Reach-In dhe Under Counter

Kategoria e produkteve

Frigoriferë me hyrjejanë një pjesë thelbësore e çdo kuzhine komerciale dhe ruani artikuj ushqimorë që prishen.Ata janë zakonisht të gjatë dhe të ngushtë dhe kanë dyer që hapen nga përpara.Ekzistojnë lloje të ndryshme të frigoriferëve me akses, por shumica e tyre ndajnë disa veçori dhe funksione të përbashkëta.Frigoriferët e aksesueshëm janë zakonisht të vegjël, kështu që ato mund të mbajnë vetëm një sasi të kufizuar të inventarit.Frigoriferët ose ngrirësit me akses janë bërë prej çeliku inox, alumini dhe plastika e përforcuar me qelq (GRP).Disa modele kanë rafte të rregullueshme ose dyer të shumta për të akomoduar madhësi dhe forma të ndryshme ushqimore.Shumë frigoriferë të aksesueshëm kanë një alarm dere për t'ju njoftuar kur është e hapur.Shumë njësi janë projektuar gjithashtu për të mbajtur derën të mbyllur kur ajo nuk është në përdorim.Kjo ndihmon në ruajtjen e nxehtësisë dhe të ftohtit në njësinë ku i përket.Ju gjithashtu mund të dëshironi të zgjidhni një njësi që ka një plan urbanistik specifik.Disa kanë një dizajn me ngarkesë nga lart, ndërsa të tjerët kanë një dizajn me ngarkesë anësore.Nenwell është një fabrikë në Kinë e frigoriferëve që prodhon frigoriferë komercialë të aksesueshëm dhe ngrirës.Këtu janë kategoria e katalogut të frigoriferëve të aksesueshëm me ose pa ngrirës.


 • Frigoriferi dhe ftohës komercial, çeliku inox me temperaturë të dyfishtë me 6 dyer të forta

  Frigoriferi dhe ftohës komercial, çeliku inox me temperaturë të dyfishtë me 6 dyer të forta

  • Modeli: NW-Z16EF/D16EF
  • 6 seksione magazinimi me dyer të forta.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për mbajtjen e ushqimeve në frigorifer dhe të ngrira.
  • Sistemi automatik i shkrirjes.
  • E përputhshme me ftohësin R134a & R404a
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe efikasitet të energjisë.
  • E jashtme dhe e brendshme prej çeliku inox.
  • Argjendi është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Kuzhina e restorantit Shih përmes derës së xhamit Magazinimi i ngrirë Frigorifer me çorape mish të akullt

  Kuzhina e restorantit Shih përmes derës së xhamit Magazinimi i ngrirë Frigorifer me çorape mish të akullt

  • Modeli: NW-ST72BFG.
  • Ngrirës dhe frigoriferë të drejtë të stilit amerikan.
  • Për mbajtjen e ushqimeve të ngrira dhe të ekspozuara.
  • E përputhshme me ftohësin R404A/R290
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Ekran dixhital i temperaturës.
  • Raftet e brendshme janë të rregullueshme.
  • Brendësia e ndriçuar nga drita LED.
  • Performancë e lartë dhe kursim energjie.
  • Dyer rrotulluese me xham të kalitur të kthyeshëm.
  • Dyert mbyllen automatikisht kur janë më pak se 90°
  • Me bravë dere dhe çelës.
  • Shiritat e vulosjes magnetike janë të zëvendësueshme.
  • Përfundim i jashtëm dhe i brendshëm me çelik inox.
  • Ngjyra standarde e argjendit është mahnitëse.
  • Skajet e lakuara të kutisë së brendshme për pastrim të lehtë.
  • Me një njësi kondensimi të integruar.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Frigoriferë dhe ngrirës me dyer të vetme ose me dyer prej çeliku inox

  Frigoriferë dhe ngrirës me dyer të vetme ose me dyer prej çeliku inox

  • Nr. Modeli: NW-Z06F/D06F.
  • 1 ose 2 seksione magazinimi me dyer të forta.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për mbajtjen e ushqimeve të ftohta dhe të ngrira.
  • Sistemi automatik i shkrirjes.
  • E përputhshme me ftohësin R134a & R404a
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe efikasitet të energjisë.
  • E jashtme dhe e brendshme prej çeliku inox.
  • Argjendi është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Ftohës dhe ngrirës me dyer të forta me dyer të forta dhe ngrirëse komerciale prej çeliku të pandryshkshëm

  Ftohës dhe ngrirës me dyer të forta me dyer të forta dhe ngrirëse komerciale prej çeliku të pandryshkshëm

  • Modeli: NW-Z10F/Z12F/D10F/D12F
  • 2 ose 4 seksione me dyer të forta.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për mbajtjen e ushqimeve në frigorifer dhe të ngrirë.
  • Sistemi automatik i shkrirjes.
  • E përputhshme me ftohësin R134a & R404a
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe efikasitet të energjisë.
  • E jashtme dhe e brendshme prej çeliku inox.
  • Argjendi është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Ngrirës me dyer të forta dhe frigorifer komercial, çeliku inox me temperaturë të dyfishtë me 3 ose 6 dyer

  Ngrirës me dyer të forta dhe frigorifer komercial, çeliku inox me temperaturë të dyfishtë me 3 ose 6 dyer

  • Modeli: NW-Z16F/Z20F/D16F/D20F
  • 3 ose 6 seksione me dyer të forta.
  • Me sistem ftohjeje me ventilator.
  • Për ushqime në frigorifer dhe të ngrira.
  • Sistemi automatik i shkrirjes.
  • E përputhshme me ftohësin R134a & R404a
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe efikasitet të energjisë.
  • E jashtme dhe e brendshme prej çeliku inox.
  • Argjendi është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Ftohës dhe ngrirës me dyer me rrotullim qelqi me seksion 2 Xham të sipërm komercial çelik inox

  Ftohës dhe ngrirës me dyer me rrotullim qelqi me seksion 2 Xham të sipërm komercial çelik inox

  • Modeli: NW-D06D.
  • 2 ose 4 dyer të forta lëkundëse inox me shtresë shkumë.
  • Derë inox me ekran xhami.
  • Për mbajtjen e ushqimeve në frigorifer dhe ekspozuar.
  • Sistemi automatik i shkrirjes.
  • Me sistem ftohjeje statike.
  • E përputhshme me ftohësin R134a & R404a.
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe efikasitet të energjisë.
  • E jashtme dhe e brendshme prej çeliku inox.
  • Argjendi është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Dera e qelqit me 4 seksione Shih përmes ekranit Frigorifer ose frigorifer me kapje prej çeliku të pandryshkshëm

  Dera e qelqit me 4 seksione Shih përmes ekranit Frigorifer ose frigorifer me kapje prej çeliku të pandryshkshëm

  • Nr. Modeli: NW-D10D1.
  • 2 ose 4 dyer të forta lëkundëse inox me shtresë shkumë.
  • Derë inox me ekran xhami.
  • Për mbajtjen e mishit në frigorifer dhe të ekspozuar.
  • Sistemi automatik i shkrirjes.
  • Me sistem ftohjeje statike.
  • E përputhshme me ftohësin R134a & R404a.
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe efikasitet të energjisë.
  • E jashtme dhe e brendshme prej çeliku inox.
  • Argjendi është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Frigorifer me dyer me temperaturë 2 me dyer të ngurta çelik inox dhe ngrirës për ruajtjen e kuzhinës

  Frigorifer me dyer me temperaturë 2 me dyer të ngurta çelik inox dhe ngrirës për ruajtjen e kuzhinës

  • Modeli: NW-Z06EF/D06EF.
  • 2 seksione magazinimi me dyer solide.
  • Me sistem ftohjeje statike.
  • Për kuzhinë për të ruajtur dhe ftohur ushqimet.
  • Sistemi automatik i shkrirjes.
  • E përputhshme me ftohësin R134a & R404a
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe efikasitet të energjisë.
  • E jashtme dhe e brendshme prej çeliku inox.
  • Argjendi është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Dera e qelqit me 2 seksione Shih përmes ekranit Frigorifer ose ngrirës që lidhet me çelik inox

  Dera e qelqit me 2 seksione Shih përmes ekranit Frigorifer ose ngrirës që lidhet me çelik inox

  • Modeli: NW-D10D2.
  • 2 seksione me dyer xhami.
  • Derë inox me ekran xhami.
  • Për mbajtjen e mishit në frigorifer dhe të ekspozuar.
  • Sistemi automatik i shkrirjes.
  • Me sistem ftohjeje statike.
  • E përputhshme me ftohësin R134a & R404a.
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe efikasitet të energjisë.
  • E jashtme dhe e brendshme prej çeliku inox.
  • Argjendi është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Kabina e mishit të kasapit Shihni ngrirësin përmes derës së xhamit që shfaq ushqim të ngrirë

  Kabina e mishit të kasapit Shihni ngrirësin përmes derës së xhamit që shfaq ushqim të ngrirë

  • Modeli: NW-ST23BFG
  • Frigorifer me dyer prej xhami mishi kasapi
  • Për mbajtjen e ushqimeve të ngrira dhe të ekspozuara
  • E përputhshme me ftohësin R404A/R290
  • Disa opsione përmasash të disponueshme
  • Ekran dixhital i temperaturës
  • Raftet e brendshme janë të rregullueshme
  • Brendësia e ndriçuar nga drita LED
  • Performancë e lartë dhe kursim energjie
  • Derë rrotulluese e kthyeshme e xhamit të kalitur
  • Dera mbyllet automatikisht kur është më pak se 90°
  • Me bravë dere dhe çelës
  • Shiritat e vulosjes magnetike janë të zëvendësueshme
  • Përfundim i jashtëm dhe i brendshëm me çelik inox
  • Ngjyra standarde e argjendtë është mahnitëse
  • Skajet e lakuara të kutisë së brendshme për pastrim të lehtë
  • Me një njësi kondensimi të integruar
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël
 • Frigorifer dhe ngrirës komercial i drejtë me 2 ose 4 dyer çelik inox

  Frigorifer dhe ngrirës komercial i drejtë me 2 ose 4 dyer çelik inox

  • Modeli: NW-Z10EF/D10EF
  • 2 ose 4 seksione magazinimi me dyer të forta.
  • Me sistem ftohjeje statike.
  • Për kuzhinë për të ftohur dhe ruajtur ushqimet.
  • Sistemi automatik i shkrirjes.
  • E përputhshme me ftohësin R134a & R404a
  • Ekzistojnë disa opsione përmasash.
  • Kontrollues dixhital i temperaturës dhe ekran.
  • Raftet e rënda janë të rregullueshme.
  • Me performancë të lartë dhe efikasitet të energjisë.
  • E jashtme dhe e brendshme prej çeliku inox.
  • Argjendi është ngjyrë standarde, ngjyrat e tjera janë të personalizueshme.
  • Konsumi i ulët i zhurmës dhe energjisë.
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël.
 • Dyqani Dyqani Shih përmes dyerve të xhamit Tregtar frigorifer Frigorifer Merchandising mish derri Mish viçi Peshk deleje

  Dyqani Dyqani Shih përmes dyerve të xhamit Tregtar frigorifer Frigorifer Merchandising mish derri Mish viçi Peshk deleje

  • Modeli: NW-ST49BFG
  • Shihni tregtarin përmes derës së xhamit
  • Për mbajtjen e ushqimeve të ngrira dhe të ekspozuara
  • E përputhshme me ftohësin R404A/R290
  • Disa opsione përmasash të disponueshme
  • Ekran dixhital i temperaturës
  • Raftet e brendshme janë të rregullueshme
  • Brendësia e ndriçuar nga drita LED
  • Performancë e lartë dhe kursim energjie
  • Derë rrotulluese e kthyeshme e xhamit të kalitur
  • Dera mbyllet automatikisht kur është më pak se 90°
  • Me bravë dere dhe çelës
  • Shiritat e vulosjes magnetike janë të zëvendësueshme
  • Përfundim i jashtëm dhe i brendshëm me çelik inox
  • Ngjyra standarde e argjendtë është mahnitëse
  • Skajet e lakuara të kutisë së brendshme për pastrim të lehtë
  • Me një njësi kondensimi të integruar
  • Rrotat e poshtme për lëvizje fleksibël


12Tjetra >>> Faqe 1/2