FAQ për problemet dhe zgjidhjet e ftohjes

FAQ

Pyetje: Si të merrni një ofertë nga ju?

Përgjigje: Ju mund të plotësoni një formular kërkesekëtunë faqen tonë të internetit, ajo menjëherë do t'i përcillet personit përkatës të shitjes, i cili do t'ju kontaktojë brenda 24 orëve (gjatë orarit të punës).Ose mund të na dërgoni email nëinfo1@double-circle.com, ose na telefononi në +86-757-8585 6069.

Pyetje: Sa kohë duhet për të marrë një kuotë nga ju?

Përgjigje: Pasi të marrim kërkesën tuaj, ne përpiqemi t'i përgjigjemi kërkesës tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.Gjatë orarit të punës, zakonisht mund të merrni një përgjigje nga ne brenda 24 orëve.Nëse specifikimet dhe veçoritë e produkteve të ftohjes mund të plotësojnë modelet tona të zakonshme, ju do të merrni menjëherë një kuotë.Nëse kërkesa juaj nuk është në intervalin tonë të rregullt ose nuk është mjaft e qartë, ne do t'ju kontaktojmë për diskutim të mëtejshëm.

Pyetje: Cili është kodi HS i produkteve tuaja?

Përgjigje: Për pajisjet ftohëse, është8418500000, dhe për pjesët ftohëse, është8418990000.

Pyetje: A duken produktet tuaja saktësisht si fotot në faqen tuaj të internetit?

Përgjigje: Fotografitë në faqen tonë të internetit përdoren vetëm për qëllime referimi.Edhe pse produktet reale janë zakonisht të njëjta me ato që shfaqen në foto, mund të ketë disa ndryshime në ngjyra ose detaje të tjera.

Pyetje: A mund të personalizoni sipas kërkesave specifike?

Përgjigje: Përveç produkteve të paraqitura në faqen tonë të internetit, produktet me porosi janë gjithashtu të disponueshme këtu, ne mund të prodhojmë sipas dizajnit tuaj.Produktet e personalizuara zakonisht janë më të shtrenjta dhe kanë nevojë për më shumë kohë të prodhimit sesa artikujt e zakonshëm, kjo varet nga situata aktuale.Pagesat e depozitave janë të pakthyeshme pasi porosia të konfirmohet reciprokisht.

Pyetje: A shitni mostra?

Përgjigje: Për artikujt tanë të zakonshëm, ne sugjerojmë të blini një ose dy grupe për prova përpara se të bëni një porosi më të madhe.Kostoja shtesë duhet të paguhet nëse kërkoni disa veçori ose specifika specifike në modelet tona të zakonshme, ose duhet të tarifoheni për kallëpin nëse është e nevojshme.

Pyetje: Si mund ta bëj pagesën?

A: Paguani me T/T (Transferim Telegrafik), 30% depozitë përpara prodhimit, 70% bilanc përpara dërgesës.Pagesa me L/C është e negociueshme me kusht që kreditë e blerësit dhe bankës emetuese të auditohen nga furnizuesi.Për një shumë të vogël nën 1000 dollarë, pagesa mund të bëhet me Paypal ose Cash.

Pyetje: A mund ta ndryshoj porosinë time pasi të jetë vendosur?

Përgjigje: Nëse keni nevojë të bëni një ndryshim në artikujt që keni porositur, ju lutemi kontaktoni personin tonë të shitjes që ka trajtuar porosinë që keni bërë sa më shpejt të jetë e mundur.Nëse artikujt janë tashmë në procedurën e prodhimit, kostoja shtesë që mund të shkaktohet duhet të paguhet nga ana juaj.

Pyetje: Çfarë lloji të produkteve ftohëse ofroni?

Përgjigje: Në gamën tonë të produkteve, ne i kategorizojmë afërsisht produktet tona në Frigorifer komercial dhe ngrirës komercial.Ju lutemKliko këtupër të mësuar kategoritë e produkteve tona, dhena kontaktonipër pyetje.

Pyetje: Çfarë lloj materiali përdorni për izolim?

Përgjigje: Ne zakonisht përdorim poliuretan të shkumëzuar në vend, polistiren të ekstruduar, polistiren të zgjeruar për produktet tona të ftohjes.

Pyetje: Cilat ngjyra janë të disponueshme me produktet tuaja ftohëse?

Përgjigje: Produktet tona ftohëse zakonisht vijnë në ngjyra standarde si të bardha ose të zeza, dhe për frigoriferët e kuzhinës, ne i bëjmë ato me një përfundim prej çeliku inox.Bëjmë edhe ngjyra të tjera sipas kërkesave tuaja.Gjithashtu mund të keni njësi frigoriferike me grafikë të markës, si Coca-Cola, Pepsi, Sprite, 7-Up, Budweiser, etj. Kostoja shtesë do të varet nga modeli dhe sasia që porositni.

Pyetje: Kur do të dërgoni porosinë time?

Përgjigje: Porosia do të dërgohet në bazë të pagesës dhe prodhimi ka përfunduar / ose produktet e gatshme janë të disponueshme në magazinë.

Datat e dërgesës varen nga disponueshmëria e produkteve.

- 3-5 ditë për produktet e gatshme në stok;

- 10-15 ditë për disa pjesë të produkteve që nuk janë në magazinë;

- 30-45 ditë për porosinë e grupit (për artikujt me porosi ose faktorë të veçantë, koha e dërgimit duhet të konfirmohet sipas rrethanave që mund të kërkojnë).

Duhet të theksohet se çdo datë që ne ofrojmë për klientët tanë është një datë e vlerësuar e dërgesës pasi çdo biznes varet nga shumë faktorë jashtë kontrollit të tyre.

Pyetje: Cilat janë portet tuaja më të afërta të ngarkimit?

Përgjigje: Bazat tona prodhuese shpërndahen kryesisht në Provincën Guangdong dhe Zhejiang, kështu që ne organizojmë portet e ngarkimit në Kinën Jugore ose Kinën Lindore, si Guangzhou, Zhongshan, Shenzhen ose Ningbo.

Pyetje: Cilat certifikata janë në dispozicion me ju?

Përgjigje: Zakonisht ne ofrojmë produktet tona të ftohjes me miratim CE, RoHS dhe CB.Disa artikuj me deputetë+SAA (për tregun e Australisë dhe Zelandës së Re);UL/ETL+NSF+DOE (për tregun amerikan);SASO (për Arabinë Saudite);KC (për Korenë);GS (për Gjermaninë).

Pyetje: Cila është periudha juaj e garancisë?

A: Ne kemi një vit garanci për të gjithë njësinë pas dërgesës.Gjatë kësaj periudhe ne do të ofrojmë mbështetje teknike dhe pjesë për zgjidhjen e problemeve.

Pyetje: A ka pjesë rezervë falas për shërbimin pas shërbimit?

A: Po.Ne do të kemi 1% pjesë rezervë falas nëse bëni porositë e kontejnerit të plotë.

Pyetje: Cila është marka juaj e kompresorit?

Përgjigje: Normalisht, është e bazuar në embraco ose copeland dhe disa marka të tjera të famshme në Kinë.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni