100°.
  • Ngjyrat e bardha, të zeza dhe me porosi janë të disponueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me fije bakri.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
  • Lightbox i lartë është i personalizueshëm për reklamim.
 • Dyqan Dyqan pijesh Shitje me pakicë Tregtar me dyer me rrotullim të drejtë nga xhami

  Dyqan Dyqan pijesh Shitje me pakicë Tregtar me dyer me rrotullim të drejtë nga xhami

  • Modeli: NW-UF1300.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 1245 litra.
  • Me një sistem ftohjeje me ventilator.
  • Derë xhami me dy varëse.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ushqimeve për ftohje.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Raftet e shumta janë të rregullueshme.
  • Panelet e dyerve janë bërë prej xhami të kalitur.
  • Dyert mbyllen automatikisht pasi lihen të hapura.
  • Dyert qëndrojnë të hapura nëse janë deri në 100°.
  • Ngjyrat e bardha, të zeza dhe me porosi janë të disponueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me fije bakri.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
  • Lightbox i lartë është i personalizueshëm për reklamim.
 • Tregtar me dyer rrëshqitëse qelqi ose ftohës për kafe dhe restorant për pije dhe ushqime të ftohta

  Tregtar me dyer rrëshqitëse qelqi ose ftohës për kafe dhe restorant për pije dhe ushqime të ftohta

  • Modeli: NW-LD2500M4W.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 2200 litra.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e ushqimeve komerciale dhe akulloreve.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Derë xhami e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të dyerve.
  • Kyçja e derës është opsionale.
  • Raftet janë të rregullueshme.
  • Ngjyrat e personalizuara janë në dispozicion.
  • Ekrani i shfaqjes dixhitale të temperaturës.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me tuba bakri.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
  • Top light box është i personalizueshëm për reklamë.
 • Frigoriferi i drejtë me dyer me një xhami me sistem ftohjeje të drejtpërdrejtë

  Frigoriferi i drejtë me dyer me një xhami me sistem ftohjeje të drejtpërdrejtë

  • Modeli: NW-LG268/300/350/430.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 268/300/350/430 litra.
  • Sistemi i ftohjes direkte.
  • Për ekspozimin e pijeve dhe pijeve.
  • Kontrolli fizik i temperaturës.
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Raftet janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Derë lëkundëse prej xhami të kaltuar e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të dyerve është opsional.
  • Bllokimi i derës është opsional sipas kërkesës.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E bardha është ngjyra standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Me një avullues të integruar.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
  • Top light box është i personalizueshëm për reklamë.
 • Frigoriferi me ekran të pijeve me dyer të vetme xhami me sistem ftohjeje me ventilator

  Frigoriferi me ekran të pijeve me dyer të vetme xhami me sistem ftohjeje me ventilator

  • Modeli: NW-LG268F/300F/350F/430F/660F.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 268/300/350/430/660.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Pijet me një derë të drejtë me ekran frigorifer.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e pijeve dhe ushqimeve.
  • Ekran dixhital i temperaturës.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Raftet janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Derë e menteshës prej xhami të kalitur e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të dyerve është opsional.
  • Bllokimi i derës është opsional sipas kërkesës.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E bardha është ngjyra standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me fije bakri.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
  • Top light box është i personalizueshëm për reklamë.
 • Frigoriferë ftohës me ekran të dyerve me dyer të xhamit me lëvizje vertikale me sistem ftohjeje me ventilator

  Frigoriferë ftohës me ekran të dyerve me dyer të xhamit me lëvizje vertikale me sistem ftohjeje me ventilator

  • Modeli: NW-LG400F/600F/800F/1000F.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 400/600/800/1000 litra.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Frigoriferët më të ftohtë të ekranit të dyerve të dyerve me xham me lëvizje të dyfishtë.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e birrës dhe pijeve.
  • Me pajisje për shkrirje automatike.
  • Ekran dixhital i temperaturës.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Raftet janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Derë e menteshës prej xhami të kalitur e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të dyerve është opsional.
  • Bllokimi i derës është opsional sipas kërkesës.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E bardha dhe ngjyra të tjera janë në dispozicion.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me fije bakri.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
  • Top light box është i personalizueshëm për reklamë.
 • Frigorifer komercial me dyer me dyer me luhatje të dyfishtë komerciale me sistem ftohjeje të drejtpërdrejtë

  Frigorifer komercial me dyer me dyer me luhatje të dyfishtë komerciale me sistem ftohjeje të drejtpërdrejtë

  • Modeli: NW-LG420/620/820.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 420/620/820 litra.
  • Me sistem ftohjeje direkte.
  • Frigoriferi me ekran të dyerve të dyerve me xham të dyfishtë me lëkundje.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin për ftohje komerciale.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Ekran dixhital i temperaturës.
  • Raftet janë të rregullueshme.
  • Derë e menteshës prej xhami të kalitur e qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të dyerve është opsional.
  • Bllokimi i derës është opsional sipas kërkesës.
  • E jashtme çelik inox dhe e brendshme prej alumini.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E bardha dhe ngjyra të tjera janë në dispozicion.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me fije bakri.
  • Rrotat e poshtme për vendosje fleksibël.
  • Top light box është i personalizueshëm për reklamë.
 • Frigorifer Commercial Upright 2 me ekran rrëshqitës me dyer xhami me sistem ftohjeje me ventilator

  Frigorifer Commercial Upright 2 me ekran rrëshqitës me dyer xhami me sistem ftohjeje me ventilator

  • Modeli: NW-LG400S/600S/800S/1000S.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 400/600/800/1000 litra.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Frigorifer me ekran me dyer rrëshqitëse me 2 xham të drejtë.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Për ruajtjen dhe shfaqjen e ftohjes së pijeve.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Ekran dixhital i temperaturës.
  • Raftet janë të rregullueshme.
  • Panele dyersh prej xhami të shkrirë të qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të dyerve është opsional.
  • Kyçja e derës është opsionale sipas kërkesës.
  • E brendshme prej alumini inox dhe e jashtme prej çeliku.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E bardha dhe ngjyra të tjera janë në dispozicion.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me fije bakri.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
  • Top light box është i personalizueshëm për reklamë.
 • Frigoriferë me ekran të birrës me dyer vertikale me rrëshqitje të dyfishtë me sistem ftohjeje me ventilator

  Frigoriferë me ekran të birrës me dyer vertikale me rrëshqitje të dyfishtë me sistem ftohjeje me ventilator

  • Modeli: NW-LG800PFS/1000PFS.
  • Kapaciteti i ruajtjes: 800/1000 litra.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Frigoriferë me ekran vertikal të dyerve me xham me rrëshqitje.
  • Për ruajtjen dhe ekspozimin e ftohjes së birrës dhe pijeve.
  • Opsionet e madhësive të ndryshme janë në dispozicion.
  • Me performancë të lartë dhe jetëgjatësi të gjatë.
  • Ekran dixhital i temperaturës.
  • E brendshme prej alumini inox dhe e jashtme prej çeliku.
  • Panele dyersh prej xhami të shkrirë të qëndrueshme.
  • Lloji i mbylljes automatike të dyerve është opsional.
  • Kyçja e derës është opsionale sipas kërkesës.
  • Përfunduar me shtresë pluhuri.
  • E bardha dhe ngjyra të tjera janë në dispozicion.
  • Raftet janë të rregullueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Avullues me fije bakri.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.


123Tjetra >>> Faqe 1/3